6

Бай Иван 2

преди 2 години

До 7 : Разликата в ремонтът на коридора и магистрала е .че в едниният случай наемаш някой който работи примерно пожарникар и в свободните си два дни ремонтира коридори.Ако е сериозна фирма тя си има всичко необходимо за започване на ремонта и се плаща при свършване на определена работа.Така е и с магистралните строители , ак са сериозни би трябвало да могат да почнат без авансово плащане.Друг е въпросът ако нямат капацитет и само дърпат комисионни и възлагат всичко на подизпълнители, нали?

5

Анонимен

преди 2 години

Да си направиш ремонт на коридора и пак имаш предварително плащане!Купуваш боя, мече и четка, това ако сам го правиш, ако идва майстор се плаща предварително за да е сигурен , че ще работи и да закупи материалите,ТОВА Е ЗА КОРИДОР , А ЗА МАГИСТРАЛА ЕЙ ТАКА ЗАПОЧВАШ БЕЗ АВАНСОВО и все от някъде ще намериш тонове желязо и тонове камъни, на път за строежа!

4

Аланкоулу

преди 2 години

Ей, тези метежници от "Промяната" не се научиха, че за това което обвиняваш някого - трябва да предоставиш и доказателства ! Ама не такива като "една жена на пазара ми каза" или "чух от един мъж пред блока", а истински доказателства !!! Другото е клевета ! Така излъгаха и хората и се довлекоха във власта, изпоназначиха шуреите, баджанаците и любовниците си и съсипаха всичко в държавата ! Пък и нагли - да ги оставим още някоя годинка да управляват, "за да покажат какво могат"! НЕЩАСТНИЦИ !

3

Анонимен

преди 2 години

Киро и Продажната Пасмина изпукаха парите за линга-ланга и настаняване на укринки. За строителство няма.

2

От хората

преди 2 години

Тези 50 % които ще платят за свършена работа ли са или почваме като ББ, плащай и нищо няма.Работата е ясна ,яслата се поизпразни .

1

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Много ви се иска, ама няма да стане, гербав :)