69

Анонимен

преди 2 години

Ние си вървим към гражданска война.След Украйна сме ние наред.Русия ще ни окупира черноморието.Ще кажат,че софиянци ся нацисти.Копейкин ще обявява Варненска народна и Бургаска народна републики.От Бг ще оставят само Софийска обшаст,тя Митрофонова ви го намекна.

68

отец Нафърфорий

преди 2 години

Ние сме в НАТО и ЕС , а по време на война треба да се действа както в Русия.Излязъл Копейкин на площада , веднага блокада ръцете вързани отзад, в катафалката и бой до посиняване . Много се глезим в България .

67

Анонимен

преди 2 години

Много агресивна партия *** имам чувството че са паравоена организация мисля трябва да се вземат под голямо внимание на органите защото може да стане някой сблъсък

66

Striker

преди 2 години

Хърбел на щърбел е цялата работа. Важно е защо досега Кимчен Петков не е изпратил НИКАКВА военна помощ на братска Украйна срещу озверелия ши-зо-фре=ник от Кремлин?! Само ние и другия с плосък мозък - ОрГан, не сме изпратили. Резил пълен!

65

Анонимен

преди 2 години

Копейкин из Варна минаваше уж за нацист.Представяте ли си го нацист до белите момчета на Азов.Ци....н комунист си копейкин.

64

Анонимен

преди 2 години

Може някой украинец да е бутнал някой подкуп на Възраждане да свали Нинова,защото точно тя беше пречката да се праща оръжие официално.Като я махнат вече няма да се крият.

63

Анонимен

преди 2 години

възраждане да мълчат,ч е ако има избори ще стоят пред парламента...

62

Анонимен

преди 2 години

Израждането хапнаха дръвцето кой се хване с другарката Нинова тя е старо куче ще ги наръфаХахаха

61

Анонимен

преди 2 години

Сорос-троловете само чакат някой да публикува нещо за Възраждане и почват с репертоара си, който освен че е банален е и доста зле скалъпен. Всички измикeаpи от НС следват стриктно "наставленията" на ЕС - пандемии, мерки, кпп-та, "вируси", "ваксини", сертификати, а сега и под предлога за война - съсипване на икономиката и ограбване на хората. И ако някой случайно не пее като тези пodлоги, то той видиш ли бил бokлykka, a ПростоБоклуците мислели за нашето благоденствие, ахахахаха.

60

Анонимен

преди 2 години

До 75:Ще видиш как ще отиде.Веднага ще използват момента както Нинова махнат.После ще се направи ново правителство и ще сложат човек,който да подпише съгласие.Нинова засега е по-добре да е там.Имай предвид,че богати украинци в момента подкупват наши под масата,за да се прати оръжие и ако може нас като член на НАТО да вкарат във война.

59

Само питам

преди 2 години

Тези от *** кога ще отидат на топло ?

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Ти малко мислиш ли? Като се махне Нинова се маха и БСП-то от калицията и се разпада правителството, отиваме на избори и никакво оръжие не отива никъде. И без това нямаме никакво, някакво останало от 60-те и 70-те.

57

Анонимен

преди 2 години

Нормално е ц...те от *** да са срещу белия човек в Украйна.Те си подкрепят азиатщината!Аз по-голям предатвл от тоя Константинов не съм виждал.Волен поне беше вярващ човек.Костя е типичния азиатски комунист.Не случайно и другия комунист в БНР Волгин, го пуска непрестанно в ефира си!

56

Анонимен

преди 2 години

Загубиха ме Възраждане.Както се махне Нинова така директно ще излети оръжие към Украйна.Тея капка мозък нямат.Да,има българско оръжие там и е изнасяно без знанието на Нивнова.Украинските богаташи купуват заедно с предатели и го пращат като хуманитарна помощ.Дано не махнат Нинова.Обаче ако се стигне до избори вече не знам за кой ще гласувам...обърках се вече.Ще видим кой ще е против даване на оръжия.Не харесвах БСП,но май само те са против.

55

Анонимен

преди 2 години

Да, въоръжавайте ги да трепят невинни хора. Къде отидоха възмутените политици от касапницата в Крематорск, откакто публикуваха траекторията на разпад на ракетата заедно със серийният и номер? Айде продължавайте с възмущението де? Що спряхте? Нито дума вече за това няма във вестниците и по новините.

54

Анонимен

преди 2 години

България е Нато и ЕС и в Цивилизацията Копейкин да обясни на младите интелигенти хоракак ще им даде по едно руско знаме и тениски с знака z и дa почиват и учат в Русия на пенсионерите дава по 50 лева за екскурзия до София да викат за братята

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 А за кого да гласуваме бе опикано атакистче? за копейкин ли? Ами няма да гласуваме за копейкин.

52

Анонимен

преди 2 години

Това е голяма политическа грешка на Възраждане.Огромна.Ако се махне Нинова вече официално ще се изнася оръжие за Украйна.

51

Анонимен

преди 2 години

Кога ще спрете да гласувате за проамерикански партии? Овцеее

50

Анонимен

преди 2 години

Това че давала е политически въпрос. А България получила ли си е парите за това оръжие или и на Украйна ще опростим задълженията им към нас както навремето на Ирак