533

Теди

преди 2 години

Тази не искам да пиша нецензурна дума мъжете сами да се сетят,постоянно бълва гущери и заплашва,казва е философията на руските олигарси,мразим ви вас запада,и цивилизацията ви,не ни се местен ако бием някой,но парите ви искаме,и еврото,и колите ви и курортите ви,и вили ще си направим,и дънките ви,смартфоните,само си трайте

532

Анонимен

преди 2 години

До да Ви светна: какво очакваш Ванга да им каже на болните комунисти.Ще изчезнете 8 Русия ще е най-бедната държава.Това което е казала е казано на комунистите за да задоволи тяхните нужди.Както и твоите.Комунистите и сега Путин,по нищо не се различават от крайните фашисти и нацисти психопати.На един който ти сложи пистолет на челото какво ще му кажеш за да не те убие?Разбира се това което иска да чуе.Ако искаш да умреш е друго.

531

Анонимен

преди 2 години

До Да Ви Светна.Ядреното оръжие е единствения шанс на Путин да остне жив,както и Русия да остане цяла.Та това което ще стане с Русия е или ще бъде като Северна Корея или Руснаците ще се събудят от робския сън и ще им видят сметката.А в бъдеще ще.трябва задължително униожение на ядреното и другите оръжия,защото няма да има бъдеще.А по отношение Ванга,трябва да се досетиш,че единствения шанс да работи по време комунизма е било да задоволи нуждите на болните комунисти.

530

ОНЗИ

преди 2 години

РУСИЯ Е ВЕЛИКА - НАВЛИЗАНЕТО ВЪВ ФОРМА ПРИКЛЮЧИ !!! Идва ред за логичните действия - ами кон боб не яде !!!

529

Не фен на Путин.

преди 2 години

Няма само Биг-Фарма да *** я! И военнопромишления иска кокъл. Че при Тръмп бе суша и ни една войничка. А и как да изпробват продукцията си? Пък и само с "ваксини" популация не се намаля бързо. Ако чакат само Грета и родителите и да не забраменяват, до никъде няма да спасят Планетата.

528

Анонимен

преди 2 години

Според ведите Земята има цикли на унищожение 14 водни на един с огън.

527

Анонимен

преди 2 години

Либералната доктрина няма бъдеще, защото човешката лакомия е безгранична, не знам кое е първо:лакомията или глу пост та? Лакомията или глу пост та докара украинците до този хал.

526

Да ви светна

преди 2 години

Всички държави подарили оръжие на фашистите в Киев ще бъдат ударени с ядрени бойни глави и територията на Европа и САЩ ще бъдат превърнати в радиоактивана зона непригодна за живеене! И това е предсказано отдавна. Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: Ванга казваше така: Краят на света идва, но да не се плашите, вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма.

525

Алекс

преди 2 години

Картонения тигър Русия предупреждава.Освен да му набиеш един шут на този "тигър",друго няма какво да направиш.

524

не

преди 2 години

си поканена бе не рзбра лидори с банани няма да те посрещна свидат ми се за тебе

523

Анонимен

преди 2 години

В youtube са качили клипчето с нашето оръжие.

522

Случайно видях

преди 2 години

Български журналисти и политици, които са за приятелство с Русия, благодарят на бойците от Сомалийския батальон, както и на Семьон Пегов и проекта WarGonzo за тази история, която показва боеприпаси, произведени от България миналата година. Явно сегашните български власти не са афиширали доставката на оръжие за Украйна на народа си

521

тишината в спалнята

преди 2 години

Тази като не е така насъскана изглежда добре. Но когато излъчва злоба ми е неприятна.

520

Петричанин

преди 2 години

До 589Ванга е казала, че Русия е майка на славянските народи и има голямо бъдеще, и България трябва да се държи за Русия. Има го в документалния филм за Ванга.

519

Анонимен

преди 2 години

Оказа се че Путин е прав - Заоада умишлено милитаризира Украйна и е въпрос на време кой ще действа първи. Дано не дпоследва някоя ядрена гъба в западните Украински градове което дефакто ще парализира цялата логистика от там поради повишения радио активен фон. Този път Байдън не действа като Кенеди който деескалира кризата в Куба което може да е много лоша новина и ни води все по близо до трета световна...

518

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

Това яко рашънско мъжко момиче май че се опитва да плаши куце со кокал, както виждам, но май че криво си е направила с/та младото мъжко момиче, изглежда без West-кръчмаря.

517

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕ, не всеки може да е като Херичка, върти очите, и се прави на лисана. Ха!

516

Мунчо

преди 2 години

Давай Вова! Мачкай укронацистите!

515

Анонимен

преди 2 години

Напоследък всичко от Русия е непредвидимо.

514

Анонимен

преди 2 години

Путин щял да гърми спътника Старлинк на Илон Мъск над Украйна защото са предавали разузнавателна информация на Украйна