29

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Българските търговци не разбраха ли, че бизнес не се прави с високи цени, а от оборот. Нека още надуват цените, хората ще си пазаруват извън България, а те нека фалират щом са много алчни и искат да забогатеят бързо." Не го разбират и няма шанс да го разберат.Нямат съответното оборудване мужду ушите.Тук-там има някои по-различни,но бързо биват "вкарвани" в пътя с различни средства,като данъчните свирят първа цигулка.

28

Щирлиц

преди 2 години

Ревете ли,търговчета родни,м?Когато цените ви станат нормални ще спрете да ревете.Честито.

27

Жак

преди 2 години

*** !

26

Гошо

преди 2 години

До Анонимен14...Като станеш ти ,търговец си прилагай твоите виждания за оборот и цени

25

Анонимен

преди 2 години

Турците са търговци и знаят как да подхождат към клиентите си и как да продават и печелят, а не като българските алчни търговци и спекуланти и няма никакво уважение към клиентите си и си мислят, че си им задължен с нещо. Ако можете пазарувайте извън България и българският тарикат да фалира.

24

Анонимен

преди 2 години

А пак за обслужването няма смисал да говорим, всяка сергийка или магазинче само да погледнеш и оп чайчето лети към тебе.Сигорно изпих 10 чая замалка да се опикаме. Аве много са напреде като обслужване

23

Лллл

преди 2 години

За хора от югоизточна България е далавера да се пазарува в Турция .

22

Край

преди 2 години

Имат страхотни маслини. По-добри от гръцките ОБАЧЕ на влизане в ЕС /в България/ ги облагат с висои мита и за това стават непродаваеми. Най-забавното е че поради прочутия български интелект пълним гушките на Одринските лаборатории. Ако си направиш тест там даже и 1час преди да се прибереш - прибираш се в БГ без карантина. Ако влезеш в БГ без тест - стоиш МИНИМУМ 72 часа карантина и ЧАК тогава може тест за да преустановиш карантината. Сербезова... ти ?!? дали си на център?!?

21

Анонимен

преди 2 години

И аз реших да ида на пазар в Турция да видя. Ами брутална е разлiката между тях и нас. Като изклучим турските им дрехи които са фалшиви ами всичко останало е нямам думи.Храна, медикаменти с пъти по качествена и по ефтина.В България давам по 60,70 лв а в Турция абсолутно същите 21 лв имам касова

20

СКЪПОТИЯЯЯ

преди 2 години

Ще изчакам Турската лира да падне до 5 ст. Сега е доста скъпа !

19

Анонимен

преди 2 години

Да се научат нашите търговци как се прави търговия. Оборотът, а не високите цени носят печалба. Но нашите т. н търговци карат по мързеливия начин - с високи цени към фалит. Затова хората ходят в Турция.

18

Анонимен

преди 2 години

Русия ще отглежда пшеница на Луната.

17

Асан

преди 2 години

Който има пари купува който нема пари не купува :)))

16

Алов

преди 2 години

Аз ще гласувам пак за бойко

15

Анонимен

преди 2 години

Ами така е кокошето общество. Гладни ,бедни, недоволни, путинофили. Ходят да просят в Турция.

14

Анонимен

преди 2 години

Българинът на инат пазарува в Турция. И по коментарите долу го констатирам. Не толкова, че има много сметка и че ще спестят, ами иска българчето да накаже българският търговец тарикат, да му съсипе бизнеса, затова протестно ходи да купува в Турция, че да може нашите мошеници да фалират.

13

Анонимен

преди 2 години

Българските търговци не разбраха ли, че бизнес не се прави с високи цени, а от оборот. Нека още надуват цените, хората ще си пазаруват извън България, а те нека фалират щом са много алчни и искат да забогатеят бързо.

12

Анонимен

преди 2 години

Няма далавера в Одрин вече. Вдигнаха и там цените, и там има инфлация. Бензинът там е към 2.30 лв. наши пари. Трябва много, много, много да пазариш, че да има някакъв смисъл. Не ми се занимава да ходя, цял ден да се трепя по магазините, да чакам много часове по границите.

11

Анонимен

преди 2 години

Агнешкото за великден от Турция.

10

Доста е удобно.

преди 2 години

В Турция е по-евтино и пътуването е организирано. Вземат те от твоя град, карат те към Турция минавате гранницата лесно стоварват те на пазара, след това те вземат обратно и те карат към България от където са те взели.