453

бой

преди 2 години

Бой по руските кратyни. Бой! Бой! Бой!

452

бай ганю

преди 2 години

Ходи да плашиш гаргите в сибир.С подобни закани само засилваш подготовката на НАТО още повече да довърши режима ви и тормоза както над друг народ така и над собственния си

451

Анонимен

преди 2 години

Да ви поздравя с една песен Металика, москва 91ва, когато си бил зад завесата на запада и за пръв път виждаш любимата група. 1.6 милиона московчани, невероятна емоция. За съжаление бг предателите, ***, прокремълски и какви ли не любители на руската парична единица, искат да ни върнат в годините назад, когато можеше да отидеш в Белене за касетка със западна музика или неправилно дишане.https://youtube/watch?v=_W7wqQwa-TU&ab_channel=Met4life1995

450

Ха-ха-ха

преди 2 години

Ей, много лоши тия украйнци. Хич не слушат брат си ***. На всичкото отгоре и го шляпкат.

449

Призьlв к путлериста

преди 2 години

м:**Стойте дома. Иначе будет НАТО!!

448

Анонимен

преди 2 години

Четвъртата Световна Война е вече настъпила! Цената пак ще се плати от гражданите.

447

Анонимен

преди 2 години

тая е егати грозното страшилище. Трябва да я сложа в лозето да плаши гаргите

446

Anonimen

преди 2 години

Мир ще има, когато путлеристите стоят дома. В друго случване, будете НАТО!

445

555

преди 2 години

Някои хора са изпаднали в дълбока заблуда. Борис Джонсън в едно тв. интервю каза: "Хората се заблуждават , че живеят в демократично общество" Откровение, което много рядко,( или почти никога ) може да се чуе от държавен ръководител. Има канони както в религията, които не се прескачат, независимо от държавното устройство. Демокрация,свобода на словото, свобода на избор, човешки права - кухи фрази зад които стои истинска демагогия и алчност, но младите имат време да го осъзнаят.

444

Укро Нацист

преди 2 години

А какво стана със супер-дупер нано-овенните рашистки технологии. Загиват една след друга геройски: потопиха им караблята, подпалиха им танкове, БТРи, орудия, САУ, свалят им безпроблемно самальотите и Геликоптерите. Рашист-Путлеристите да се молят НАТО да не се намеси както трябва, че тогава ще ми стане само на боршове, джуджета, квас и червен хайвер.

443

ьиеши

преди 2 години

Леле, тая МИМИ921 е *** и тъпия ***, язък за рублите, които и плащат. За нищо не става...."Който иска да ходи в цивилизация ние не щем". Защо затвориха лудниците след 90 г. толкова много луди плъзнаха навън и във форумите. Руснаците са си фашисти отвсякъде,диктатура,няма свобода на словото,затвор и убийства за инокомислещите, лъжа за ненападение и буквата Z за капак.Може още хиляди допълнения да има....младите и умните избягаха. Останаха медузи без мозък, но пък може да им изпратим от тук.

442

FenIX до татул

преди 2 години

Напротив - именно през 45 години зависимост от СССР България изостана от света. Преди ВСВ сме били на нивото на Гърция че и по добре. Я виж сега къде са те и къде ние! Не знам гъркини да идват да работят *** работа както много българки ходят там. Просто не попаднаха в сферата на влияние на попадаща империя като СССР която се сгромоляса впоследствие. А последвалите 30 г сме управлявани явно или задкулисно от бившите *** пребоядисани като капиталист затова сме на тия хал.

441

Анонимен

преди 2 години

Какво казва Шойгу по въпроса...?

440

Анонимен

преди 2 години

Мдаа..Русия не иска Украйна да и причини това,което тя продължава да извършва в Украйна.Що за народ е руският?Искат да разрушават да унищожават,а на тях това да не се случва.Да няма съпротива на зверствата им.Този народ без войни не може.

439

Доказано

преди 2 години

Руската армия порази край Киев ремонтна база на ракетите Нептун. Флагмана Москва беше поразен от 2 ракети Нептун. Сега някой съмнява ли се , че флагмана не се е самовзривил, а е бил поразен от ракети на украинската армия и потопен.

438

Яница

преди 2 години

Рашите да престанат да эаплашват човечеството с ядрения си арсенал!!! Видяхме я гемията от един "фас" се подпали!!! Тежката им артилерия също!!! Руската армия беше раэбита край Киев от украйнците!!! Станаха эа реэил пред целия Свят!!! Монголският лилипут иэвършва нечовешка жестокост, трябва само да бъде намерен там където се крие като ПЛЪХ!!!

437

Татул

преди 2 години

До 477 напиши думата независимв гугъл и ще разбереш, какво означава това. Нашата незавизимост свършва там където започват НАТО и САЩ. 40 госини зависимост от руснаците -построихме днешна българия. 33 години американска демокрация. Крадем и живеем още от онова дето е било построено. Е някои понаправиха пари , Но 80 процента от хората живеят по зле отколкото са били преди, въпреки "многото" възможности и придобивки.

436

аха

преди 2 години

Надявам се Захарова да има още много непредвидени последици като тази с флагманския крайцер Масква, надявам се целият ви рашистки флот до някой ден да е на дъното на морето, въпреки да ми е жал за рибите. Самальотите да се приземят твърдо и окончателно. Ракетите да гърмят при излитане. Надявам се светът, народите, запазили човещкото в себе си да направят необходимото и да спасят Украина и украинският народ от ужасната съдба подготвена им от ординците. Бог да помага на хората в битката със Злото

435

Бау

преди 2 години

Украйна пази всички нас от **освобождението** на Русия!! Затова пълна подкрепа за УКРАЙНА!! И от Запад и от Изток!!!

434

Гаварит ВыЗражданье

преди 2 години

Спорить с нами - все равно спорить с граммпластинкой. Это вредно и вашему и нашему здроровью! Минздрав предупреждает: не бросать окурки куда попало! Вредно кораблям могучей империи! Ние ще набием жените си и България, защото тя е против Копейкина.