33

Да-а-а-а-а !

преди 2 години

ПРИ ИЗБОРИ ИДВАТ КОМУНИСТИТЕ С ПЪЛНА СИЛА И ТЕ ТОВА ИСКАТ !!!

32

Първак

преди 2 години

Тъпо ми е. Още един ден не направих нищо полезно. За кого още не съм хвърлял боб? Ох, става все по-трудно да се изкяри мангиз с нищоправене. Пак ще трябва да претоплям Киро, Бойко и Корморански. Може и Кабаровски, ама да не се пренатоваря много. За него по-натам. Юни-юли се готвя за почивка, август-септември отпуска, най-добре октомвври. Абе направо за Нова година. Ама то па празнижци, значи до година до амина.

31

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ нямат никакъв интерес от избори сега. Все още комунопропагандата толкова години манипулира българите, така че едни избори сега ще докарат ГЕРБ като победител , но без мнозинство - което е нищо. Единствения шанс на България е червените мутри да докарат държавата на ръба на фалита / за трети път/ и ако и тогава на българина не му дойде акъла в главата - да се закрие тази държава. Или поумнели българи, или нищо !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Националният интерес на България е да бъде част от ЕС, да просперира и се развива като свободна и демократична държава, интегрирана в европейските структури. Възраждане са против това и разботят против българските интереси, слуги са на кръвождана държава - агресор, с азиатски нрави. Тъй като никой не иска "руския мир" на дикаттура и военщина, то за Възраждане като пропутинска партия, служеща на кагебе, при сегашната руска агресия, изборите ще са катастрофални,българите не искат война и путинизъм

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26: еми да, Въzрожденци са Za убиваенто на мирни хора, Za заграбването на територии и правото на по-силния, Za диктатурата и военщината, Za унищожаване на свободата на словото.. всичко това се нарича "путинизъм" .. и понеже са "неутрални" - развяват знамето на страна-агресор.

28

Анонимен

преди 2 години

Никакви извъредни избори няма да има, защото ще лъсне голямата истина, че всички партии са едни политически джуджета. Избирателната активност няма да е повече от 25%. В партийно отношение страната е в същото състояние, в което през 1934 г. военните са измели омразните на народа партии с преврат. Лошо е сега ,че нямаме такива патриоти в армията, а само едни платени лентяи.

27

Анонимен

преди 2 години

Кой ти каза това?

26

Анонимен

преди 2 години

Защо ли този ми прилича много на Александър Йорданов....?

25

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Възраждане, заради ковид мерките и съм доволен от това, че те постоянно говореха и отстояваха тази позиция с протести. Сега пак бих гласувал, защото имат най-разумната позиция относно война, която не е наша. Не ги виждам като про-руска партия, просто защото са против ЕС и САЩ.

24

Анонимен

преди 2 години

Долу ***!

23

Първанчо,

преди 2 години

Късай дипломата. На предстоящите избори Възраждане ще бъде втора сила в парламента. Вие сами им помагате!

22

Луд

преди 2 години

До Анонимен 33; Това е абсолютен факт.

21

Луд

преди 2 години

До Анонимен 33; Това е абсолютен факт.

20

Анонимен

преди 2 години

"затова раздуваха толкова администрацията, че да може после хората под строй и страх от уволнение да гласуват за тях" стига с тая мантра за администрацията. Има единици гнили круши в управлението, които водят семействата си под строй до урните, но останалите са много слабо заинтересовани и особено тези, които работят съвестно си гласуват за който си искат и ги боли фара. Най-осмивани от държавните служители са представители на партиите на ГЕРБ, ДПС, ИТН, ПП, ДБ - защо? Питайте администрацията.

19

Анонимен

преди 2 години

Къф пък е тоя Първан, че да не занимава със себе си? И кой от народа се интересува за интереса на партиите? Единствения интерес, за който тряцва да се говори в тези прогнили сайтове и структури е народния. Повече от очевидно е от 6 месеца насам, че никой не харесва корумпираните пионки намърдали се в парламента от десетилетия насам.

18

Анонимен

преди 2 години

Накъде има да продължава тая ерозиви ве гербераст?

17

до 28 Г-жа Лаура Кьо

преди 2 години

Ами купени са, разбира се. Те затова раздуваха толкова администрацията, че да може после хората под строй и страх от уволнение да гласуват за тях. По същия начин са работниците на приближените до тях бизнесмени. И да не забравяме и махалите. И като се намери и още някой продажник - и готово.

16

Смешник

преди 2 години

В герб и коцето калки ако си мислят че ще управляват значи са доста глу-повати.

15

Анонимен

преди 2 години

Наложително е ОПГ Гроб да бъде забранена като партия, разформирована, лидерите им-арестувани, а членовете им репресирани! Съща така е необходима конфискация на цялото им имущество, както и на роднините им. Иначе България никога няма да стане нормална държава.

14

Споделям

преди 2 години

Никой от сега действащите политици няма интерес от избори сега защото нито един от тях няма да види вече парламента от вътре. Същото ще важи и за сегашните такива от ЕС но като мине лятото и консуматорското общество на ЕС пообеднее малко. Единственият политик който ще остане е Орбан. Всичката друга неолиберална с.г.ан ще отиде на бунището. Няма да ни е леко но така повече неможе. С тези сбъркани ценности докарахме война между два едноезични народа. Умната Европа в полза на задокеанския звяр