21

АнонименАз

преди 2 години

ТОЗИ СВЕТОСЛАВ ЖИВКОВ ДА НЕ Е ОТ ОФИСА НА ЧЕРЕПА ИЛИ НА БОБОКОВ????......44

20

Пълни глупости!

преди 2 години

Просто се преброяват бюлетините, а всички сметки в районните центрове /МИР/! Какво толкова, въпрос на организация! Относно гласуването с машините: Твърдите, че е бързо и честно! Питам защо тогава все още няма обявени резултати от контролното преброяване на хартиените отрязъци? Отговорът е *** - има огромни разминавания между отчетеното от машината и реално гласуваното!!!

19

Анонимен

преди 2 години

гласуване само с машини

18

Анонимен

преди 2 години

СЛУШАМ РАЗЛИЧНИ ПАРТИЙНИ АКТИВИСТИ КОЛКО ДЕМОКРАТИЧНО БИЛО ДА ПРАВИМ ИЗБОРИ С МАШИНИ- ИЗЛИЗА ЧЕ НИЕ В ЕВРОПА ТА ДАЖЕ В ЦЯЛ СВЯТ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ДЕМОКРАТИ СЛЕД ВЕНЕЦУЕЛА- ГЛАСУВАМЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО.....НАЧИ ВРЪЩАМЕ БЮЛЕТИНИТЕ И ВИДИТЕЛИ ЕХЕ КВИ ЛОШИ НЕША ЩЕ СЕ СЛУЧАТ.

17

Аз промяната

преди 2 години

ВЪРНЕТЕ БЮЛЕТИНИТЕ ЕВРОПА СМЕ А НЕ МАДУРОВСКА ВЕНЕЦУЕЛА МАНИПУЛИРАХТЕ ВОТА ПЪПЪ И *** СЕ САМОНАЗНАЧИХА С ПОМОЩТА НА СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ И ГРАБИТЕ БЕЗНАКАЗАНО КОКОРЧО КЪДЕ СА 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ЛЪЖЕШЕ КАТО ОБЕЗУМЯЛЧЕКАТО СПРЕ ТЕЧОВЕТЕ ЩЕИМАЛО А СЕГА ДРУГО ЛЪЖЕ БЕДНА БИЛА БЪЛГАРИЯ ЧЕ ТЯ Е БЕДНАОТ МНОГО МНОГО ГОДИНИ БЕ С ТЕЧОВЕТЕ ЩЕШЕ ДА ИМА БОГАТСТВА ЗА ВСИЧКИ ЛЪЖЦИ ОСТАВКА

16

Анонимен

преди 2 години

Тая стрина от Крушовица смята с трици маймуни да лови. Връщането към смесено - с хартиени бюлетини и компютърни бланки ще помогне и то много, на ГЕРБ и ДПС и на следващите избори сегашната коалиция ще претърпи погром. Отделно ген.Янев ще дръпне доста от електората на БСП и за тая партия погромът ще стане разгром. Личи си, че Нинова разбира какво я очаква и иска да повлече към пропастта и ПП и ДБ. Каквото си надроби Техноимпекската, да си го сърба сама, защото за всяко прасе идва Коледа.

15

Това на снимката

преди 2 години

от 32 пол ли е?!? Европейски ценности, сър...

14

Анонимен

преди 2 години

С желание и удоволствие ще гласувам с хартиена бюлетина!

13

ББ

преди 2 години

Червените винаги са били ***

12

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва да се избира между купен и платен вот - КУПЕНИЯ вот е по-близо до реалния вот на гласоподавателите. Гласуването с хартиени бюлетине не може да бъде фалшифицирано до 100%. Този който отказва да се броят и да признават само разписки от машинното гласуване, се натиска за 100% фалшифициране.

11

Анонимен

преди 2 години

До Майора. Само дето Ганьоландия не е сред развитите страни. Друг подход е нужен за бай ти ***, той вече е хроничен мошеник. А това че невежото население има повече доверие в хартийките, просто доказва, че още не е влязло в 21 век.

10

Майора

преди 2 години

Абе анонимници къде в Европа се гласува с машини? Щом най развитите страни като Грмания , Франция и останслите го отрекоха , значи няма смисъл! А у нас изборите бяха спечелени с машините на Мадуро и софтуера проверяван от ДБ!

9

Анонимен

преди 2 години

В България трябва да се гласува само машинно, защото Бай Гаанио прави избори. Той прави невалидни бюлетините на опонента, купува цели изборни комисии, купува избиратели, прави по 350 хиляди невалидни бюлетини и греши протоколите. Затова закупихме машините.

8

Анонимен

преди 2 години

БСП забрави 350 хиляди невалидни бюлетини, сгрешените протоколи, купения вот в Турция и недоволните секции с чувалите.

7

Анонимен

преди 2 години

Уж има още 3 години и 8 месеца до изцорите, ама май, някои ни подготвят за подмяна на подмяната. Хах. Броя гласуващи за ГЕРБ, ДПС, БСП традиционно е приблизително еднакъв, макал, че тоя на БСП леко намалява... ПП и ДБ не се съмнявам, че и те ще разчитат на гласовете на първенюта, така че и те не са интересни. Въпроса е колко от А-политичните 70% ще се вдигнат до урните и ще гласуват за партиите на неутралитета "т.н. русофилски". Имам лична карта за пръв път от 4 години и съм готов за избори;)

6

Анонимен

преди 2 години

Хората не вярват в машинното гласуване. Междувременно тези нови управляващи са нелегитимни. За тях не са гласували дори половината от имащите право на глас. Едни излишно хвърлени пари на вятъра. Само да се угоди на чуждо посолство имащо за цел да управлява геополитиката на България.

5

Анонимен

преди 2 години

Гугъл променя думата гласува с гладува. Няма случайни грешки.

4

Анонимен

преди 2 години

Как да знам дали гласът ми е преброен такъв какъвто е? Каква е гаранцията, че гласувам хартиено и гласът ми няма да се касира и да се даде на друга партия машинно?

3

Анонимен

преди 2 години

Във Франция както видяхте гладуват само с хартиени бюлетини. Да не би огромна Франция да са по-големи будали от българите? Защо машините на Мадуро не са въведени другаде в ЕС?Защо никой другаде не се възползва от машинно гласуване? Защо онзи ден Унгария гладува само с хартиени бюлетини? КС на редица държави отдавна постанови, че измамите с машини са трудно доказуеми..В България инсталираха машини, за да вкарат удобни политици във властта.Елементарно е.

2

Анонимен

преди 2 години

Гласуването на хартия да е отделено от това с машините, после отделно се броят гласовете за да няма злоупотреби.