54

АГЕНЦИИ

преди 2 години

Които работят със бнт труд 24 часа.Все БИБИТКОВИ издания. Нама ли една точна независима агенция. И 35-40%ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВОТО СА ДОБРЕ. А СА САМО НА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА. ТОВА КОЕТО СТЕ ОБЕЩАЛИ ГО ИЗПЪЛНЕТЕ И % ЩЕ СТАНЕ ПО ГОЛЯМ.

53

йуХ

преди 2 години

Няма как да е вярно това, ако 60% са недоволните, няма как да не искат предсрочни избори.

52

Име

преди 2 години

До 55, За които/който и да гласувате, все *** ще управлява. Липсата на лустрация прецака всичко слупващо се след 89-та насам. А Вие си вярвайте,че като гласувате ще има промяна. Потърсете в интернет, какво е казал Марк Твен за изборите.

51

Анонимен

преди 2 години

който не е гласувал, няма право да се оплаква. да сте си дигнали мързеливите ***, когато е трябвало, не да опявате сега. Палячовци!

50

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..

преди 2 години

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ....

49

Анонимен

преди 2 години

Следващият пък, пак не гласувайте. Ето така, ще ни ***, разни коалиции.

48

Анонимен

преди 2 години

Че то кой нормален човек вярва на управляващите? Аз на себе си не вярвам даже, та на управляващите ли да вярвам?Още Цицерон е казал в сената в древния Рим преди повече от две хиляди години: "О времена, о нрави!" Бил е най-ученият и най-почтеният юрист за своето време, и въпреки всичко са го хванали с крупен подкуп - подарили са му луксозна вила, не съм сигурен дали не беше от Юлий Цезар (може да бъркам), и са го пратили в изгнание! И въпреки това, на България сега е нужна стабилност!

47

Анонимен

преди 2 години

Абе какви са тия протести за заплати в Пловдивски заводи??? Бива ли такова нещо в евроатлантическа България? Киро Факиро да оправя ситуацията по-бързо!

46

Анонимен

преди 2 години

Много са им, два месеца, като дойдат сметките за тока, ще се усмихваме. Що не свалят цените на горивата, обяснението, че застраховката се била вдигнала.

45

Анонимен

преди 2 години

Саботирайте всеки ден това правителство!

44

Аз промяната

преди 2 години

До 29 ОСВЕН Пъпъ и такива като теб други не реват ГЛЕДАЙ теб писачо на лъжи и заклинания да не постигне нещо от това което драскаш Я изчезвай и си намери смислена работа вместо по цял ден да драскаш Аман от мързеливи готованци

43

Анонимен

преди 2 години

много знаете всички, акъл давата по всяка тема, ама на дела кръгла нула. оставете правителството и кажете с ергена какво става? измандръсаха ли се вече или има друга интрига?

42

Анонимен

преди 2 години

Кириле гласувах за вас, но не ви трая вече

41

Аз промяната

преди 2 години

До 37 Мразещият ОСВЕН мръсни ризи на Подмяната и *** освен саботажите освен раз ухата освен пропадането освен високата смъртност освен некадърността алчността репресиите и връщането на България 80 год назад друго НЯМА Капацино

40

Анонимен

преди 2 години

Ами, защо не махнеш Гешев, нещо не ви стана номера, а? Вижте се какви сте некадърници. До два месеца всички българи ще са на улицата и ще блокират страната с телата си!

39

Народеее!!!!

преди 2 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА!НА МОМЕНТА! ТОВА ЩЕ ВИ КАЖАТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПИТАЙТЕ ГИ! ПИТАЙТЕ !ВПРОЧЕМ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЗНАЕ ЧЕ Е ТАКА!ТОВА ВРЕДНО АНТИБЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО Е ВРЕДНО И Е ДОБРЕ ДА СИ ХОДИ!

38

Анонимен

преди 2 години

По зле от ГЕРБ няма.А Македонците доста напредват и там вече работи правосъдието.Имат осъдени с присъда затвор премиер,министри,кметове,съдии,главен прокурор,шефа на тяхния ДАНС,хора от управляващите.Кога ще видиш това у нас?

37

Анонимен

преди 2 години

а да бе, даже и тия дето гласуваха за просто киро вече немогат да го дишат

36

Анонимен

преди 2 години

Да живее Народна Република България! Махайте Шоуто на Кирчо и Кокорчо! Забраняваме партиите и летящия цирк на Радев!

35

Анонимен

преди 2 години

60%😂... Да ги кажем 100, айде. Всички искаме избори сега. И всички знаем, че това е поредната поръчкова статия за създаване на пропагандни настроения. Всички соц. агенции са правителствени ***. Не на Еврото, не на украинците, не на Афганистан и те, не на Киро, не на Бойко! Българи, поемете своята отговорност!