260

Анонимен

преди 2 години

По интересно ми е какво ще стане ако Русия не претърпи поражение.

259

марги

преди 2 години

До Абе - Да ти пикая на "цивилизования свят"...гади ми се от него!

258

марги

преди 2 години

"Може ли една държава да си позволи пълномащабен ядрен удар на територия, която е само на 120 км от нейната - може! Да метне ракета към САЩ! Те да продължават още да я притискат....и към Европата може!

257

я кажи ся,мургавелко

преди 2 години

какво според теб е Русия да претърпи поражение?Да я превземат ли,да я я колонизират като нас ли?

256

аз

преди 2 години

и ти си един разбирач......

255

niki

преди 2 години

Не 'ако', а КОГАТО *** претърпят поражение...

254

Я, па Я

преди 2 години

Все по ясно и очевадно става, че Русия е държава фейк, пропаганда, безаналогова простотия и модерна техника от Блендер и Фотошоп. А нашите путинисти продължават да ни плашат с Русия и да предават България. Навсякъде в ЕС такива като нашите политици путинисти се преследват за предателство, само у нас и м се позволява да вилнеят на воля. До кога? Трябва спешно да се праща оръжие на Украйна, иначе пак ще сме на губещата страна в един казан с Орбан и Вучич.

253

Анонимен

преди 2 години

Гърдев и той е бивш соц кадър.

252

Анонимен

преди 2 години

По ми е интересно какво ще стане ако Русия не претърпи поражение... Обаче никой не смее да каже. Защото се знае че победителите никой не ги съди. Поживьом увидим.

251

до Лллл

преди 2 години

Правото на по-силния ли имаш предвид?Интересно е колко екземпляри мислят като теб?Ако вместо Украина беше България на същото мнение ли щеше да си?

250

Лллл

преди 2 години

Русия е в правото си ! Путин успех !

249

Анонимен

преди 2 години

Тоя как си ги представя пораженията?Русия да претърпи поражение,означава украина да я превземе с контраофанзива.Това е невъзможно.Веднъж тръгнал Путин няма да спре то е ясно.На 9 май ще обяви,че е освободил Донецк и Луганск.Това ще му е достатъчно към момента.

248

Ако

преди 2 години

Ако баба му беше мъжка...

247

Гърдев не е прав

преди 2 години

"...Може ли държава да си позволи пълномащабен ядрен удар на територия, която е само на 120 км. от нейната." Не, драги г-н Гърдев, кремълските убийци ще атакуват с ядрени ракети не Украйна, а САЩ и то през Пацифика. И това ще бъде причината за изчезването на Примитивна русия от лицето на Земята. Това е единственият начин Човечеството да се спаси завинаги от кремълските пси.хари.

246

Анонимен

преди 2 години

Обаче има едно ( Ако )което цапа и мирише

245

От Вселената

преди 2 години

Един българин, за който Ботев пише, преселени в Бесарабия от пловдивските села през 1820г. след поредното нахлуване на руски войски по нашите земи, ще се завърне в България ще се сражава срещу Сърбия през 1885г а по-късно ще стане известен като знаменития ген.Колев, който през 1916г. ще разбие в Добруджа руските войски, ще плени цялата Орембурска девизия, за да се случи най-сетне една историческа справедливост -3.март1918г. Русия ще капитулира пред България с мирен договор - Брест-Литовская!

244

Анонимен

преди 2 години

вбългария едни дипломати ...***..бюрократи ***

243

Анонимен

преди 2 години

АКОТО МИРИШЕ

242

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

241

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...