45

Анонимен

преди 2 години

Да се направи проверка на всички ремонти и там където са спестявали материали да се глобяват тия тарикати.То тоя цирк се прави от Ангелкова и сие.

44

era

преди 2 години

да гният тези "строителчета" заедно със шефчетата им в дупките дето уж ремонтират.

43

кубанская столица

преди 2 години

Държавата няма гроши...

42

Анонимен

преди 2 години

Така, значи излизат едни хора и викат "ние свършихме тука една работа бате, дай кинти" и наш Кирчо веднага рипна да плаща пък ПОСЛЕ ще проверим дали вЕрно е свършено! АЛООООУУУ плащаш СЛЕД като направиш проверка, не преди! Какви са тия глупости, първо плащам после ще чакам. Нали затова мрънкахте за самолетите на Бойко, пък сега 600 млн ей тъй ще ги дадете на добра воля?

41

Реалист

преди 2 години

Парите ви ги дължи предното правителство, защо не скачате пред еднокнижника на жълтите павета? Но знаете ,че на мутрата ну му пука за никой.

40

ТАКА Е ВИНАГИ

преди 2 години

КОГАТО УПРАВЛЯВАТ МАРИОНЕТКИТЕ НА ОЛИГАРХИЧНАТА МАФИЯ- ХУБАВО ВИ БЕШЕ КАТО ВИ ПЛАЩАХА 2020Г ДА ОПИКАВАТЕ ОРЛОВ МОСТ И ПЛОЩАДИТЕ- Е СЕГА ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ, ЗАЩОТО МАФИЯТА СИ ВРЪЩА ДАДЕНОТО И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ПАК ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ, ЧЕ МАФИЯТА ЩЕ ГИ САПИКЯСА- СЛЕД ТОЛКОВА МИЛИОНИ НАЙ ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ОВЛАДЕЯТ ВСИЧКО

39

Анонимен

преди 2 години

Това ли е промяната? - питат пътните строители. Отговорът е излишен, но все пак: Това е поредната подмяна след 10 ти ноември 1989 г.

38

Анонимен

преди 2 години

Боко ви го каза преди време - да си продадат шефовете ви колите за по 200-300 хил

37

1

преди 2 години

Колеги строители,не пред парламента,а в Банкя трябва да стачкувате,пред бащината къща на бойко,той ви излъга,раздаде ви авансово сума пари,взеха си комисионните,и на вашите шефове,останаха малко,за раздаване.

36

...

преди 2 години

Значи нищо ново под слънцето! Народа го е казъл най-добре! Огледал се илия и пак в тия! Но същия този народ, при положение, че от него зависи нещо де, си избра сегашните! Както и предишните, както и по-предишните! А този народ няма памет! Спомняте ли си като дойдоха юпитата!? как всичко се оака! спомняте ли си като дойде царя! никой нищо не знаеше за него! а спомнята ли си като дойде тиквата на власт! и тоз сегашния е същата работа! Никой нищо не знае за него но някой го сложи на власт! Та така!

35

Анонимен

преди 2 години

Не се срамувайте да си кажете голямата мъка - няма повече ин хаус далавери. Времето си върви, а нови договори не сте сключили :) липсва ви баце :)

34

Анонимен

преди 2 години

Тавариши пролетари! Закривайте цирка на Кирчо и Кокорчо! Долу холивудските империалисти!

33

Анонимен

преди 2 години

Трябва работа и действия, от пиар и банкянския го докарваше и лъга хората толкова години. Обаче май новите са същите и го карат на общи приказки, без нищо свършено насреща. Така държава не се управлява.

32

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите , се питам пишещите харесват ли ви пътищата по които си карате таратайките? Щото ако ви харесва да карате по дупки и неподържани пътища ок, да продължат да не плащат.То е много просто.

31

Анонимен

преди 2 години

Тези "строители" да вземат мотиките и на село .Нови фирми с нови собственици ,качествено строителство на реални цени.Плащане след приемане на обекта.Тези сегашните и две години да не работят няма да се почиства и държавата ще е на печалба

30

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя, ако се окаже, че фирмите, които са взели авансово пари и не са свършили нищо още са на същите собственици, които сега реват, че са извършили ремонти, но не им е платено. Бацевите приятели не са много. Целият шум е, за да се свали правителството, защото краденето ще свърши, ако не се върне баце.

29

Анонимен

преди 2 години

Не подкрепям този протест. Работи се мърляво от ниво технически ръководител, до бай Пешо, който не прави абсолютно нищо. После следва ремонт на ремонта на ремонта, защото всичко се изпълнява некачествено по всички нива. Кой плаща за тази свинщина? Ние, най-високоплатените, плащащи всяка осигуровка и плосък данък честно и почтено.

28

ЦСКАр

преди 2 години

Раята покорна седеше с пръст в уста (някой си го бяха завели другаде) докато Бойко тиквата ги крадеш нд десетилетие именно от прословутите му "магистрали".герб Окрадоха цялата държава, а сега ви изкарват на улицата за да ги върнете на власт и да ми мятат трохи за благодарност. Даде млрд на Путин за турски поток, но за вас пари нямаше! Сега ви праща да ги искате от новото правителство защото знае че падне ли Гешев всичко свършва.

27

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Продажната Пасмина!

26

Анонимен

преди 2 години

Тези момченца наистина ще върнат Толупа на бял кон. Бива бива некадърност, но подплатена с мания за величие, става доста опасно. Вече загубихме всякаква надежда.