37

голямото НИЩО

преди 2 години

Ти ли бе, зелен чорап и ПростотоКиро правите нещо? Миш.ки такива. Ти си едно голямо НИЩО.

36

Народеее!!!!

преди 2 години

РУМЕНЕ КАТО НЕ СИ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ТО БЪДИ ПОНЕ МЪЖ И КАЖИ ЕДНО БЛАГОДАРЯ НА РУСИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ!

35

От пилот,моряк не ст

преди 2 години

От пилот , моряк не става ! Става само удавник !

34

Анонимен

преди 2 години

"До всички нац предатели и слуги на Путин - вижте как изглежда Медведчук и си преставете себе си, след като ви арестуват." -------- ------------- ------- Я па тоя! Ти имаш ли идея, и изобщо, бегла представа, кой е Медведчук? Схващаш ли, че е троянският кон на Украйна в Русия и в момента е инсталиран да играе в "Украiна пъкчърс продукшън" една от главните мъжки роли - тази на нас-рания, унизен и предаващ се руснак.

33

Анонимен

преди 2 години

И правителство, и президент зарязаха тези българи в беда и не си мръднаха пръста. Добре, че омразните руснаци се намесиха, та нашите хора вече са спасени от ужаса.

32

Венелин

преди 2 години

Както се споменава в някои коментари, сега се чудят как да затворят устата на моряците ни, за да не кажат истината. Това ще стане, като продължават да ги държат там. Всички друти екипажи са евакуирани, някои вече са си в къщи.

31

Анонимен

преди 2 години

кирчо се изложи и сега радев поне кажете на русвоиска благодарим че ни спасихте моряците вижте какви са неблагодарници ръковадители на наща страна губите уважението си от народа

30

Анонимен

преди 2 години

Ей,Радеееф,що мълчиш като п--ка за това,кой ни спаси моряците.Не те ли е срам бе,*** нещастен.Харвардският измамник не го коментирам.Ама нали ти беше големият борец за правда.Кажи сега.Не се крий като мишка.РУСИЯ СПАСИ 17 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ОТ УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ!

29

стар комунист

преди 2 години

Н,аглеци! Имайте поне някакво достойнство и кажете истината за моряците и едно голямо БЛАГОДАРЯ на руснаците и Кадиров от кумова срама,пък после пак подгъзувайте на краварите! Няма нужда да ни лъжете ,защото вече инфото се търкаля по улиците и вашите жалки напъни са излишни!!

28

Край

преди 2 години

Чуждите моряци бяха много удобен щит за украинците. Ако руснаците застрелят и един даже щеше да стане международен скандал. Браво на руснаците че успяха да ги освободят. Радев и Киро да кажат голяма БЛАГОДАРЯ а не да мълчат като пръднали.

27

Как

преди 2 години

Как твоето правителство Радев, прави всичко да ни закопае нас и децата ни за години напред. Радев, цирка на доведените от теб крадци, лъжци и откровени крадци е срещу теб. Можеш и да не ги защитаваш, просто си ги прибери. И моля събери се и намери нещо по стойностно като хора.

26

Запознат

преди 2 години

НАЙ ВЕЧЕ - НИЩО НЕ ПРАВИ ТОВА ПРЕКРАСНО ПРАВИТЕЛСТВО. НАШИЯТ УМЕН НАРОД ПАК ЩЕ СИ ИЗБЕРЕ ПОДОБНА ПАСМИНА И ПОСЛЕ - ОЛЕЛЕЕЕЕ КОЙ МИ С,,,РА В ГАЩИТЕ.

25

Анонимен

преди 2 години

за какво говори този човек? моряците са освободени от руските сили. сега сигурно нашите се чудят как да им затворят устите защото като се върнат нали се сещате че ще разкажат всичко за азов и нацистите?

24

Анонимен

преди 2 години

Братушките пак ни освободиха.

23

Анонимен

преди 2 години

Радев няма ли да отиде при Зеленски в Киев ? Вместо да хване влака за Украйна той се скри на другия край на ЕВропа , в Португалия ...

22

Анонимен

преди 2 години

Срещу тавариш Путин ли ще вдига юмрука сега? Срещу работническо селската власт ли? Махайте този фатмакфюрер! Да живее Народна Република България!

21

Зозо

преди 2 години

До До 17 Какъв жив щит бре? Кораба е на 500м. в морето. Аман от руски фейк.

20

До 17

преди 2 години

Глупости на търкалета. Моряците ни бяха освободени, когато руснаците си върнаха контрола над пристанището. Преди това не ги пускаха. Урките много обичат друг да им е жив щит

19

До 19

преди 2 години

Зимата, когато Русия ти кръцне топлото, Америка ти набута още заеми за още хвърчила, а на теб ти се яде я хляб, я мръвка, но са ти избили свинете, щот нали, продали са ти житото, щот нали, пак се сети на какво си пожелавал други да приличат.

18

Анонимен

преди 2 години

До Млад човек: Радев и Петков не могат нищо да кажат, защото устите са им пълни - благодарили са по техния си начин на началниците си от рашистан