167

Американец

преди 2 години

,🆘 Америка и Евросъюза ще се разпадат, а Обединеното Кралство и Полша, може и да изчезнат за известно време от картата на континента. С подобна стратегия, западът няма да успее да се противопостави на силите от изтока. Още няколко страни като Украйна, ще бъдат жертвани в стремежа да разберат за нивото за боеспособност и решителност на Русия, Индия, Иран и Китай в конфронтацията Изток-запад. Сероизна и неочаквана изненада ще поднесат Германия и Турция, присъединявайки се към източния блок 💯

166

Анонимен

преди 2 години

И как решиха, че Путин е отчаян? Приемат, че мечтите им са се сбъднали? Това от дрогата ли е?

165

Това е факт

преди 2 години

Путин е болен мозък...за него светът е нищо,ако не му се подчини...много са ми смешни тези които твърдят,че са против войната,а подкрепят хитлер 72194на 21 век... Путин

164

Рейгън

преди 2 години

До Нямате срам! Русия ще трябва а се унищожи и тя самата го поиска.

163

Анонимен

преди 2 години

Отчаян е Байдън, защото днес вече три пъти cpaa в памперсите, а още няма кой да отиде да му ги смени!

162

Нямате срам!

преди 2 години

САЩ е единствената държава бомбардирала МИРНИТЕ ЖИТЕЛИ на Хирошима и Нагазаки с атомни бомби! В тези градове, онкологичните болести са в пъти повече.

161

Дявола

преди 2 години

Ами продължавайте в тоя дух с ескалация на агресия и всички накрая заедно в пъкала ще горите.

160

ЗАДник

преди 2 години

За Путин само едно дебело дърво и да го слагат да ляга в гробищата.Мало...мно кагебейско създание,което от глад за власт,ще предизвика ядрена война.Но нищо.Само се надявам да изтряска няколко атомни бомби и тук,че да затрие всичките русофилски червеи.

159

НЕМА ТАКЪФ

преди 2 години

АБЕ , ЦРУ , ДРОНОВЕ НЕМАТЕ ЛИ ? ДА ФЪРЧАТ ТАМ ... !

158

българин

преди 2 години

Хайде тези глупости ЦРУ да си ги блещи само на Американците!-:))))

157

Он

преди 2 години

Глупости

156

Антикомунист

преди 2 години

Горкият путин, как се е отчаял, че не става каквото иска... Логика на 3 годишно разглезено дете...

155

Денди

преди 2 години

ЦРУ не може да каже Какво ще прави Русия истинската заплаха са Америка окупаторите на Света нали и ние сме окупирани от тях какво се правите на луди ние никога не сме били не зависими . защото сме еничери все трябва някой да ни командва

154

123-ТОиДИ

преди 2 години

КОГА ПОЧВА ОТСТРЕЛА НА ГЛИГАНИТЕ ?

153

Ssss

преди 2 години

Защо да е отчаян? Цените на горивата и храните излетяха на горе в цял свят, или на вас *** Хамериканци не ви пука , защото гадния ви долар няма никакво покритие,но продължавате да си печатите трилярди.

152

Ех, Владко Владко

преди 2 години

Владко който много лае не хапе хахахахахах

151

До според мен

преди 2 години

И като удари с ядрени ракети по САЩ, как мислиш, ти ще чоплиш семки пред телевизора ище се кефиш на ядрения удар от магучая твоя страна любимая. Просто след няколко минути (може и за по-кратко) и ти ще се евапорейтнеш. Дано Св. Петър ти покаже по-добрата посока...И всички нас няма да ни има, но поне не се кефим на това, че някой за да се покаже на велик, за собственото си честолюбие ще обяви края на света. Да ви са и диваците тролски, има ли нещо в тъпите ви глави?

150

do 122

преди 2 години

Ти не си издигнал нищо! Построили са си го в двора(в посолството им, със свои пари). Имаше преди години в Сев. България някакъв турчин (дето обаче живееше в Брюксел) дето беше издигнал паметник за прослава, или в памет на загинали турци. Накараха го да го махне и той си го премести в двора. Ако не преча на съседите, не опирам до оградата им и аз в моя двор може да си сложа издялан кръст, макар да живея в съседство до турско (мюсюлманско) село. Ако строиш барбекю, не знам как стои въпроса.

149

жу

преди 2 години

Ама как пък разбраха,че е отчаян?

148

Анонимен

преди 2 години

До според мен - мирва ли си ,а , врачански шебек !?