18

Аз

преди 2 години

Истината:Каквото и да се говори,всичко е театър режисиран от Американското посолство.Преди време се говорили за 16-та Република,Сега сме провинцията на някой от Щатите!Кога българина е добре.По време на Демонстрацията,която не е стока.Печелят, мафиоти,***,ченчажии,прекупвачи,политици и банкери,и всички които са от ВЪН!

17

Реалист

преди 2 години

Какво правиш лично ти като президент на КНСБ да увеличат драстично МРЗ?...или само лаеш и нищо не правиш.

16

Мен

преди 2 години

Какво да кажат работещите в шивашката индустрия за 500лв.Къде са тези хора забравени от всички.

15

Този

преди 2 години

От снимката е *** на олигарсите. Какво обеща П. Киро, прите на пътностроителните фирми - юни. Да, ама те вече няма да са на власт. Кой ще плаща, след като пресушиха държавата?!

14

Алекс

преди 2 години

До ДО 11ББ получи в наследство от Станишев фискален резерв.Опука го целия и по време на управлението си увеличи външния дълг.

13

Алекс

преди 2 години

МРЗ трябва непрекъснато да се увеличава,защото това води и до увеличението на останалите заплати.Ако нашите заплати не се доближат до средноевропейските,България е обречена.Образованите и квалифицираните ще напуснат.

12

Трябва

преди 2 години

Трябва и ти в производството за минимална.

11

Анонимен

преди 2 години

Като беше *** мълчеше сега му пресъхна кранчето и започна да реве всичко е по сметка

10

Анонимен

преди 2 години

Ми те парите(заплатите) като се вдигнат трябва да се вдигнат оборотите(приходите) на дружествата(за да се правят по-голени разходи), а това ще стане при вдигане на стоките и услугите и оттам инфлация. Извод: реформи трабват в държавните сектори, обаче никой не смее и ще си я караме така(на помощи).

9

ДО 11

преди 2 години

Кой чувал е издънен бе недорасляк! Издънен беше при Тошо,Луканов и Виденов-до дъно !Борисов им остави 10 и половина милиарда фискален резерв и втория най нисък дълг в Европа спрямо БВП за 2020 година. Свиха парите от,,Хемус"спряха всички строежи,прибраха парите за заплати на работниците и всичко замря !А който е пътувал към Северозапада или посока Хемус знае и е видял какъв як труд кипеше!За нула време днешните тръгнаха по пътя на Виденов! Има ли комунисти във власта,винаги ще е така

8

Анонимен

преди 2 години

това не заплата а подигравка на тези цени

7

Читател

преди 2 години

Профсъюзният "фактор",седеше до дясното коляно на Б.Б.,тогава си мъчеше като риба,а днес иска пари от издънения чувал.

6

Хайде, хайде

преди 2 години

Абсурдно е! Минималната пенсия би трябвало да е равна на сумата за издръжка. Иначе ако заплатата е равна на парите за съществуване, то си е баш робство. Впрочем, открито е от робите още в римската империя. Твърде често робите, които са били освободени са се връщали при робовладелеца си. За да имат храна и покрив.

5

Анонимен

преди 2 години

Пламене от такава институция нямаме нужда,вие сега ли открихте топлата вода цели 30г.проспани.Вие винаги сте с тези които са на власт,хайде заедно с Кирчо и Кокорчо месец май си тръгвате...Оставка

4

АДЕ БЕ

преди 2 години

ЛАПАЧ ИЗЧЕЗВАЙ И ВЗЕМИ СЪС СЕБЕ СИ ЦЯЛОТО КНСБ.МУШИКИ.ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТУПИ ЗА 12 ГОД. МИН СЕ ВДИГНА ПЕТ ПЪТИ СЕГА САМО ЗА ГОДИНА ТРИ ПЪТИ.ТОГАВА БЛЯ БАИРИТЕ И ЛАПАХТЕ.

3

Лллл

преди 2 години

А минималната пенсия ???

2

Анонимен

преди 2 години

Ми то колкото я вдигате цените ще скачат повече!!!трябва 1000евро минимална при тези цени !!!

1

Rumen

преди 2 години

e, ти пъкчай първо да намерим пари да платим здравните осигуровки на юкрейнците,а заплатите на българите ще почакат...