40

Анонимен

преди 2 години

по време на криза и война трябва всички включително и опозицията да бъдете едини и да работите за България това е нашата страна и ние трябва да имаме сигурност г-жо Нинова (Бсп) вие имате обвързаности с Русия но в случая трябва да мислите за нас Българите оставете пристрастията си това се отнася и за другите парти Герб ДПС и най вече за Възраждане който се грижат да насаждат омраза и да тровят вие не сте патриоти а екстремисти Много съм възмутена от поведението ви

39

Анонимен

преди 2 години

Голем разбирач, всичко знае, нищо не може Санде.

38

Анонимен

преди 2 години

Този драпа със зъби и нокти и се добра до баницата ПОЗОР СТЕ назначените Служебни превратаджии Като ви видя гася телевизорът

37

Анонимен

преди 2 години

Другарката Импексова не е жертва, а престъпник, жертвата е българския народ

36

Анонимен

преди 2 години

Руски *** и хакери трият всичко което е против агросора фашист.

35

Анонимен

преди 2 години

Не. Импексова е жертва на нарцистичната нужда да има власт. Тази жена и обкръжението й са оперирани от чувство като национално достойнство и са готови на всичко, за да са на власт. Освен това те са изключително алчни и не има стигат милионите, които завлякоха за всичките тези години от българската държава. Избирателите на БZП са ретроградни хора, които бъркат копнежът по отминалата младост с "хубав" живот, даден им от мацква. И Импексова свири на тяхната струна, щото ще й трябват на изборите.

34

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се помага на Украйна , за да стане ясно на Русия , че не искаме никаква връзка с нея. Така Олигарсите български и руски да се разделят . И модела им да отиде в историята.

33

Анонимен

преди 2 години

Този зелен талибан няма нито едн ден трудов стаж преди да стане министър. Абсолютен парашутист на НПО то на Христо Иванов.

32

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Колкото по-рано се отървем от руските зависимости и икономико-политически руски лобита, толкова по-бързо ще станем цивилизована държава с ясно обособена средна (и интелигентна) класа, която всъщност е "двигател" на прогреса за всяко успешно общество!

31

ognian

преди 2 години

Наистина колко жалки същества са тизи министърчета,Той най-умния опредея кой не мисли вормално,е ке ви го каже всеки Българин,с вашата простотия и самоувереност ,Вие връщате Герб на власт,и изчезвате в политическото небитие,Много бързо станахте непоносими за обикновения избирател,Такива пикльовци като вас ще бъдете забравени за винаги,

30

Анонимен

преди 2 години

Този е доморасъл национален предател, в тази демократическа партия всички са такива -- безгласен обслужващ персонал на сащ.

29

Фюрера

преди 2 години

БКП - Грешка на природата

28

Анонимен

преди 2 години

този е жертва на природата

27

Анонимен

преди 2 години

Сандов който цоца пари от зад граница да спре да говори глупости. Сандов не е компетентен да води това министерство. Той и платената от от вън организация спират икономиката на България

26

До Кръстьо

преди 2 години

Ни ДБ ни *** стават за *** за зеле! С популизъм и деветосептемврййски призиви и лозунги ,не става дечко!

25

Анонимен

преди 2 години

В случая само Корнелия ковори от името на около 80-50% от Българите които не желаят държавата да се замесва в тази неизгодна зделка да пращаме оръжия и да заемаме позиция на една славянска страна срещу друга славянска страна. А тия 15% тук които реват да пращаме, нека САЩ да построят бази до техните къщи и да разположат ракетни установки до техните къщи, пожелавам им го. Че Българина докато не го изяде, няма да се усети.

24

кокона Рипсимия

преди 2 години

До Анонимен 26 И защо да се помага с оръжие на Украйна бе,умнико роден ненагледен!?Друг ще поиска да се помага на Русия!И кво праим тогава,м!?

23

Анонимен

преди 2 години

Корнелия и и БСП трябва да се изгони от правителството и да се помага с оръжие на Украйна.

22

Анонимен

преди 2 години

*** и БСП трябва да се изгони от правителството и да се помага с оръжие на Украйна.

21

Кръстьо

преди 2 години

Явно според ДБ изборите са вредни за демокрацията. Но пък косвено се признават две неща - че Възраждане е първа политическа сила и че ДБ няма да влезе в парламента днес.