194

Анонимен

преди 2 години

Украинци-нацисти-еничари, убиват собственото си население за пари и за интересите на чужди държави , луди ли сте, драги украинци, , предавайте се, за да живеете и за да получите свободата на Украйна, която е озурпирана от укро-нацистите, които са лакеи на чужденци, използват украинците за живи щитове и пушечно месо, освестете се, докато не са ви убили до последния украинец, тези ,които ви пращат оруъжия и ви набутват във братоубийствена война!

193

Анонимен

преди 2 години

Украинци-еничари-нацисти убиват своите собствени съграждани в Украйна и наричат своите украинци "***", те не служат на Украйна ,а на чужденци,кръвожадни олигарси и на Киевската хунта, която не е украинска власт, а държи украинците за гушата и ги избива а марионетките на тази чужда власт, са именно нацистите-еничари. Украйна не е свободна държава, населението и не е свободно, то живее в страх от нацисти и чужденците, които контролират Украйна, Русия, ще даде свободата на украинските граждани!

192

Украинци-еничери

преди 2 години

Разберете , колкото и датъпчете Украйна с оръжия и да използвате украинците за пушечно месо, нямате шанс, защото самото население на Украйна мрази тази власт и не я иска, украинците чувстват Русия, като своя освободителка и се молят, руснаците да пристигнат и ги освободят от тази еничарска и нацистка власт, от която страдат украинците! Няма народ, който да обича поробителите и мъчителите си, каквато е Киевската марионетна власт!Не използвайте украинците за пушечно месо и за еничари!

191

Анонимен

преди 2 години

Всички в Украйна мразят тази власт и укро-нацистите, дори самия Зеленски се страхува от укро-нацистите, обучавани от чужденци, които са стиснали Украйна за гушата, взели са властта с насилие там и са сложили вилата на врата на самите украинци и живеят в страх, няма поробен роб, който да обича поробителя си и мъчителя си, няма такъв, вземането на Украйна и особено убийствата там, бяха една много голяма грешка, МНОГО ГОЛЯМА,затова спрете да пращате оръжия и да използвате украинците за пушечно месо

190

Анонимен

преди 2 години

И украинските мирни граждани и всички останали мразят тази власт на Зеленски, но чужбина наливат оръжие и ги принуждават насила да воюват, въпреки, че не искат, не може да спечелите война в която завързват украинците със вериги за стълбове, за да ги принудят насила да воюват срещу руснаците, а не по своя воля, украинското население не иска тази власт и я мрази, мрази тази власт и искат Зеленски да се маха, ако не вярвате , влезте в Тубата и на други места и вижте истината лично от населението на

189

Анонимен

преди 2 години

Самите украинци и украински чиновнци и дори управляващи мразят тази власт на Зеленски, самото украинско население също мразят тази власт, дори голяма част от украинската армия не искат тази война и да воюват срещу братята си руснаци, въпреки голямата западна лъжлива пропаганда срещу Русия, населението не иска властта на Зеленски и Коломойски отдавна, единствено Азов,Десен сектор и всички нацисти,обучавани от чужди военни, държат властта по места, заплашват и убиват срещу заплащане и заплахи!

188

Анонимен

преди 2 години

Русский корабль,где тъй сейчас?........Я сейчас на ,,Белканто''.

187

ББ

преди 2 години

До Solar Powerако дори си помислят *** да изпиолзват ядрени...Нато ще им отговори със същото,бъдете убедени...прекалено много компримиси направи Света ни приятели...ненамесата е страх и съучастие...ненормално е да даваш пари на путин да убива мирни граждани в Украйна...и да не даваш самолети миг 29 германски са в полша,да се защитят...мине ли през Украйна...ще потропа на германските домове...и тога САЩ може би трябва да...си замълчат?време е да изберем страна и решително...геноцид е....

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 207 Не е сложно да намериш, ама путинофилите толкоз си можете. Задължително ги преглеждам и тях - скука. Всеки ден велики победи.... и всичко върви по план - да бе да.

185

Solar Power

преди 2 години

Tова ,че Украйна пускала ракети по руски градове е поредната опорка. Търсят си причина да метнат някоя атомна бомба нищо друго ....

184

Вова

преди 2 години

Украйна да пуска ракети по руските градове. За да видят дали е добре.

183

Украйна

преди 2 години

Крайно време е да обезглавят ламята.

182

Един урок

преди 2 години

До Анонимен 208 Има си начин да влезеш само трябва да си изтеглиш Тор браузър и да го настроиш с изходен възел в Русия! И още нещо не ЕС и България блокират официалните сайтове, а Русия го прави, пробвал съм да вляза и през Египет и през китайски сървъри но не може!

181

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на изнесените данни, докато не се разблокират руски сайтове, телевизии и ютуб канали.

180

Анонимен

преди 2 години

Аха. Значи руската армия има право да нанася каквито си иска удари по територията на Украйна, а украинците нямат право да нанася никакви удари на територията на Русия?

179

до редактора

преди 2 години

Неграмотно написаните текстове също са престъпление!

178

Антикомунист

преди 2 години

Не знам какво ще кажете ако турция реши да си "прибере" България...

177

Дядо Ванчо

преди 2 години

Руснаци се бият с руснаци. И каква е тая измислена страна окрайна? Това е просто една руска област, която сега си я прибират.

176

Анонимен

преди 2 години

Ами те украинците ич свикнаха на бомбите , но ако им пратят една на Червеният площад , тогава ще стане интересно .

175

Анонимен

преди 2 години

Украинската сага не започна ли със санкциите срещу ,,Северен поток 2".? Моля,поправете ме,ако греша.