36

Анонимен

преди 2 години

За 20 год. присъствие на САЩ в Афганистан са убити 320 000 .За 10 год. на СССР в Афганистан са убити над 2 000 000.Русия е наследник на СССР.Коментара е за Вас...

35

Анонимен

преди 2 години

Оставете Русия, нас как ни удря и ще ни удари кризата, мислете за това. Тези дни ще ги търсим със свещ. Кирчо и дечурлигата нямат никакъв план, а просто изпълняват каквото им каже Херо.

34

Анонимен

преди 2 години

43 измисли нещо по умно това куца не хваща декиш

33

...до 38

преди 2 години

В Русия не е имало робство, в Русия е имало крепостничество до 1862г. което е същото. Така, че и тая опорка отпада, дай друга, дарагой ***.

32

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще воюва с Русия до последния Украински войник!!

31

баба мара

преди 2 години

кои изби червенокожите и ги вкара в резервати кои купува роби в ангола и гидокарва в сащ младите не знаят какво стана в камбоджа и индонезия през 1962 ги демен-ция-та ще ми говори за геноцид тои не знае значението на тази думая кажи какво стана 2014 г в украина защо на тази тема не се говори коя е първопричината за всичко това което става сега

30

Асан

преди 2 години

Майната му на ФАЩ :)))

29

...до 31

преди 2 години

Тия 1 милион иракчани да не са ги убили американците? Тея диваци там, които още живеят с някакво племенно самосъзнание и се мразят един друг, защото едните били сунити, а другите шиите, само чакаха удобен момент да почнат да се колят. Свалянето на Саддам беше тоя момент. Самият Саддам който беше сунит трепеше шиити и кюрди като ненормален 30 години, след свалянето му, шиитите почнаха да си отмъщават на сунитите и това доведе до тия 1 млн жертви. Стига евтина пропаганда.

28

Анонимен

преди 2 години

Войната в Украйна май е камачето което ще преобърне и ЕС каруцата.. Видя се, че и на НАТО и САЩ не им стиска да се опълчат на Русия...

27

Анонимен

преди 2 години

36 Украйна е малка скала но я подкрепя огромна планина а каруцата се раздрънка

26

Анонимен

преди 2 години

В Русия никога не е имало робство!! В САЩ то съществува до 1865!! В Русия никога не е имало расова сегрегация! В САЩ тя съществува до 1954!! Хайде не точно президента на САЩ да обвинява. Исус е казал: "А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?"..

25

Анонимен

преди 2 години

Украйна е малкото камъче, което ще преобърне старата каруца Русия... в канавката на историята...

24

Анонимен

преди 2 години

Абе не се напъвайте Украйна ще ви види сметката раши долни ще си платите и за геноцит репараци и ще си унищожити Русия и гладимор ще ви се върне

23

...до 33

преди 2 години

Същите тия Холивудски войници превзеха цял Ирак повтарям цял Ирак за 6 седмици, град по град и дадоха само 400 жертви. Великата и непобедима армия за 6 седмици не е превзела и един голям град. Великата армия за 6 седмици разруши на 90% един град(Мариупол) и превзе една гръмнала централа в която освен да копаеше окопи друго не направи. А и да не забравим хилядите бронирани машини които оставиха на украинските трактористи, които вече станаха милионери от руската скрап.

22

Бай Х

преди 2 години

Най- големите кръвопролития в световната история са направени от западняците. Като се започне от кръстоносните походи през колонизиране на Африка и двете Америки до ден днешен. Те насъскаха и украинците срещу руснаците. Малко им остана да им изгасне лампичката на евро*ейците.

21

Анонимен

преди 2 години

Геноцид е 1,28 милиона убити иракчани.

20

защо

преди 2 години

9, "Проф. ....... смята, че битката за ....... ще произведе огромна хуманитарна криза. Там има едно население, което е държано като заложник, което не може да се измъкне." За кой град иде реч? Кой е главно действащо лице? П.П. За теб жокер - Панорама 21.10 2016

19

Операция Z

преди 2 години

Русия има доста да наваксва докато настигне САЩ по избити хора по цял свят. САЩ ги водят с 3 обиколки в тази дисциплина.

18

...до 21

преди 2 години

Не знаеш как се пише АФганистан, а си тръгнал да я коментираш. Типичен русофил. Неграмотен и без никаква обща култура, а спори и коментира неща, които е чул от някой си на чашка шльоковица в някоя кръчма.

17

До 21

преди 2 години

Е,и ?! Урок по историяли ни изнасят?! Ако не беше ядрената бомба по нашите земи арийци щяха да живеят . Не пиши едно и също през два три поста скучно и безлично е.