29

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 40 - верно ли бе? Оръжието за Украйна ще доведе до нови жертви?! Докато ако руските ти идоли ги колят направо невъоръжени, ще е по "хуманно" и "без жертви"? Ех какви сте долни душици всичките!

28

Анонимен

преди 2 години

Вие от Възраждане , бъдете по-внимателни, три пъти мери, един път режи, единствения човек, който сплотява коалицията и спира налудничавите им идеи е Нинова, тъй като е опитен политик, а ако я махнете, по-добре да се разтуряте!

27

Анонимен

преди 2 години

Така, така. Много сте ербат. И на нас запада ще праща оръжия и ще ни подкрепя във войната срещу Русия до последния българин, както го правят в момента до последния украинец.

26

Б@си

преди 2 години

България трябва да предостави и оръжие директно! Русия НЕ уважава повече България за това - напротив - презират ни заради жалката ни плашливост! Дори РСМ предостави военна помощ. Само ПРЕДАТЕЛИТЕ и Кремълски *** Нинова и Копейкин изпратиха България отново на дъното. Разбира се, това е удобно и за други кремълски лимонки в Правителството и Президентството.

25

Анонимен

преди 2 години

От коментарите тук разбирам, че проблема не е че даваме едни милиони, които ще доведат до още повече жервти и убийства, а че го правят на въпрос Възраждане. Време е да подредите приоритетите си съфорумници.

24

Анонимен

преди 2 години

Грозев вчера каза по бтв че скоро ще публикува доклад за журналисти и телевизии който работят за Кремъл какво да се учудваме петата колона си има и партии много пари са раздавани тука но аз се чудя толкова е явно всичко няма ли закони в тая България

23

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да е, важното е, че позитанковците при нови избори са при лъже патреотарете....

22

Анонимен

преди 2 години

Айде, нови избори! Ама гледайте да не е пак Киро или Бойко или Костя

21

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!!!

20

Анонимен

преди 2 години

ЕС не успя да насърчи изпълнението на споразуменията от Минск напротив, той не реагира, когато Украйна бомбардира собственото си население в Донбас. Ако беше така, Владимир Путин нямаше да има нужда да реагира. Отсъствайки от дипломатическата фаза, ЕС се отличи с разпалването на конфликта. На 27 февруари украинското правителство се съгласи да започне преговори с Русия. Но няколко часа по-късно ЕС гласува бюджет от 450 милиона евро за доставка на оръжие за Украйна, налявайки масло в огъня.

19

Cartman1912

преди 2 години

До ИзважданеЗа ваксинираните антиваксъри от Извращение ли става дума?

18

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Преди си имахме Атака но тея ги надминаха по гадост толкова са гнусни и мазни креммльовци тея все едно са партия в Русия ало *** тука е България

16

Щерю

преди 2 години

На Народното събрание всъщност трябва да пише: - Обединеното насиранне прави силата на вонята непоносима...

15

мдаа

преди 2 години

Голям срам за нас партия на руските агенти да влезе в парламента.Проруското крило на БКП.Отдавна трябваше да се в централния затвор за нацонално предателство.

14

Изваждане

преди 2 години

Гунчева тази ли беше, която преди 6-7 години беше писала коментари против Кремъл? Чудя се, какво мазно мекотело трябва да си, за да обръщаш палачинката заради париАми това са Възраждане, изкукали мозъчета, видяли поредната възможност да се нагушат. А сега хайде всички форумни плъхчета - почвайте с минусчетата. Работният ден започна, но панелката пак си остава същата.

13

ПОДКРЕПЕТЕ Victoria

преди 2 години

Обадете и се. Добър е Виктор, облечен в дамски дрешки

12

Анонимен

преди 2 години

*** да отидат знаят къде ???? Гунчева и Копейкин заедно с цялата шайка проруски саботьори вън от НС

11

РУСКО ОРЪЖИЕ

преди 2 години

От България трепе руснаци....по братски

10

Анонимен

преди 2 години

Тея па. Ще се изтрепят да доказват кой е по-голям комунист и кой по-мазно лиже газа на фашистка русия.