54

Бухала

преди 2 години

Ще стане бе снайпер,ще стане.Когато моята заплата стане 3500 лв.,за да може от нея да ви напълнят гушите.Последните години само тия прошляци пищят за пари.!12 % им било малко Ми да ви ги вдигнат със 120 направо.Повечето имат по 3-4 час по 45 Мин. на ден.А получава пари за цял ден.Ееее.Не може така.3 месеца отпуска платена на година.За едни държавата майка,за останалите мащеха.Не сте само вие.Данъци не плащат.Ми нямате угодия.Нищо против на всеки да се вдига платата,ама да е с мярка.Има и други.

53

До предния

преди 2 години

"произвеждат само неграмотни" - А ЗАЩО е така? Задай си въпроса. Отговорът е защото парите следват ученика и никой не повтаря, ако няма резултати. Това е заради делегираните бюджети и "реформата" на Даниел Вълчев от 2007 г. Така че учителите нямат особена вина. Щом има директива от мон всички да минават в по-горен клас, учениците не си дават никакъв зор да учат и никой не може да ги накара.

52

Анонимен

преди 2 години

Какви заплати, резултати трябват.произвеждат само неграмотни и взимат луди пари по програми.Над 70% не знаят чужди езици и не се развиват само това което са научили от соца това преподават.Идват изпяват си в час и не ги интересува кой какво е разбрал.Че то и аз мога да работя от 8 до 13 ч.Направо ме кефят излъгаха всички само им вижте онлайн обучението което го стискаха до последно преподават а отзад дрънкат тенджери пушат и тн.

51

Анонимен

преди 2 години

Тоя Теодосий да се скрие вече.Изперкал човек.Медали,за какво са тия медали бе,те една книга не са прочели на Вазов,не знаят едно стихотворение като хората, той с физика ,та и медали?Не искал да се пенсионира,да да взема заплата,пенсията му е ниска.И само дърдори конспирации по тъпигьозките медии!

50

1212

преди 2 години

2500 за 4 часа занимания на ден! Аре да ми хапнеш бахура неграмотен цъкльо!!!

49

Км

преди 2 години

Защо,бе,защо-защото произвеждат награмотници на конвейер.

48

До един

преди 2 години

Какви въпроси задаваш, данъци да плащали от частни уроци.Кръвна обида за тия, дето само техният труд бил ценен и нямат капацитет да осъзнаят от къде идват заплатите им.Когато бяха на 400 лв.чисти питах една за данъци от частните й уроци и я спечелих за доживотен враг.Тя с много труд била изкарвала 100 лв.,че и данъци да плащала.Не я интересувало кой работел в производството, бачкаторите да били учили.И в същото време си мислеше,че "архив","лифт" и др.подобни думи били в ж.р. и така ги членуваше

47

Анонимен

преди 2 години

Какъв контраст само. Учителя по физика Теодосий прави безплатни школи, даже си е изхарчил парите, които цял живот е спестявал за да направи училище за бедни деца, които да излезнат след това на световно ниво. Повечето от половината златни медали в България са на ученици от неговата школа по точни науки. Цял живот е работил безплатно, дори до гроб е искал да работи и да не получава пенсия от държавата.. колко други учителя са готови да подаряват труда си като него?...

46

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е,че не четат книги.А не четат,защото има интернет и плейстейшъни.А като не четат - не пишат и правилно.Лошото. е ,че губят света на книгите,тоест световете на умните хора ,писали велики романи.Така злото расте.А расте,защото технологиите постоянно се лансират навсякъде.Това ще ни доведе пак до пещерите един ден.Както казваше Пирон:мъдростта не е много по-различна от глупостта!

45

Анонимен

преди 2 години

А защо е нужна грамотността?По -добър човек ли ставаш?Време е да си зададвм въпроса защо са ни нужни училища, щом злото в света се умножава!

44

Елза

преди 2 години

До 58Как пък сравнявате учител с лекар, няма база за сравнение, нито като знания, нито като интелект, нито като образование, и в момента лекарите започват с по ниски заплати, като си болен при учителя ли отиваш или при лекаря,престаНете с толерирането на тази професия, освен основната заплата, имат и много допълнителни плащания, само настройвате останалите работещи срещу вас

43

Анонимен

преди 2 години

Повечето ученици в БГ са функционално неграмотни и не могат да пишат без правописни грешки.

42

Анонимен

преди 2 години

А бе дайте им справи по 3 500, пък ние останалите ще работим за по 800 лв

41

Давайте, още давайте

преди 2 години

Скоро всички пак ще бъдем милионери и тоалетна хартия ще струва 1 000 лв. А после..........????

40

Родители

преди 2 години

Каква е тая заплата,на какво са научили децата ни,на нищо,плащаме за частни уроци.и 500.00 са им много.

39

един

преди 2 години

До Бюджетен Интересно колко ти е уплътнено времето и колко работа вършиш след като в 11 часа сутринта четеш и пишеш във форум. Но заплатата + осигуровките вървят! Да живее частния сектор, който ти ги плаща

38

Бюджетен

преди 2 години

До Бай ДинкоЕ, бай Динко, в частния сектор получавате ли пари под масата? Осигуровките на пълния размер заплата ли са? Когато това стане, ела ми говори за бюджетни заплати. И не бъркай бютджетни служители с държавни служители.

37

един

преди 2 години

А учителите кога ще започнат да декларират доходи от частни уроци и да плащат данъци върху тях?

36

123

преди 2 години

Нямам нищо против заплатите на учителите да се повишават. Но... Да останат само тези учители, които знаят защо са в училището. Тези, които владеят отлично материала, който преподават. Тези, които пишат без правописни грешки, особено началните учители, че съм се нагледал на неграмотници. Не трябва да има учители, които са с бакалавърска степен по икономика напр., и имат една мижава магистратура, вкл. примерно физика в името, да бъдат учители по физика. Или - Високи заплати, висока компетентност.

35

Анонимен

преди 2 години

Айде бе! И на какво отгоре! Стаматееее!