153

Военни престъпления

преди 2 години

Докато сащите и НАТО откровено ползваха 15тона обеднен уран в Югославия под формата на снаряди. Последици за здравето има и до днес, в т.ч. райони в северозападна България ..

152

Анонимен

преди 2 години

Тотални лъжи по подобие на Зеления наркоман ,купени медии начело с Америка ДНЕС....

151

До Някой

преди 2 години

А да ти е хрумнало, че руснаците нарочно са използвали Точка-У?

150

Анонимен

преди 2 години

Ракетата "Точка-У", която удари гара в Краматорск по-рано този месец, убивайки 50, е била с ​​касетъчна БЧ и украински сериен номер.

149

Изненадааа

преди 2 години

2 украински ракети са ударили бази в Крим

148

Бай Гроздан

преди 2 години

При точни оръжия и неточна информация от разузнаването ефекта е както когато издирваха Саддам Хюсеин да го трепят с бомби,бил се скрил тук,бил се скрил там и бум-бум навсякъде докато го задържат.

147

НЯКОЙ

преди 2 години

Добре щеше да бъде ако авторът на статията беше обяснил и факта, че след разследвана на италиански журналист се установи, че ракетата паднала в град Краматорск е украинска. Добре, че има интернет та може и на друго място да се прочетат новините.

146

Човек

преди 2 години

До автора на статията пропаганда: Ти не си журналист,ти си карикатура на журналист! Пожелавам ти да ти лиснат в ли це то основа и тази година да ти е последната година на този свят!

145

variola

преди 2 години

Дрън-дрън та пляс ! Кога ще започнем да виждаме всичко около нас !

144

До zzz

преди 2 години

Лъжата е основният инструмент на лилипута в Москва! Поради тази причина всички негови слуги тук са изпечени лъжци! Като почнеш от Възраждане и стигнеш до кварталния руски ***! Факт!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Срам ме е каква брутална пропаганда се осъществява директо от ООН... Такива двойни стандарти никога не е имало в света, както в последните 80 години. ООН, СЗО, ОССЕ, всички са се превърнали в маши на САЩ. Стрелял танк по жилищен блок? Да, ще стреля, когато в този блок се наморат военни с РПГ и тежки картечници, които стрелят по него. Толкова да сте мерзки и мръсни, с тези поръчкови статии, че 1 година да стоите под душа, няма как да измиете душите си. Омерзен съм от вас, като журналисти и хора.

142

Zzz

преди 2 години

Какви са оръжията използвани там не знам,но какъв бой вече ядем от укрите фашисти тук , постоянно има в криминалните сводки за кражби и нападения фашисти над българи.тези така наречени бежанци дето кръщаваме площади на тях и ползват всичко безплатно яко ще ни бият. И с право ние сме пълни шматки.

141

Анонимен

преди 2 години

Искам да кажа на неграмотните, че в Сърбия НАТО се намесва за да не допусне в Косово да се случи това, което се случи в Сребреница, Вуковар и много други места -а именно: кланета и масови убийства на цивилни от армията на Милошевич!!! Тогава от бомбардировките загинаха по-малко от 1000 човека, повечето от които войници!! В Украйна *** воюват с цивилното население, защото ги е страх от войниците. Загиналите цивилни са над 30000- няма как да сравнявате със Сърбия! НАТО ползваха високоточни

140

9689

преди 2 години

Платената измама е доходоносно занимание. Първо къде са кадрите. Истината ще излезе.

139

Анонимен

преди 2 години

Изплати ли САЩ репарации на Виетнам и Япония?

138

Анонимен

преди 2 години

Путлерастите ще бъдат наказани за всички НЕчовешки зверства!!! Руснаците ще бъдат новите "северни корейци" поне да следващите 80 години. Затворвни в обора, като чумави....Отпадъци

137

Копейкин

преди 2 години

Установи се причината за потъването на крайцера - ракета е ударила отделението с гребците

136

Анонимен

преди 2 години

"Военно престъпление е да се атакуват директно цивилни и да се участва в атака срещу военна цел, която се очаква да причини прекомерна загуба на цивилни животи в сравнение с печалбата на бойното поле независимо от използваните оръжия." ТОВА ЗА ХИРОШИМА МАЙ НЕ ВАЖЕШЕ...

135

Анонимен

преди 2 години

азовците не са интересни. интересни са натовските полковници и лабораториите в които са извършвани демократични експеримент върху затворници и психичноболни като по времето на хитлер. лабораториите не са само американски, имало е учени и от германия и други страни. 4 германски института включително Роберт Кох са били там. Нацистите като сегашния канцлер на Германия с дедо ЕсЕсовец едно си знаят едно си баят. Натовските скотове с пранги на парада на победата и после бавна и мъчителна смърт.

134

Анонимен

преди 2 години

Абе незнам какви нови оръжия изпитват,ама ако Путин почне да свири на онези червени клавиши,следващите оръжия ще са лъкове и стрели.