128

duduk

преди 2 години

Също така Путин много обича да се гъделичка с Песков когато са сами в асансьора.

127

Анонимен

преди 2 години

Капитана на Москва е загинал, това го потвърдиха и рашките некадърници, ама вие сте винаги с 12/ 24 часа назад в инфото! Посочили са му и името по руският му начин- първо фамилия, презиме и име, ама го забравих, па и за кво да го помним?

126

Smile

преди 2 години

Кайто разбира английски да чете. Не повече от 50 моряци са спасени.https://dailymail.co.uk/news/article-10717065/Go-f-Russian-warship-BLOWN-Cruiser-Moskva-hit-Ukrainian-missile.html

125

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на гадният агресор само такива изненади! Нека смелият украински народ натика дивите алкохолици в пъкала!

124

Анонимен

преди 2 години

Демилитаризация на Черно море. Това трябва да се случи.

123

duduk

преди 2 години

Единствен приятел на Путин, остана само Кадиров, затова всяка нощ се чуват по телефона и си говорят "мърсотийки".

122

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ме брига за руския вапор, вие не ревете за десетки хилядите деца, жени и невинни хора, а сте ваюзели да ми левите за железата на азиатскире главорези!

121

Анонимен

преди 2 години

Жалко. Гордостта на Русия. НАТО да си ходи в Америка. Няма работа при Русия и да подклажда войни.

120

Анонимен

преди 2 години

Не виждам някоя от двете страни да трърди,че има жертви.Украинците и руснаците си пишат,че екипажа е бил евакуиран пък не знам.Чудя се само дали ядрените глави не са ги хвърлили в морето за всеки случай.Така де...пожар,дърпали са го и е опасно да има такова нещо на борда.Ходеше ми се на море тази година.Жалко.

119

Teo

преди 2 години

Истината е, че русите излъгаха, че пожарът е мминимален и го теглят към Севастопол и след "козметични ремонти" ще го пуснат на вода! На път е да се хвърли светлина и на друго твърдение - че целият екипаж е евакуиран(още вчера писах, че евакуиран ли е целият екипаж, включително капитана, пиши го бегал). Какво ще лъжат пак русите - не бе, ние ги евакуирахме, ама половината ги евакуирахме на дъното на Черно море, или?

118

Анонимен

преди 2 години

Сега сичкото русский военной корабль ще бъде вързано на кея в Севастопол.А е мръднало и заминава да изследва дъното на Черно море.Баце беше прав.В морето черно само лодки и платноходки.Гоуем си баце!Ама защо не си при бай Ставри?

117

Зевзек

преди 2 години

Малко преди да потъне крайцерът Москва е успял да унищожи две украински ракети Нептун!

116

Gogo

преди 2 години

40 годишен кораб, на руснаците им е по-евтино да го потопят от колкото да свалят въоръжението от него и да се занимават с тъпотии, иначе всеки може да има различни версии, факт е че ЕС ще налапа плувката и ще потъне в тази укро сага, задава се нов план маршал

115

Виктор Стоянов

преди 2 години

Москва потъна - в пряк и преносен смисъл , дори и русофилите са съгласни с това! Питайте ги ! Хайде кажете бре , маскари съгласни ли сте?

114

До Пи-3.14

преди 2 години

ЕнтеЛегентният,извади си главата от дирника,оти нищо не ти се разбира?

113

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен125 ко стана с чеченците и осетинците,

112

IQ 3.14

преди 2 години

интересното е че спора уклончиво се върти не върху списъка с висши офицери на борда , по некои сведения 50 човека, а върху причините за потъването.

111

Германец

преди 2 години

Хахаха... *** в потрес. Безценно :)

110

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен121 кисело ли е грозгето, др0гарю? нали се сещаш, че ако довършат недостроения, със западно въоръжение и ще се наложи бурлаците да изнесат червенознаменний черноморский на гръб до *?

109

Кузя

преди 2 години

е свръхсекретното оружие на Путин. По данни на КГБ-ФСБ въпросното плавателно средство е в състояние да унищожи целият овенен Флот на САЩ с един единствен залп. Освен това издържа и на атомно избоНбване, а двата противопожарни ЗИЛ-а са в състояние да загасят дори пожар предизвикан от махорка.