74

българин

преди 2 години

Да,Не желаем нови избори! Но е лъжа че Не им " вярваме"! Напротив Вярваме им!-:))

73

Анонимен

преди 2 години

До 78 Много точен коментар,урките ги подпират,а нашите оставят да мизерстват.

72

Анонимен

преди 2 години

Моята баба, казваше политиката е.***.Който,дава пари, той поръчва музиката. Всичките в парламента са лобисти, на нечии интереси.

71

Анонимен

преди 2 години

Нещеме ний богатство. Нещеме нипари, а искаме свобода, човешки правдини.

70

Анонимен

преди 2 години

Промяна няма, няма и да има. Задкулисното управление не мръднало.

69

до 61

преди 2 години

Какво правиха предишните за хората бе, байно? Освен да крадат, да си правят инхауз поръчки, да подаряват ТЕЦ-ове на разни соколи, да хвърлят едни 3 милиарда (колко му е, не са техни, на държавата са, кучета я яли) за едни тръби, от които едно разклонение не е направено за БГ и това било условие поставено от руснаците и вписано в изчезналата пътна карта, както и разни тефтерчета изчезваха и ДТ, стана 00. Какво направи ГЕРБ за народа, пак питам- аха, 500милиона км по думите на Баце.

68

Анонимен

преди 2 години

Какви близо 60%!!! При над 70% негласували на изборите показва, че хората изобщо не вярват на така наречените политици.

67

до ТЯ ПРОМЯНАТА

преди 2 години

Да имаш мнение е хубаво ,но е още по-хубаво ,когато е изложено грамотно ,иначе постигаш обратен ефект !

66

Анонимен

преди 2 години

Кой го казва? Предсрочни вот искат 60% най-малко.

65

Логика

преди 2 години

Значи по-добре да ние в ..г..а щото ако го извадят може и с по-голям да ни...

64

Анонимен

преди 2 години

а бе ,иаскаме да се махат, ама не им искаме лъжливите мадуровси машини за гласуване, да връщат хартиените бщлетини - веднага , нали във всяка комисия има от вс партии представители!

63

Анонимен

преди 2 години

е как не им вярват ама не искат избори, начи искат да ги управляват измамници, няма логика хаха

62

ТЯ ПРОМЯНАТА

преди 2 години

Драги не идва за 3 месеца. Не може стана. Та БИБИТКО ШИШИ и други крадци са се окупали яко. Трябва време и търпение. А вие ТЕ си плачете обиждаЙ те колкото щете.

61

Анонимен

преди 2 години

Подозирах го Кирето че е минал на левия бряг,но от как го видях чифтосани с Кокорчо в един храсталак..вече съм убеден!!

60

Каракольо

преди 2 години

Във вашият руски драскалник са 100% и също нещат избори предпочитат шумкарски/партизански да изчакат в балканските мандри съветските комунисти на *** да дойдат да ги освободят от Европейско иго.

59

Анонимен

преди 2 години

такава неопитност,пасивност не съм очаквала,и защита само на украински и амер.интереси,някой обикновен българин да е получил по 200 евро на месец заради кризата с горивата? така е в Германия,тука само за украинските бежанци мислим ,а НИЕ БЪЛГАРИТЕ?

58

вещер

преди 2 години

Не им вярвам, за 4 месеца показаха как ," наши хора" могат да се настанят на сладка и доходна работа, как може и без пътища, как трещяюата инфлация да не се компенсира, как скоро тука ще има само пенсионери и бежанци...

57

Анонимен

преди 2 години

не казвайте на алфа рисърч, че съществува сайта - strawpoll.me, че ще си посегнат на жалкият живот

56

Гого

преди 2 години

До АнонименТрябваше да управляват ПП сами. ИТН, най-големите продажници и рекетьори непрекъснато им извиват ръце, Корнелия и тя с претенции. Ако бяха направили поне съдебната реформа, щях и аз да кажа- да разтурят коалицията. Затова че има закъснения и с ВСС и с КПКОНПИ и други закони имат вина ДБ- непрекъснато разправяха, че са готови с предложенията и законите за съдебна реформа, а те май само план-конспект си бяха написали.

55

Анонимен

преди 2 години

Коалицията на ПП (ПЪЛЕН ПРОВАЛ) едно адекватно решение не може да вземе.Между другото какво стана с изкупуването на зърното,май секнаха нещата.Какво стана със спекулативните цени в магазините - едно голямо НИЩО.Цените стават все по високи.Защо в други държави предприемат мерки за намаляне цените на горивото ,а тук пак НИЩО.Сегашните управляващи са едно голямо НИЩО.Предишните колкото и да ги плюете правеха нещо за хората и за държавата и се живееше много по добре.ФАКТ!