27

До яяяяяяя

преди 2 години

Не знам защо се учудваш русофил по принцип е българомразец!Ти как си представяш човек да взриви църква с стотици души в нея на погребение?! Твои сънародници?!Това само русороб би го направил! Или пък да избиеш 30 000 души българи без съд и присъда по заповед на Москва?! Или пък да създадеш концлагери пак за своите съграждани. Русофил е национален предател без значение къде е роден в България Сърбия или Франция това е ***!!

26

жаго

преди 2 години

Всяко зло за Сърбия е много добре за България. Взяко зло в България е от полза за сърбете

25

Qqqq

преди 2 години

Страшно много хора тук защитават Сърбия и ги подкрепят , а аз не мога да разбера защо , при условие , че те винаги са били против нас и са се опитвали да ни създават проблеми. Защото са против САЩ и са с Путин? А тези , които са против Русия и за САЩ са родоотсъпници според тях. А пък ето , че русофилите станаха и сърбофили. Забравиха проблемите , които имаме с Македония и в чиято основа е Сърбия , забравиха документалния руски исторически филм. Защо така , бе другари?

24

Анонимен

преди 2 години

Сърбия забрави Косово. Ще се обединява с Република Сръбска в Босна.

23

Анонимен

преди 2 години

На Сърбите ще им се стопли дупарата! Много ще им пече на дупето скоро от шиптъри. Големия брат Русия, на когото разчитаха да ги пази не ги опази 90-те, а сега сам себе си трудно ще опази и ако някой нещо иска от тях ще гризнат дръвцето, а от Кремъл ще поличат само съболезнования. Така е, който е отишъл с Русия не е прокопсал.

22

72949

преди 2 години

До user За да влезе в ЕС първо трябва да е член на НАТО, ако си малко по запознат със законите. А там няма да влязат, защото САЩ не искат подводни руски камъни. Затова и сега копуват китайски ракети, че видяха как рашките не вършат голяма работа за натовкси самолети през 90-те години на миналие век.

21

Анонимен

преди 2 години

Путин потъва и иска да повлече колкото може повече хора със себе си

20

Ами, правилно...

преди 2 години

СЕГА, АЛБАНЦИ И КОСОВАРИ, ЩЕ ОПРАВЯТ СЪРБИЯ..... затова сърбите си внасят китайски ракетиот 2-3-дни....по заповед на ДЖУДЖИ.... ХАХАХААА....

19

не_user

преди 2 години

преди да стане "сръбска" тази територия е била българска...

18

Анонимен

преди 2 години

Едните тормозели другите, после обратно, накрая НАТО поизбили "малко" от едните...

17

Анонимен

преди 2 години

Кремълското джудже и там ли взе да ръчка? Сигурно оня ден са видяли 2 *** фашиста в Косово? Ако не си спомня обаче ПСВ Русия ядоха бой точно заради сърбите.

16

user

преди 2 години

Сърбите да се присъединят към Евразийския съюз и да ги започват. Тогава да видим дали американците ще се намесят. Това е сръбска територия, която беше отнета неправомерно.

15

do 16

преди 2 години

И защо Сърбите Педраз,при положение че Албанците мътят водата???

14

PG

преди 2 години

Не крайно време е измислената държава Косово да и се подскаже,че трябва да се съобразява със съседите си,Америка няма вечно да ги пази,най фалшивата държава с най много гангстери

13

баба мара

преди 2 години

поредните провокации на сащ след украина е на ред косово които се хване навъдицата им

12

Анонимен

преди 2 години

Явно сатанистите ще отворят втори фронт на Балканите,срещу сърбите. БГ е в опасност защото ще игаре ролята на украйна.-

11

Анонимен

преди 2 години

Славяните нещо са се разбеснели...

10

Анонимен

преди 2 години

И едните са шашави, и другите... но като християни подкрепям повече сърбетата. Да мачкат там албанските реотани, пък каквото стане!

9

до 7 Ужас

преди 2 години

НЕ САЩ, А ПУТИН !

8

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е тия шиптъре в Косово от какво преживяват!Нито заводи имат..нито селско стопанство и животновъдство,нито море,нито река?,По цял ден клечат край дуварите на припек..