67

Никаква милост

преди 2 години

Вече към руснаците...никаква....

66

анонимен

преди 2 години

Браво на храбрите украински пилоти. Нападнали са пригранично село и са убили мирни граждани. Там не е имало военни части, дори и участъковия милиционер не е бил там. Това си е чиста проба военно престъпление, да стреляш директно по цивилни.....

65

Анонимен

преди 2 години

Крайцерът "Аврора" ще даде топовен гърмеж за започване на революцията. "Мир, хляб, народовластие". Поредният руски тиранин ще бъде свален.

64

Angel

преди 2 години

Руснаците още заблудени си мислят, че освобождават .Трябва сменят мисленето си или загуби и невинни жертви. Трябва бой до капитулацията. Ама май целта им е да видят до къде ще стигнат американците и си настроят икономиката. Един път достигнати границите на санкциите, ще знаят какво до правят следващите 50 год. Да му мислим ние с американския газ и бензин. В Америка 10 пъти по евтин бензин, ние като роби глупави ще им издържам пинсионерите.

63

Анонимен

преди 2 години

Ще се разраства...нормално...като има малoyмни да им пращат оръжие и пари нантея българомразци украинците.Вижте и ,че в коментарите тези,които са украинофилци се кефят на смъртни случаи,обиждат,злобеят и се държат невъзпитано.С програмки като ТОР презареждат браузъра и си фраскат по 40+лайка сами.Дали не са болни?

62

до 57

преди 2 години

Ей, все си мислех, че са наели умни ***, но ти ме разочарова. Ще ти повярвам като ми обясниш как дрон Байрактар ще вдигне във въздуха ракета като Нептун? Имаш ли представа какво представляват?

61

Максим Горки

преди 2 години

...На дъното...

60

Анонимен

преди 2 години

Идват гаубиците от Германия. 45 километра. Идват ракетите с обхват 270 километра.

59

Анонимен

преди 2 години

Тука някакви украинци не даваха на наши моряци да си ходят и трябваше да стискат палци на руснаците да спечелят,за да си ходят.Други пък взимат българи за заложници и заплашват с бомби.Трети преди години са горили живи българи.Айде да не ми ги хвалиш,а?

58

SS

преди 2 години

Тая война уж започна като високотехнологичен блицкриг ,а все повече се разраства !

57

А, бе, къде е.....

преди 2 години

Крайцерчето "Москва" ?! Нещо не го виждам на хоризонта ! Питам,не че......

56

Анонимен

преди 2 години

Украинците се бяха подготвили да правят постановки в руския град Белгород,но се разбра.А защо точно там?Вероятно имат шпионин там,който е готов да прави снимки.Не е зле да проверят дали наскоро от Белгород не е заминал някой към Климово.Като са атакували голямо нещо са направили...няма що.Това е предсмъртен напън на губещ.

55

Анонимен

преди 2 години

Украинските фейкове са адресирани към малoyмни без капка мозък като примерно атаката по Краматорск ,а сега и това,че уж руснаците си атакували сами Климово.

54

Скоро ще пуцаме

преди 2 години

И по Кремъл и Останкино! С джавелини!

53

Анонимен

преди 2 години

Безсмертний корабъл "Масква" на снимке носим на 9-тава мая.

52

Истината

преди 2 години

Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат. Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.

51

Анонимен

преди 2 години

Курилчик зажигал Масква 1812 год. Вайна и мир. Путиналеон сбегал.

50

Флагмана на

преди 2 години

Руският черноморски флот "Москва" е надъното заедно с 600 души екипаж.Уцелен с ракети "Нептун" от дронове "Байрактар" на украинците.Преди време същото се случи и на"Орск". Следва продължение.....

49

Руските ZVине

преди 2 години

Са царе на провокациите, сега сами се обстрелват за да обвинят украинците и да оправдаят зверствата си в Украйна.

48

Анонимен

преди 2 години

Путин си го бомбардирал сам това село. А сега и ще си повярва сам на лъжите и ще започне пак да мята бомби по Киев. Така правят иZ.родите.