92

Обещание

преди 2 години

И този Радев обеща на баща си да бъде като руски изтребител ам не спази обещанието си стана Американски F 16 много е лошо когато не послушаш баща си жалко за имиджа му лошо Седларов много лошо касичка куче лошо много лошо всичките политици ги е страх като дойде куманизма след тези избори ще има народен съд защото след всеки фашизъм идва Куманизма така си е било и така ще остане дано този път като дойде куманизма да изчисти всички капиталисти и фашисти дай боже АМИН

91

Анонимен

преди 2 години

анализатор,на теб ще пратиме един пистолет да се застреляш.Война с оръжие не се прекратява!Няма да наливаме масло в огъня!

90

анализатор

преди 2 години

"Радев: Колкото повече цивилни жертви има, толкова по-трудно ще дойде мирът." ИЗВОД: Колкото по-бързо изпратим оръжие на Украйна, толкова по-малко цивилни жертви ще има, следователно мирът ще настъпи по-бързо!Радев, помисли си пак!

89

Анонимен

преди 2 години

Ъмм, неееее... Всъщност мирът ще дойде, когато се свърши войната! А войната може да се свърши поради (1) отпадане на конфликта, т.е. постигане на разбирателство или (2) поради свършване на военните от едната страна на конфликта. Голямото болшинство войни са свършили поради причина (2). И в Рус-Укр конликт ще е така! Нема никаква връзка с броя цивилни жертви

88

Дядо Георги

преди 2 години

Казва се: " Колкото повече убити" господин президент. Нима военните могат да бъдат убивани и да не ги броим за хора. Срам ме е заради теб.

87

голямото НИЩО

преди 2 години

Този е едно голямо НИЩО. Срам ме е, че този гл.у.по.ват, зл.обен и неадекватен човек стои начело на моята държава. Той е в пълна изолация, никой в Европа не го канят и не му обръщат внимание.Отдавна!

86

Анонимен

преди 2 години

Радев, кажи ни сега за превзетатата държава, за мутри вън. Кажи ни сега за инфлацията, беднитуята, която ти и твоята шайка на Петков назначена от теб предизвика?

85

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува Путин.Дразня се на тея украински кифли тука.Да си гледат наркомана Зеленски.Нашият ни пие,ни се дрогира,ни във война иска да ни вкара.Гледа българите да сме добре.

84

Анонимен

преди 2 години

Путин е подписал договор с дявола и мирът ще настъпи когато дявола си прибире путин

83

Анонимен

преди 2 години

Към Оля,Зоя и всички,които явно не са чисти българи,а имат явно украински корени:Не ви ли е малко срам в чужда държава да пишете глупости по адрес на президента?Държава,която ви храни и ви в настанила по хотелите като част от българите не могат даже да си позволят хотела,в който спите?Ако ви дават на ръка тея 40 лева на ден само за яденето няма да ви стигат,неблагодарници такива!

82

Анонимен

преди 2 години

Радев за руския мир ли говориш ????? Путин ти отговори че е благородна специална операция Тоя мир е мантра в България от определени личности но това е варварска война на Русия и мирът за сега е мираж

81

Анонимен

преди 2 години

Гледам имена "Оля","Зоя"...не са български.Украинките тук са се разписали за нашия президент.Извинявайте,но е редно да пишете за вашия си Зеленски!Зеленски е един ***,който ви продаде за милиарди и ви вкара във войната!ВИЕ като ЧУЖДЕНЦИ нямате право на мнение за нашия!Ясно?!

80

Анонимен

преди 2 години

Вие виждали ли сте ,чували ли сте,учили ли сте някога за война без цивилни жертви?Аз не.Винаги има.Войната не е хубаво нещо и винаги има невинни жертви.Затова тази трябва да се прекрати и да не се допусне и в България.

79

Анонимен

преди 2 години

гаварит москва...

78

Анонимен

преди 2 години

Мирът идва трудно заради натовците в Украйна. Позор е за България, че е в органицация, подклаждаща войни.

77

Анонимен

преди 2 години

Това нищо трябва да гние в затвора за предателство срещу народа!

76

Анонимен

преди 2 години

Такова нищо за президент сме нямали. Слуга на мафията и враг на народа. Срам и позор!

75

Оля

преди 2 години

Я си прибери краката бе,какво си се разкрачил.Къде ходи само акъл дава със надарени фрази и ни излага.Абе погражданено парвеню от село Славяново,което се мисли за голямата работа.Пази Боже сляпо да прогледне

74

Да

преди 2 години

Най голямата заплаха за мен е президента Радев. Ето, амбиция и откровената глупост които бушуват в главата ти, ни докараха до ръба на краха със твоите четири правителства. Цялата *** която докара, внедри, защити и овласти е позор за българия заедно със теб. Всички вие вкупом донесохме цирк, терор, обещания и откровени лъжи.

73

Анонимен

преди 2 години

Денацификация и ДеФатмацификация на Чалгария! За да има мир, просто застреляйте генералите.