54

Анонимен

преди 2 години

що не пишете къде са и кои ги освободи не мие ясно пишат не разбирам

53

Анонимен

преди 2 години

Днес премиерът Кирчо каза, че на няколко пъти е разговарял със Зеленски и руснаците и е уредил нещата. В понеделник моряците си пристигат. Интересно, жените на моряците не са знаели тази версия на г-н премиера, но той си е записал в смартфона разговорите. А г-н премиерът не лъже - справка от кога е сменил канадското с БГ гражданство. Канадците се оказаха големи мърлячи и забавиха гражданството на К.П. с цели 4 месеци.

52

баба мара

преди 2 години

ти още ли се мотаеш тука не си ли заминал да се биеш за украина сега можешеи да изведеш моряците трябва работа а не празни приказки по форумите

51

Единствено

преди 2 години

Благодариме на ДНР за нашите моряци !Никой от нашето правителство не го казва ,това е жалко !

50

тя

преди 2 години

Така както търсихте "решение" и нищо не направихте , добре , че мораците правилно са се ориентирали към донбаските руснаци , които са ги спасили !

49

ПЕНКО

преди 2 години

ДВЕ -ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗПОЛЗВАХМЕ ИЗРАЗИТЕ : " ДА ТЕ НАТАГАРИМ " И " ЩЕ ТЕ НАТАГАРИМ " !!!!!!!!!!!!! В ПРЕВОД ЗА МЛАДИТЕ ---" ЩЕ ТЕ ЯХНА СЕ ....О " .

48

Тоя па

преди 2 години

Голямо търсене няма що.Пък то решението ей го къде било, само детне е полит коректно. Ама какво значат тук някакви си моряци,на фона на глобалната пропаганда.

47

Праведен

преди 2 години

То, държава отдавна няма, има БИЗНЕС САМО !

46

анонимен

преди 2 години

Ония нисичкият Данаил Кирилов (Барни Ръбъл) намери смелост все пак да покаже един голям среден на Боко Тиквата, като се изгаври с него и не стана депутат от ГЕРБ. Не се оказа такъв плазмодий, какъвто изглеждаше.

45

анонимен

преди 2 години

Чета му на Тагарев мненията, защото е специалист и са ми интересни, но не знам защо ги изказва. Обидиха го, като не го направиха военен министър управляващите, пред Цветанка Ризова се прави на обиден, ама май само се е правил. Драпа ли за нещо не разбирам. Никакво достойнство нямат тия хора, като са ги изтикали в ъгъла. Изтикали са те в ъгъла, покажи им среден пръст и се прибери у вас, какво се унижаваш.

44

Бгг

преди 2 години

Тъгарка, държавата не е преставала да търси решение ама нищо не е намерила. И то как да намери като просто Кирчо цапа глупости. И после се чуди кой му сpа в гащите ?

43

Надя

преди 2 години

Тоя ........не се ли срамува да лъже ...

42

Анонимен

преди 2 години

как пък 1 не излезе да благодари,ако бяха укрите,по всяка телевизия сутрин,обед,вечер щяха да се кланят,а руснаците нито ги ограбили нито изнасилили.просто ги евакуирали.

41

555

преди 2 години

Всички разбрахме, кой ги спаси. Спестете си лъжите. Предатели.

40

Анонимен

преди 2 години

пък и храним у нас украинците,тези дето ги държаха там..с мините около кораба

39

Анонимен

преди 2 години

разбрахме,разбрахме лъжци такива,тя съпругата достатъчно каза,сами се самоевакуираха..

38

Кирил

преди 2 години

Българския народ винаги ще бъде с Русия. Спасибо Братушки!

37

Анонимен

преди 2 години

Видяхме и чухме от съпругите им как са се спасили,спестете си лъжите, полтици.Интересно защо са потърсили силите на ДНР,а не Украинците.Всеки сам може да си прави изводите.

36

Анонимен

преди 2 години

много думи и пак нищо, винаги е така при държавата клатеща и прогнила от корупция - само думите им останаха. Русия освободи пристанището и самите моряци+кораба, които до тогава седяха там за да може Урките да ги използват за прикритие. Факт

35

Анонимен

преди 2 години

Не споделям мнението на Тагарев че в Донецк са на по-сигурна земя, но да се надяваме че е прав.