35

???

преди 2 години

Защо Бай Иван спи с чантичка с 40 бона до леглото ? Да не е като Б.Б??? И от къде са разбрали тея обирджии че Бай Иван има 40 бона ?!?!?!?

34

Анонимен

преди 2 години

Откъде тоя има 40 бона? За какво са му? И защо не са в банка? Безумие! Десети свят! Разбирате ли, че в Африка има повече цивилизация отколкото тука, хората са диваци и затова законите на джунглата ги застигат!

33

Анонимен

преди 2 години

Много ми е кеф, щом ги мушат по дюшеците, вместо да ги дадат на внуците си! Той бездруго нямаше да ги похарчи докато не пръсне!

32

Анонимен

преди 2 години

Прод48.Държавата е гарант за живота и имуществото на гражданите сиЗатова трябва да има фонд за обезщетения при не разкрити и неосъдени престъпнициА даже и при причинени вреди от държавен орган на властта или от физически и Юридически лица(Банки,колекторски фирми,ЧСИ)щом виновникът не е открит или е открит но не осъден,поради лична вина на полицай,Прокурор,Съдия и т.н.(Лична отговорност за нанесена при немарливост или неизпълнение на служеб.задължения,щета на граждани)Тогава ще се реши проблема

31

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е в парите,защото те може да са от продажба на имот,от дивидент,от дял в Земеделска Кооп.Проблемът е в това,че има ненаказана престъпност и желание от страна на Държавата да се справи с нея.В други държави има много по богати пенсионери но никой не отива да ги бие,граби или убива за пари и то без причина освен ако е психопат.Държавата трябва да обезщетява в двукратен размер щетата ако не открие и осъди престъпника.Тогава няма за има нито един ограбен,пребит или убит за пари,защото

30

Ива

преди 2 години

Значи,като чета какви просто...тии се пишат,изобщо не се учудвам,защо сме на тоя хал.Някои не се вълнуват от престъплението- да влизаш в чужд дом да биеш и да крадеш ,а се вълнуват от къде човека имал 40 000 лв.Е не сте нормални

29

Надя

преди 2 години

А Дамаджаната где е ?! Зает е ,пак готви някакви панаири

28

пияница мистик

преди 2 години

Живее в пълна мизерия, ама си има дядото 40 палки :)))

27

Едно към едно

преди 2 години

Обаче има и един въпрос-какви са тези 40 000 лева в дома на възрастния и видимо много беден човек? И в дома на сина му преди време са "намерили" голяма сума? Местен Робин Худ май обира баш обирджията/ сина на бай Иван/!

26

Пак добре , че има п

преди 2 години

Да заповядат в град София . Тук и без причина ще ви набият !

25

Теди

преди 2 години

БИЖУТАТА, КОИТО СЪМ ПОДАРИЛА НА ПЛАМЕНА НЕДЕЛЧЕВА СА СЪВСЕМ ЗАКОННИ И НЕ СА ОТ ПРОСТИТУЦИЯ ИЛИ ПРОСИЯ , НЕ СА КРАДЕНИ, НИТО СА КОНТРАБАНДНА СТОКА И ЩЕ Я СЪДЯ ЗА КЛЕВЕТА АКО ТВЪРДИ НЕЩО ДРУГО ОСВЕН ДА МИ БЛАГОДАРИ ЗА ЩЕДРИЯТ ПОДАРЪК И ЖЕСТА ,КОЙТО СЪМ НАПРАВИЛА КЪМ НЕЯ

24

Асан

преди 2 години

Унучката е кукуряк що не е взела чувала с парите на деда си да ги пази :)))

23

Бау

преди 2 години

Престъпление без наказание.

22

До 30

преди 2 години

"Защо тия **** държат толкова суха пара по къщите си? Ако не ги мятат по ало измамници ги обират. Банки нещо това онова?" --------------- Не е престъпление да държиш пари в къщата си. И пенсионерите, чиито спестявани бяха окрадени от банковите фалити, сигурно имат лоши спомени от въпросните банки. Но е престъпление да влезеш в нечий дом и ограбиш собственика, че и да го набиеш. И ало-измамите са престъпление, но държавата не прави нищо, освен да ни осведомява, че ало-измамниците са престъпници

21

Анонимен

преди 2 години

Защо тия **** държат толкова суха пара по къщите си? Ако не ги мятат по ало измамници ги обират. Банки нещо това онова?

20

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! МВР ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЗАЩОТО ТО НЕ РАБОТИ ЗА ХОРАТА А ПРОТИВ ТЯХ. ПРОКУРАТУРАТА СЪЩО. ХОРАТА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА И ВСЕКИ ПЛАЩА ЖЕСТОКО С ДУШАТА СИ. КАЗАРМА. ДЕСЦИПЛИНА. РЕД. И ЗА ТАКИВА ЗАТВОР ИЛИ БЕЛЕНЕ.

19

Анонимен

преди 2 години

КОЙ Е ТОЙ ЧЕ РАЗМАХВА 40 ХИЛ И НЕ ПОДЛЕЖИ НА БОЙ И ОГРАБВАНЕ????? ТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА НЕ ГО ПРЕБИЯТ И ОГРАБЯТ

18

Откъде има

преди 2 години

40 хиляди е друга тема. Може да е продал земя например. И това, че синът му е кметски наместник, също е друга тема. Ако има нещо нередно, да разследват произхода на парите. Проблемът е, че крадци нахлуват в дома на човека послед нощ и го бият! И че извършителите дълго ще се издирват и накрая няма да бъдат издирени, както обикновено става и както е станало със сина на този старец. Проблемът е във властта в държавата, не е в пенсионерите, които имат пари!

17

ПроСоТо

преди 2 години

такива суми се държат в банка,не под дюшека!!!!!!!!...Разбира се,ако има възможност да бъде зададен въпроса:-"А от къде ги имаш?",тогава..дюшека е единствения вариант..Но,както се вижда:-Доста рискован..

16

Истанбулец

преди 2 години

Поредният пребит мъж. Това се нарича НАСИЛИЕ! И жертви на насилие в съвременния свят са ПРЕДИМНО МЪЖЕ! Казвайте ги тези неща на кака Урсула бре мис.ирки!!!