15

Анонимен

преди 2 години

естествено че ще го пребият. и аз бих го пребил и обрал. и всеки тук би сторил същото.

14

Нане

преди 2 години

Кметският наместник крал... Пъ бай марин дал...))) нищо се не губи у природата...))) п. с. Коя пензия държи 40 бона под душека...

13

Анонимен

преди 2 години

Голям екшън, готов сценарий за филм. Четирима маскирани извършват обир,прегрупират се,напускат през десетките изходи, жертвата не губи самообладание, въпреки че му крадат 40 бинки, спестени от пенсията, която пък е сто и петдесет евро,вика съседи,те шерифа, който пък му бил син. Няма такава държава.

12

Хиперборееца

преди 2 години

До ПроСоТоАбе, смотл_ьо, това че някой държи пари в дома си, не е оправдание да го обират. Толкова ли си т_Ъ_п??? Това, че ти не можеш да изкараш един лев и да го спестиш, не означава, че е нормално да се нахлува в дома на някой човек, докато си е вкъщи и да се граби. Ама ти няма как да го разбереш. И не, дори и да станеш пенсионер (което не ти го пожелавам), пак няма да имаш. Скапан_Я_к!!

11

ПроСоТо

преди 2 години

До SS..хм!..Има известен резон ..Обаче си представи,брато,каква касапница ще настане,ако всеки има оръжие!...Та тия са збиват за едно паркомясто,а ако не дай Боже нещо по-грубо се случи,ще има трупове навсякъде..

10

Не ми е

преди 2 години

известен случай, при който ограбен пенсионер да е имал по малко от няколко десетки хиляди в брой...

9

ПроСоТо

преди 2 години

те това е да си пенсионер в Бг :-Държиш 40 бона в дома си...М.му!..И аз искам да съм пенсионер в Бг !..А тоя бил ограбван вече един път..?!?!..Е,със син КМЕТСКИ НАМЕСТНИК всичко може да се очаква..

8

SS

преди 2 години

Ето за това в Бг не разрешават свободната продажба на оръжие ! За да може населението да е беззащитно и да бъде грабено !

7

Анонимен

преди 2 години

Прпдължава ли сега промяната?

6

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 година, такива обирджии вече щяха да са в ареста, после съд, присъда и в Белене, но не искахте справедливост, а искахте банани и тоалетна хартия.

5

Анонимен

преди 2 години

От Ноември месец на сам в гр Бобов дол системно се изтезават хора от мутрите на Гешев и Борисов дори тези мутри тормозят и деца дори и мен ме биха цял Бобов дол гие страх от тези мутри преди две седмици след арестите на Борисов тези мутри станаха още по зли от две седмици хората в Бобов дол дори и не могат и да спят

4

Асан

преди 2 години

Куче касичка е бай Марин на кметя крал 40 бона :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Който не скача е Червен.

2

Анонимен

преди 2 години

Не, не е замесен жител от селото. Някой от Варна е решил да скокне до забутано врачанско село щот му се присънило, че там има някво Деде с 40К лева под възглавницата.

1

Асан

преди 2 години

Бай Марин откъдя има 40 000 лв. :)))