201

Мишо

преди 2 години

Къде са снимките. Забравихте да ги качите. Има видеа с разрушения Мариупол в целия интернет, даже и от дронове. Но къде са вашите снимки, защо ги не виждам?!

200

аз

преди 2 години

Тоя път няма видеа от местните медии. Явно не са намерили достатъчно актьори за сцените.

199

stan

преди 2 години

Споко, руснаците убиват там благородно, да не го забравяме все пак

198

Въпрос

преди 2 години

Кой има полза от тази братоубийствена война? Кой напечата няколко трилиона зелени хартийки без покритие? Кой излезе от ЕС за да бъде съюзник, а не васал на САЩ?

197

Щирлиц

преди 2 години

За Ройтерс и другите западни..осведомители разбрахме.Дайте думата на руската страна,да видим диверсификация на мненията,нали сте евро-демо-псевдократи.

196

Въпрос

преди 2 години

"Бойци от полк "Азов", украински морски пехотинци и мотострелци продължават да защитават Мариупол."---- Какво "защитават" като са се барикадирали само в подземията на завода "Азовстал"? А Мариупол отдавна е превзет. Ако статията не бе базирана на информации от най-надеждния , авторитетен новинарски канал CNN, хич нямаше и да я погледна. Продължавайте с новини от CNN- за да сте и вие уважавани.

195

Анонимен

преди 2 години

На руснака не му се живее. Нищо хубаво не го чака ако се прибере. Затова му се мре. Завистта му към всичко живо е голяма , но и омразата , че му е затрит живота от рано без право да избира. Го прави жесток.

194

Орт

преди 2 години

На руснак не може да се вярва.

193

Анонимен

преди 2 години

Путин не щял да се дават "уръжия" на Украйна?!? Ама това не са УРЪЖИЯ! Това са специални воненни инструменти бе хо!

192

Анонимен

преди 2 години

В завода при азотните има френски офицери от нато,затова не се предават,защото ще ги покажат по всички телевизии и ще им лесната голите задница на хаверикянците и техните ***

191

Ясен Желязков

преди 2 години

И какво стана? Първи Украински фронт не постигна нищо. Грабил, изнасилвал, трепал мирни хора и безславно отстъпи. Втори Украински фронт е зациклил - ни напред, ни назад. Трети Украински фронт му потопиха главния кораб и за отмъщение се чуди отровен газ ли да използва, голяма бомба ли да тресне върху тия, които много ги искали, ама не смеели да си признаят. Мен ме е срам и не знам как да си го обясня всичко това. Недопустимо е, и трябва разумът да дойде в главите на лидерите. Най-вече на руския.

190

Анонимен

преди 2 години

"Русия твърди, че е унищожила повече украински военни самолети, отколкото се знае, че има в инвентара на Украйна, допълва изданието." Много ясно, руските лъжи - най-големите лъжи.

189

Анонимен

преди 2 години

Улиците в Мариупол с разрушения и мъртви хора, това е руския свят за който така отчаяно се борят и ни агитират българските русофили. Няма да се уморя да повтарям че русофилите са най-голямото зло и най-голямата заплаха за България.

188

дядо йоцо гледа

преди 2 години

По-важно е че са асвабадени.

187

Баш Лъжец

преди 2 години

Другаре, ся не ми се траже, *** тоя Мариупол най-мале 5 (пет) раза наште го превземат. Та да попитам овенните географи у форумо, колько Мариупола има у Украинско?

186

До 201

преди 2 години

Знаех си, рашъните и своите не жалят!

185

До 185

преди 2 години

Ми защото хората се гнусят да се запознават с теб

184

dodger

преди 2 години

да бяхте поне споменали, че в Мариупол, цивилното население са предимно руснаци.

183

Анонимен

преди 2 години

че тя войната е за територия, за населението никой нищо не е казвал, та може да го има, може и да го няма.

182

Анонимен

преди 2 години

193 или ще умрат задушени от ацетилена - ми той ацетилена не е токсичен газ, взривоопасен е, по-скоро да ги бетонират тунелите, да си останат вътре за поколенията