97

moskva

преди 2 години

Потъна ...............!

96

Анонимен

преди 2 години

защо толкова руска пропа--ганда има има на този сайт?

95

Анонимен

преди 2 години

този сайт руски ли е?

94

Анонимен

преди 2 години

Не са просто Минските споразумения и лабораториите, украинците са разработвали плутониеви бомби и щяха да създават големи неприятност и ужас за целия континент Европа, де факто навлизането на Русия в Украйна, спаси Европа от риск от ядрена война. Русия също е в Европа и интересите на Русия до голяма степен съвпадат с интересите останалите европейски държави. Проблема е Зеленски, той трябва да се махне, за да има траен мир и взаимоизгодна търговия между европейските държави, вместо конфликти!

93

Зеленски,вреден си!

преди 2 години

"Зеленски подписа присъдата за режима на Майдана. На 19 февруари, на конференция по сигурността в Мюнхен, Зеленски обяви намерението си да се оттегли от Будапещенския меморандум и да започне разработването на ядрени оръжия. На заседание на Съвета за сигурност на Русия министърът на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Украйна има технически възможности и човешки ресурси, за да пресъздаде своя ядрен потенциал<"

92

Анонимен

преди 2 години

До Защо не го чухте....Не са просто Минските споразумения и лабораториите, украинците са разработвали плутониеви бомби и щяха да създават големи неприятност и ужас на целия континент Европа, де факто навлизането ан Русия в Украйна, спаси Европа от риск за ядрена война. Русия също е в Европа и интересите и до голяма степен съвападат с интересите европейските държави. Проблема е Зеленски, той трябва да се махне, за да има мир и взаимоизгодна търговия между европейските държави, вместо конфликти!

91

Не на войната!

преди 2 години

"Киев разработваше ядрено оръжие в Чернобилската и Запорожската АЕЦ" Анализ на сайта "Строго секретно"Много държави имат ядрени оръжия, но защо са работили над производството на такива оръжия в Украйна, с каква цел? Спрете да създавате конфликти и опасни ситуации за Европа, на тези, които са далеч от Европа, не им пука, но европейските държави едва ли искат конфликти и война на своя територия или в близост!

90

Анонимен

преди 2 години

Американците ще погубят самоувереността, че са непобедими

89

Анонимен

преди 2 години

Ние искаме над сащ да заблестят хиляди слънца !

88

@

преди 2 години

До мдаКой точно да наложи санкция и да забрани нещо на единствената суперсила в света бре Айнщайн?

87

мда

преди 2 години

Защо след като САЩ два пъти употребиха ядрено оръжие, международната общност не реагисра остро? Не им бяха наложени санкции, не им забраниха да разработват повече ядрени оръжия и не им забраниха да ги притежават? Аз не мога да игнорирам вероятността, някой, който 2 пъти е нанасял ядрени удари, пак да го стори. Явно са свикнали да им се разминава безнаказано.

86

Анонимен

преди 2 години

САЩ - да се се преборят със затлъстелите дирници .

85

Анонимен

преди 2 години

Най-обширният публичен коментар на Бърнс след 24 февруари подчертава слабите си опасения, че СВО рискува да ескалира до използването на ядрени оръжия. Бърнс нищо не казва за "меката" сила на Бацко, който забрани влизането в Белорусия на автомобили с еесовски номера. Бацко иска да защити белоруския пазар от ордите изгладнели еесовци, които влизат в Белорусия и опустошават белоруските магазини с евтините стоки.

84

Защо не го чухте

преди 2 години

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyтин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото

83

Анонимен

преди 2 години

за ся само САЩ в историята са терминирали хора с ядрено оръжие!

82

Някаква-никаква

преди 2 години

И това цар че и Освободител, фъснал при първа възможност и то не че в преследван, ами Ганьовото : за келепир, не ми се прави на жертва! Ако ти пукаше за България щеше като нас да бъхтеш тук! Нали от маса време сме е ЕС и НАТю, така, че не се прави на родолюбец от нейде си

81

Някаква-никаква

преди 2 години

А цар Освободител е на преклонна възраст, избягал е от ?....

80

Анонимен

преди 2 години

Ядренното вьзпиране на - сащ е гарант за мир по светъ

79

Комунист-Реалист

преди 2 години

До Някаква-никаква ... Като си толкова категоричен, я дай поне един единствен пример, с една единствена държава, която е в НАТО и е била нападната от НЕнатовска държава или държава от Варшавский дагавор ударена от неваршавянска държава. Бая зор ще видиш. И нета няма да ти помогне. Так че по-спокойно с изцепките.

78

Цар Освободител

преди 2 години

До Някаква-никаква - Епа, що България намаля от около 9 млн. - на 6, ако има и толкова в момента. Отговорът е много лесен. Приблизително 3 млн. напуснаха България - аз съм един от тях, за да се спасят от зоопарка държан 45 години от смрадливите партенки и техните задникоблизци. Та така разбирам свободата. Всеки да може да ходи където си иска и да се установява където му е кеф. ЗАПАДЪТ, САЩ и ЕС ни ОСВОБОДИХА от комунистическото робство и дариха пълна свобода. Нещо напреки ?