76

Коментатор

преди 2 години

Руснаците много се изложиха. Те дори и да искат не могат да пуснат ядрено оръжие. Размазаха ги като буболечки.

75

Паню Баирски

преди 2 години

И тоя *** Песков ще яде мазната опашка заедно с убиеца Путин.

74

Кремълски цинизъм

преди 2 години

Русия и "истина"...от 5 до 15 години затвор! И да не си помислите че това е война"? Неее, това е едно леко турне на руските танкове из Украйна,като "гадните" украинци само ги безпокоили с ракети ! Всички било западна пропаганда! А за хилядите жертви на наборната армия..има си крематориуми! Там ще изгорим и .."истината"!

73

Браво Песков !

преди 2 години

Поне една държава да каже истината !

72

ББ

преди 2 години

плъх..гледаме с очите си какви ги вършите от 40 дни,убивате цивилни и рушите жилрищни,Ормията на Украйна е непокътната..сега я превъоражава Свободният Свят..и ньямате никакъв шанс...да разстреляш цивилен минаващ покрай теб на велосипед..руси..или някакъв вирус вие налазил..или имате нужда от психиатри..това в човешки..но лекарството ще е..НАТО и Свободният Свят..хора да платим цената и спрем този грях...да изтрием "усмивката"на това човек.подобно..новият гьобелс,за да не ни презират децата ни

71

Гери

преди 2 години

Е що? Защото сте свикнали да се вихрите както вие си знаете,ама тоя път вихъра не ви се осъществи.Лъснаха всичките ви лъжи колко сте ,,силни и могъщи"

70

Black Sea

преди 2 години

Неприемливо за вас ама е истина. А истината трябва да се казва другари.и другарки.

69

Hoho_Boho

преди 2 години

Не ви ли се струва, че покрай спец операцията на г-н Путин, в Украйна умират много, много хора?

68

Анонимен

преди 2 години

Американците много се изложиха с този президент, по цял ден гледат филми не гледат политика им на кво прилича и си мислят че ще продължат да са богати, хубуу ке видим

67

Анонимен

преди 2 години

Каво очаквате от един изветрял старец, когото всеки момент Господ може да прибере в небесните си селения? Спечели изборите за президент на доста напреднала възраст и се опита да обвини експрезидент Тръмп в бунт срещу държавата. Не можа да прокара това си обвинение в парламента. Отиде на банкет със съпругата си и я загуби.Охраната му помогна. Нарече Путин касапин и военнопрестъпник и получи в отговор обещание за пролив между Канада и южна Америка.Това не е поведение на президент на великата САЩ.

66

Ямболия

преди 2 години

САЩ победи Япония,която от изток щеше да стигне чак до Москва. Освен всичко,което предоставиха на СССР. САЩ достави на Великобритания продоволствия,когато Германия блокира Острова. САЩ беше и най-силната войска,нападнала от запад Германия. Накратко казано,САЩ спаси Света от Хитлер.

65

ПЕСЪКОВ ...

преди 2 години

..ДГД.....БАЙДЪН КАЗВА ИСТИНАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

64

Песков добави

преди 2 години

че САЩ са "държава, която е извършила добре известни дела в съвременната и най-новата история".Като например: Дават на СССР срещу Хитлер 11 400 бойни самолета, 12 000 бронирани машини на пехотата, 430 000 джипа и автомобила. Близо 2000 локомотива, 5000 противотанкови оръдия, 132 000 броя автоматично оръжие, 13 000 пистолета, 8 300 винтовки, 350 000 тона взривни устройства, 130 000 тона барут, 331 200 етанол, близо 1 млн детонатора, 4 подводници...

63

Анонимен

преди 2 години

Що не гледат дали преднамерено са инсценирани действията през 2014 г. с преврата с/у Президента Янукович и стрелбата по полицията Беркут,по останалите що са били на Майдана и следващи събития как нахлуването в парламента с буйствата в него,посрещането на бивша министърка как начало за оранжева революция на нов кабинет,нов временен Президен,разиграли се толкоз бързо след 2-3 дни след изявление от Комисар на ЕС основен кредитор в икономиката на Украйна как 1от 3 направление по полюси на ориентация

62

Приемливо е

преди 2 години

да се избиват цивилни, да се изнасилват момичета и да се мародерства по домовете на хората, но не е приемливо да се показва и да се говори за това...А ако кажете, че се води война - до 15 години затвор. Това е Русия през 21 век. Прекрасно място. За разлика от САЩ, където бият ***.

61

Иванов

преди 2 години

Песков,а вие там,в праведната Русия,как наричате избиването на мирни граждани ,анек сирането на територии,разрушаването на градове и села,използване на фашистки мето ди за насилие от ВСВ,разбиванетро на изгражданата с години инфракструктура на една държава ?!Изопачаване на ситуацията ?! С тая онеправдана жестока война толкова много сте затънали,че в следващите 100 години няма да можете да се радвате на ис крени приятели. А най-добре е да си живеете сами,без приятели...Не ви искаме повече

60

Хуманист

преди 2 години

Какъв геноцид бе ***? Само в Ирак Западът е виновен за смъртта на 500 000 деца, в търсенето на оръжия за масово поразяване. Това е повече от жертвите на двете атомни бомби хвърлени над Япония. Безродни лицемери!!!!!!!!!!!!!

59

пияница мистик

преди 2 години

"Песков: Неприемливо е Байдън да обвинява Москва в геноцид" === Ами *** му шибни 2 шамара де, като ти е неприемливо. Нали сте много отворени, ама май само срещу такива като украинците, ама и там ви видяхме, че нищо не струвате :)))

58

Анонимен

преди 2 години

Е то руснаците му викат денацификация иначе си е геноцид.

57

Странно,

преди 2 години

...как руските таракани бълват само лъжи и дезинформация? Що не опитате някой път да пробутате нещо смислено, че някой да ви повярва ?