148

Анонимен

преди 2 години

Руский корабал ...*** на...х..../ нали знаеш къде / Ухааааа...Има справедливост на тоя свят !

147

Леген

преди 2 години

На дъното. от Максим Горки.

146

До 157

преди 2 години

Това е пълна лъжа!! Цената на крайцера "Москва" е 750 000 000 долара, а най-голямата яхта на Абрамович, Иклипс струва 700 000 000 долара!! Не е по-скъпа, освен ако за теб 50 000 000 долара са нищо!!

145

Малко ми е...

преди 2 години

Искам МОСКВА....

144

Анонимен

преди 2 години

До 150И какво като завзеха тая украинска територия-руснаците винаги са били варвари и такива ше си останат,откъдето са минали ,нищо добро не са оставили.Това ,че мародерстват и пращат у дома кой каквото е награбил го вижда вече целия свят.Но има и друга картинка - всеки ден конвои с ковчези отиват за подарък на руските майки ,които в огромната си част подкрепят тая война.Честито... и нищо лично..

143

рико

преди 2 години

Това за нацисти и фашисти си е руска измислица, търсеха си повод да нападнат. Когато Литва, Естония и Латвия се отделиха, бяха "наркомани, пияници и западни агенти". Когато Грузия и Чечня се отделиха, бяха "терористи, убийци и западни агенти", сега в Украйна в стремежа си към независимост хората са наречени "нацисти, фашисти и разбира се западни агенти".

142

Съдба !....

преди 2 години

Отиде си Москва.....

141

Анонимен

преди 2 години

Яхтата на Роман Абрамович е по-скъпа от флагманския кораб на Руския черноморски боен флот!! Правете си изводи каква държава е Русия!!

140

Напих се като казак!

преди 2 години

От кеф! Очаквам още бури и запалени цигари!

139

Анонимен

преди 2 години

Поредния руски чайник,които пияндурниците не опазиха..И на тия да им повериш ядрено оръжие.....Да пази Господ!!!

138

Анонимен

преди 2 години

В държава в пропита от корупция ще е винаги така. Че то Руските олигарси притежават яхти по-скъпи от флагманския им боен кораб!!

137

много знаещ 2

преди 2 години

Миноносеца използва близост на названието, на езика и ги заблуждава. Докато в морската шир ечат мощни руски попържни, "Дръзки" им забива две торпеда в кърмата на флагмана, той вирва нос и към дъното. Миноносеца веднага ляво на борд и пълен напред(а тези кораби са много бързи) и докато другите се усетят той вече е зад обсега на оръдията им. Операцията е провалена, но флотилията прави заход с десен борд и подлага Варна на зверска бомбардировка. Известната бомбардировка на Варна от руснаците 1915 г

136

Анонимен

преди 2 години

Докато руснаците не се депутинизират и Русия не се дерусифицира, няма да има мир и покой по лицето на земята.

135

Анонимен

преди 2 години

До КузяКамази са пожарните на стария Кузма! Малка армия анализатори си блъскаха главите по тая мистерия седмици на ред. Имаше и спекулации че гори, ама той така си пушел "по план".

134

Ddd

преди 2 години

И ся кво, атаката над Одеса се отлага.

133

Анонимен

преди 2 години

Спасени са само около 50 души от екипажа от турски кораб. Всичко останало е станало храна за рибите. Русия каже ли нещо, без значение какво е, да знаете че е лъжа.

132

FenIX

преди 2 години

Истината е че кораба потъна заради безхаберието на руснаците. Вече все едно дали заради хвърлен фас или удар от ракета която не са отразили.

131

Анонимен

преди 2 години

В момента се водят сражения в района на металургичен комбинат и пристанището на мариопол, абе четете си допълнително и актуално инфо в Телеграм и проверявайте източниците, най добре е да са поне три! А ракиите лъжат най много от всички това е ФАКТ!

130

много знаещ 1

преди 2 години

Знаете ли че ние също сме потопявали флагман на руския черноморски флот. Това е станало през 1915 год. Тогава е течала дарданелската операция на англичаните при Галиполи за превземането на Истанбул. Руснаците замислят също такав насрещна операция от към Черно море, но им трабва опорна база. За такава си избират Бургас и армада от черноморския им флот тръгва за там. Среща ги легендарния "Дръзки" и се шмугва в килватера след флагмана. (продължавам в следващ пост)

129

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах в крайна сметка каква е истината , както и не разбрах такнка дето ги отвя от упор двайсе малoумника правещи си селфи със сини ленти украински ли беше или руски