168

русофилистик

преди 2 години

Русофоби коритото е разбира се без аналогово бе!Вече успешно изследва морското дъно и много внимава да не се сблъска с другите,които ще го последват скоро.

167

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме за руския Титаник! А кво стана с екипажа? Ходили ли са на kypc по плуване?

166

Анонимен

преди 2 години

До 179Забравихте как българските моряци бяха спасени от руснаците)))))Помним, че руснаците започнаха бойни действия в Мариопул, и объркаха плановете на екипажа.

165

Анонимен

преди 2 години

Абе не ми дреме!Мене ме интересува Киро намери ли рубли за ГАЗА?

164

Я, па Я

преди 2 години

До Гиб Мелсън: не вярвай на кремълските пропагандисти. Те така също бяха унищожили авиацията и ПВО на Украйна а после се оказа, че украинците с хеликоптери и самолети бомбардират пограничните градове до 100 км. навътре в територията на РФ. Понеже си повярваха в пропагандата, че Украйна е сломена и разнищена и няма с какво да им удари корабите сега са се изнесли, чак в Новорусииск а РК "Москва" е полегнал на дъното. Севастопол е в обхвата на модернизираните Нептуни. Москва газ пикае.

163

Анонимен

преди 2 години

М.Ташева се напила в несвяст и си пуска по цял денна грамофон Русские идут.

162

нацисти

преди 2 години

До Анонимен 177===Вчера убихте нашите моряци

161

На тоя свят...

преди 2 години

...всичко е възможно освен едно-да влезеш там, отдето си излязъл. Имам много книги за гибел на кораби във времето. "Бисмарк" се е бил до последно с почти целия кралски флот докато го потопят. Бил е обстрелван и с авиация. Най-уязвимото място на плавателен съд е подводната част, затуй през войните са се стремили точно там, първо с тарани-гърци, римляни, финикийци, после с торпеда, като са целели машинното и винтовете. "Манчестър" се е самопотопил при Малта ВСВ, след като е торпилиран в перките.

160

Ddd

преди 2 години

Слава на Нептун.

159

Анонимен

преди 2 години

До 172 Много е ясна причината, ударен е от противокорабна ракета,, Нептун", на видеото заснето от дрон се виждат пораженията от предната лява страна кораба. Времето когато потъва е перфектно без никаква буря.

158

Анонимен

преди 2 години

Забравихте как българските моряци бяха спасени от руснаците?

157

Анонимен

преди 2 години

Това ли е модерното въоражение с което се хвали малкия гном? Хахаха.....

156

Анонимен

преди 2 години

Бурното море е потопило непотопяемият Масква и ми светна лампичка! Господ е украинец! СЛАВА УКРАИНЕ!

155

До 168

преди 2 години

Е нали западнярите са либерали, сега ги изкара фашисти, айде малко да се концентрираш.

154

хахахахахаааа.......

преди 2 години

Истерията започна. Всички луди се събудиха

153

Гиб Мелсън

преди 2 години

Tози кораб, който руснаците загубиха Москва, поради неясни какви причини ще им излезе доста скъпо на украинците. Ще трябва да го изплатят със земя. Ще се наложи да компенсират руснаците за кораба с два три града и стотина села. Между другото официалния говорител на Москва съобщи, че са ликвидирани в района на Изюм 30 от най-върлите русофоби на света- 30 наемни бойци поляци. Мир на праха им! Както добре знаем поляците са по-настървени срещу руснаците дори от украинците.

152

Анонимен

преди 2 години

Това изобщо не променя хода на операцията да бъде СССР2 !!!

151

Я, па Я

преди 2 години

Това да е за урок на нашите пишман флотоводци. За Черно море по голям кораб от корвет е жива мишена без особено значение. Голям и неоправдан разход. Трябват ни подводници, ракетни катери и корвети, миночистачи, брегови противокорабни ракетни установки и дронове. големите кораби са фукария...

150

Бисер Киров

преди 2 години

Масква, Масква я люблю тебяМасква Масква я люблю тебя

149

Голям бъзик

преди 2 години

С руския мужик