36

преди 2 години

"руския морал" е ОКСИМОРОН. Ако съществуваше, нямаше да има война!

35

Анонимен

преди 2 години

Пак да попитам: Защо още на другия ден след пожара на кораба руснаците проведоха "наказателна акция" бомбардирайки завода за противокорабни ракети край Киев?

34

До 42 българин

преди 2 години

Какви буксири и спасителни операции? Това са си руски лъжи. Спътниковите снимки показват, че кораба е горял доста сериозно и най-вероятно е потънал за няколко часа. Тва със спасителната операция и буксира си беше печелене на време от руските медии, да измислят лъжа и да замажат положението.

33

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Но със сигурност не са всички моряци както се опитват да го изкарат от украинската страна." Украинците никога не са твърдяли, че целия екипаж на МаЦква е загинал, а по-голямата част от него. И като гледам бройката на строените - пак са абсолютно прави, а руснаците се скъсват да лъжат, че целия екипаж бил евакуиран.

32

Анонимен

преди 2 години

Ние сме НАТОфци, нашите журналисти пишат само ИСТИНАТА и премиерът ни никога не лъже. Днес стана известно, че министерството на външните работи на Донецката Народна Република се е обърнало към посолството на България с нота, в която се казва, че българските моряци от кораба "Царевна" са спасени и могат да се приберат в родината си. До този момент министерството на външните работи на Донецката Народна Република не е получило отговор от България.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе, какви са тия раззеленени дървета зад тях??? Тук, където сме още по на юг не са се разлистили, а там вече е май месец.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "Ти непременно ли искаш да има жертви ?" Това не са "жертви", а убийци, които обстрелваха и избиваха цивилни безнаказано. Досега.

29

Менто

преди 2 години

Ако възкръсне Сталин първия ден ще застреля влагнин и неговите некадърни газо(близци) разпределители, на втория ще изсели останалите живи чеченци да секат тайгата в Сибир и накрая, на третия ден щеше да превземе Украйна, на четвъртия щеше да нарита азери, газери и всякаква мюмюнска свлоч , на петия турския чутук ам-гъл и после два дена пиене с авери!

28

Анонимен

преди 2 години

Сещате ли се онова видео от господарите с гълъба? Бе те умрели бе хахахахха

27

Анонимен

преди 2 години

Вече няма да има нептун Руските имперски космически сили изпепелиха завода

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "Ако гледаш видеото, хич не е рехава редичка" Баш рехава си е редичката, но за по-сигурно са сложили и един ред по-ниски от първия, да не се набиват на очи. В статията си го пише - 100 човека. Къде са останалите 400 +?

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - Защо да е фейк - Нали ние сме НАТОфци и нашите журналисти са най-обективни и пишат само ИСТИНАТ и нищо друго освен ИСТИНАТА ?!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Ако гледаш видеото, хич не е рехава редичка, на снимката така изглежда: https://bbc/news/world-europe-61129151

23

Striker

преди 2 години

Към 100,100 и нещо нещастни момчета от общо почти 500 души. Останалите - за рибите. ПС: Драскачите с тройки от средното - Русия покаА екипажА, не екипажЪТ! Русия е подлог, не екипажЪТ!

22

Нормално

преди 2 години

Строили са се да почетат останалите издавили се 300-400 моряка.

21

Анонимен

преди 2 години

Жертви няма. По време на евакуацията руските матроси са родили още матроси и сега са повече на снимката. Потери нет.

20

Анонимен

преди 2 години

Парадна снимка. Някой и вярват - други не. Аз лично при положение, че на кораба има мащабен взрив, изпитвам големи съмнения, че има толкова оцелели. А приказките , че морето било бурно и потопило кораба са за тези дето гледат морето от под чадъра и корабите на пощенска картичка. Ако един военен кораб се плаши от 3 бала вълнение - пратете го по реките да лови риба

19

Анонимен

преди 2 години

До Краси И още - цигарите, които пушел виновният юнга, били Марлборо.

18

Анонимен

преди 2 години

Рехавата редичка показва, че информацията на руското МО е пълен фейк.

17

IQ 3.14

преди 2 години

тая снимка е от молебена, който са организирали роднините на загиналите. айде, да си пишете домашното поне