167

Бандера накол до 178

преди 2 години

Свидомите ще бъдат асенизирани бавно, методично, мъчително щот го дават тарикати

166

Анонимен

преди 2 години

Не съм чул ,който и да е победител в историята в някаква война/ битка, да е минал без каквито и да е загуби, някой да ни подсети ако сеща..

165

Аз есмь царь

преди 2 години

До Часы НАТО Обяснявам на stinky, че всички руски моряци са транспортирани до Севастопол с други кораби. Русия има достатъчно кораби. Москва вече е стар кораб от 1982 година.

164

$$$???

преди 2 години

40г.корито ремонтирано 10-12 г назад.Потопили го украинският флот, които не съществува.Само БЛЯ БЛЯ.Черноморският флот на Русия получава 4 кораба и 2 подводници въоръжени с последните ракетни системи това сила. Русия не купува оръжие нито от Китай нито от Иран.Имат оръжие да унищожат Европа и USA ако желаят.Само ви лъжат Русия е сила защото има вяра в Господ и непоколебим народ Това ни липсва в България

163

Анонимен

преди 2 години

Последствията ще са, че крайцерът "Аврора", закотвен в Путинбург пак ще даде топовен гръм за нова Революция. "Мир, хляб, народовластие". Работниците в Путинбург ще стачкуват, войниците ще дезертират и ще се включват във войнишките съвети на съюза на работниците и селяните, срещу Олигархията на империализма на Русия.

162

Анонимен

преди 2 години

Ванга е рекла на Нешка още 1980 година: Москва ке потъне кога Малкият стане голям човек.

161

Последиците

преди 2 години

Рашки гоу хоум !

160

сравнението

преди 2 години

До АнонименНе е лошо да си завреш едно синьо- жълто парцалче в едно отверстие и да връткаш осмици докато паднеш!

159

Анонимен

преди 2 години

'' от "Възраждане" свалиха украинско знаме от църква в Несебър '' ................................... това е интересно ... живея в западна Европа и НАВСЯКЪДЕ, всеки е окачил украинското знаме ... украинското знаме се вее от къщи, коли, лодки, кораби ... и никой не го сваля, защото всеки знае, че тук иде реч за битка между свободата и тиранията. Само в задунайска губерния, платените агенти на фашистка Русия определят дневния ред.

158

МАГУЧАЯ, НЕПАБЕДИМАЯ

преди 2 години

МАСКВА ПАГИБЛА, АЛЕЛУЯ! ПУТИН ЩЕ БЯГА В ДУБАЙ, ПРИ ЧЕРЕПА!

157

Анонимен

преди 2 години

Черноморската Цушима. За пръв път от 1905 г., след погрома на руския флот при Цушима Русия губи флагмански кораб. Не е губила такъв и в двете световни войни. Путин ще се нареди не до Петър и Екатерина, а до двамата Николаевци. Единият умрял от мъка в края на катастрофалната за Русия Кримска война, а вторият убит от болшевиките. Въпросът е само един - от мъка ли ще умре Путин или нови болшевики ще го освяткат.

156

Анонимен

преди 2 години

един плешив, дебел *** се появи по тв, за да нарече този кораб +корабче" с червено знаменце. Бий си шута, Русия е велика и няма да се сгъне от това.

155

LZ2030

преди 2 години

До Анонимен 169; колежке, руснаците се изтеглиха от киев, защото претърпяха тотален крах.следва крах втора част в южна Украйна

154

Бесен

преди 2 години

Браво на украинците! С две ракети се изплюхa в лицето на кремълския гнoм! Руснаците са на път да преживеят най-голямото военно поражение в историята си и за това могат да благодарят на горепосочения! По този щастлив повод бих искал да поздравя всички кремълски ***, симпатизанти на БьеСьеПье, BГЪЗPAЖДAHE и всички останали мизepници, които милеят за Путинска Русия!

153

радев

преди 2 години

Аз вярвам само на Русия! Да вярва и да служи на Русия е свещен дълг на всеки българин! Долу нато, долу есес, свода за народа!

152

Анонимен

преди 2 години

Путин: минах за малко през Украйна да я освободя. Тъй минаха месеците неусетно.

151

Сата НАТО

преди 2 години

Най-хубавото е, че е потънал с 450 росийски смрада на борда.

150

Анонимен

преди 2 години

Потъва нещо, което го има. Когато нямаш нищо, то нищо и не потъва, както е при укрите...

149

Анонимен

преди 2 години

Смерт Путина !!!Смерт Росии !!!!

148

Антикомунист

преди 2 години

москва падна. путин мисли да си тегли ножа...