87

Асен Халачев Иванов

преди 2 години

Полша забранява със закон поддръжката на руския агресор и убиец на 21 век, както и отнемане на собственост на ***! Браво! Това трябва да се въведе и в целия ЕС. Първи ще изхвърчат подложниците от *** и др . след тях !

86

Ха!

преди 2 години

Този кораб бил потънал, защото моряк пушил цигара и не зная какво си. Та той да не стреля с гюлета и трюмовете да са пълни с бурета барут? Тази версия е просто несериозна! Руснаците не искат да признаят, че е поразен от ракети!

85

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Нима все още има някой неразбрал, че се води война в която срещу Русия са САЩ, Канада, Австралия, Н.Зеландия и целия *** съюз, Война, подготвяна от години, трупано оръжия, обучавана е Уркуринската армия да убива руснаци. Путин просто малко ги изпревари. А ние, българите - догодина ще пасем, за да се храним. Амин...

84

...до 77

преди 2 години

Да, и най-важното, освен въоръжена с западно оръжие, Путин ще има за съсед и народ, който мрази руснаците за поколение напред. Грешката на века беше тая война.

83

Анонимен

преди 2 години

Крайцерът е ударен ог светкавица по време на мощна буря и се е запалил а след това и взривил. Типичен нещастен случай за руските карабльи.

82

Анонимен

преди 2 години

До Как какви? - да, да, да и космически крайцери като на Дърт Вейдър, и телепорти, и светлинни мечове, да си играят мужиците. Ти осъзнаваш ли, че рашистан замина, или още си мислиш, че могат да произведат нещо?! Те в момента и танковете, които са на поточната линия не могат да завършат, защото нямат части... Една Лада не могат да направят, защото Лада е собственост на Рено.

81

Анонимен

преди 2 години

Хубаво че нямат ф35 украинците, че щяхме да слушаме как руски самолети са били свалени от ято щъркели

80

До 82

преди 2 години

Автогола е вкаран и с любезното съдействие на uдuoтuтe около него, защото го лъжат на лягане и на ставане за всичко

79

Анонимен

преди 2 години

ЧФ на Русия има два изхода или да се крие на 350-400 км от украинския бряг, или да направи самоубийство като атакува Украйна.

78

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, нелегалните казани за водка са опасни! Язък за водката..

77

...

преди 2 години

Пожар и буря в един ден, не им върви на росияните и това си е. Поне кажете, че е бил ударен по време на битка, ве. Каква е тая излагация.

76

Анонимен

преди 2 години

Каквито бяха последиците след Цусима за Русия през 1905 такива ще са и сега след потапянето на крайцера Москва. Останали без защита кораби от ЧФ ще последват флагмана си.

75

Анонимен

преди 2 години

Може да се е потопи временно да изгаси пожара и пак да си излезе все пак са технологична нация

74

Бг

преди 2 години

Русия доказа че има най калпавото оръжие*да но на чертежи са най добрите * хахаха

73

Анонимен

преди 2 години

Това е голям удър за руският военен флот, руснаците имат само още два крайцера от този клас. И всичко заради една.... цигара и пиян мужик! Хе, хе, хе, верва ли некой?

72

Пенко

преди 2 години

Ако си беше седял тихо и мирно, дали щеше да потъне ?

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Да вземат първо да направят печки-хладилници-перални..........

70

Анонимен

преди 2 години

Голям автогол си вкара Путин с тази операция.Ако не успее да пречупи Украйна в бъдеще ще има за съсед Украйна с голяма армия,ветерани участвали в битка въоръжени със западни оръжия.Една бъдеща Украйна която ще е постоянна заплаха за Русия.В крайна сметка Путин сбърка много.

69

Анонимен

преди 2 години

Забравете за украински атаки! Украйна не може да атакува вече дори жилищните блокове с "военната си мощ"

68

Силвер Нури

преди 2 години

минава, извънредно големия корабель ...