20

та така

преди 2 години

тия що продължават да се наричат коалиция ?! единственото което ги държи заедно е страхът че Борисов ше се върне на власт , а той ше се върне и то по скоро от колкото тия очакват .

19

Анонимен

преди 2 години

А пък ДБ са жертва на идиотизъм, инфантилизъм, ***, дебилизъм, алкохолизъм, джендъризъм...

18

Глас от изток

преди 2 години

От край време е ясно, че всички кра.варски роби, марионетки и русофоби са негодни да управляват. За това вече над 30 години сме на дъното.

17

До 15

преди 2 години

Това че у нас има инфилтрирани стотици руски агенти и услужливи помагачи във всички сфери всеки живял в социализма го разбира и знае прекрасно! Нещо градено 50 години не изчезва така бързо,млади хора!Във всяко предприятие,завод,институт,учебно заведение, медии си имаше СЛУШАЛКИ НА ВЛАСТА,верни и на ,,Вечната дружба ! Много от тези хора не са изчезнали ,и не са се променили ,а продължават да служат! С избори,без избори те все още влияят на общественното мнение !А Ристо е Колумб в ,,откритието си

16

Анонимен

преди 2 години

Войната не променя факта че това е правителство на некадърници , а само го показва безспорно! Интересно ще е кой сега ще гласува за тия четири партийки?

15

Анонимен

преди 2 години

А вие как клатехте кабинета Борисов по време на криза и пандемия?!

14

"Македонски&quo

преди 2 години

Не ми се оправдавайте с руските инфилтрации в социалните мрежи,а внимавайте в картинката с "Македония"! Дайте оръжие на Украйна и каквото още трябва- тук ние ще ви подкрепим но ако предадете каузата на 3 милиона "македонски" Българи,свършено е с нашето приятелство!

13

П.К.

преди 2 години

Такива дрънкала като този ги виждаме ката ден. Само факта за поголовното теглене на огромни суми и задлъжняване на всички нас и поколенията след нас, говори достатъчно за пълния провал на тия пп. Всичко това води, преди всичко, до огромна зависимост по всички посоки. А те, тези обирачи са в първите редици на задкулисието, които управляват всичко. И, преди всичко, отнемат НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, до които се докопат. И...ПРАВЯТ С ТЯХ КАКВОТО СИ ИСКАТ, КАКВОТО Е В ТЕХЕН ИНТЕРЕС.

12

баба мара

преди 2 години

сега пък руско влияние истината е че при едни избори няма да влезете вече в нсзащото не знаете какво да говорите и да се държите стари изтъркани клишетане ни се слушат

11

!?

преди 2 години

Мда.., "на крива ракета Космосъ и виновен". Не подкрепям Болшевиките, но в конкретния слуай, добре че са те, иначе като нищо Кирияк Кирчу може да нъ вкаръ във водовъртежа на чужд въоръжен конфликт !

10

Анонимен

преди 2 години

Сандов гледай си ресора, горите се секат повече от както сте на власт, продължава горенето на ***, презастрояваното, какво правиш по въпроса Сандов

9

Анонимен

преди 2 години

Сандов зимай автомата и отивай на фронта да са биеш за Зеленски!

8

Натовеца

преди 2 години

Ква е тя крварска марионетка бе ,България трябва да се изчисти от вас!

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя пич преди 3 години ходеше по сандали и къси *** пафкаше тревица, сега е кстюм лимозина и на скъпото!

6

ДБ vs БСП

преди 2 години

Борислав Сандов министър на околната среда ли е или министър на войната?

5

Taню

преди 2 години

би могло да се задоволява от АЕЦ "Козлодуй"... Бобенце, въртиш палаинката нещо...

4

Анонимен

преди 2 години

Никога повече герберската гняз и наглеца елементарен от Банкя

3

running engine

преди 2 години

Аааа, вече чуват , че джипката на Баце подгрява в далечния ъгъл и решиха да си дадат second chance само и само да запазят властта.

2

Уаааууу

преди 2 години

Корнелия била "жертва" на дезинформация??? Никога нямаше да се сетя! Особено когато е търсела телефона на Решетников, за да му представи кандидатурата на Радев! Самата Корнелия е неизчерпаем извор на дезинформция! А Ристю отиде да цунка с Позитано! Най-после се събраха с партията-Майка!

1

Ало

преди 2 години

Русофобите много много да не ви знаят устите, защото хората, които са с Русия са много повече от вас.