69

Спас Стоянов

преди 2 години

"Беше първият ден от войната и ние подготвяхме всичко, за да избягаме от Киев""Опаковайки вещите им под звука на падащи бомби"Не знаех че в първия ден са бомбардирали Киев.

68

Гошо

преди 2 години

Трябва да го татуират ,така ще се изтрие А да питам това дете къпат ли го

67

Анонимен

преди 2 години

Дотам ни докараха руските фашисти терористи.А колко хора убиха в Украйна, колко жени изнасилиха, и колко са отвлекли, невъобразими числа, неща, които сигурно и немците не са си позволявали през втората световна.Руски ***!

66

Анонимен

преди 2 години

Къде видяхте 2015?Пише си 10.11.2019, името и два телефонна, най-вероятно на родителите й.И да, ако това е рождената дата, детето е на 2 и нещо и през ноември ще стане на 3.Обаче няма значение дали е на 2 или на 6-7. НИКОЕ дете, не заслужава да преживее това!

65

До конспираторите

преди 2 години

До всички конспиративни теоретици: Потърсете в Нета Vira Makoviy. Има доста снимки на които ясно се вижда, че детето наистина е малко. Тук публикуваната снимка просто е доста увеличена за да се вижда надписа.

64

Анонимен

преди 2 години

"Хайде дай линк към същата снимка от 2015г. , да видим !" ................. чети бе, човекът не казва, че снимката е от 2015 г., а че на снимката изписаната рождена година е 2015. Т.е. отбелязва несъответствието, че уж детето било на 2 години, пък - родено 2015-та

63

Логика - нема

преди 2 години

Тука има хора за освидетелстване, не знам какви психари пишат, но Господ гледа. Иначе за надписа на гърба - ами логично, ако си бежанец, носиш раница. Децата - детска раница. Надписа изглежда прясно надраскан за снимката. Само отбелязвам. Нещо не се връзва целата работа

62

Г-жа Лаура Кьовеши

преди 2 години

ъъъ.. това да не е животно, че качвате снимката така? И кой е съблякъл детето да го снима, верно. Колегата долу е прав. И защо ли е малко съмнително майка да драска по гърба на детето си, че и да не може да му напише името, че чак да го корегира. Много въпроси станаха..

61

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя, дето е съблякал и снимал непълнолетно момиче би следвало да е първият въпрос.

60

До 67

преди 2 години

А откъде си сигурен, че името Вера, а не Вира ?

59

До Муха ха ха

преди 2 години

Хайде дай линк към същата снимка от 2015г. , да видим !

58

Анонимен

преди 2 години

Украинка би написала "Vera". На други езици се произнася "Vira".

57

Муха ха ха

преди 2 години

Попадам и на ЧЕТВЪРТА ВЕРСИЯ в украйнската медия фокусс точка уа . ТАМ ПИШЕ ЧЕ МАЛКАТА Е ИМАЛА И КАРТОНЧЕ ПРИШИТО В ДРЕХАТА когато са тръгнали да бягат . Снимката на картончето е с ДАТА 10.11.2015Г. ??????? ща умръ...... Всеки може да го види .... Тия укри не заслужават дори внимание ... Издънка с мърдащите трупове... издънка с бомбандировки... издънка с бегълците ... издънка с неизвестните химически вещества ... издънка със падащия пълнител на автомата на охраната на Порошенко ...

56

Лллл

преди 2 години

Това да пишеш по тялото е глупаво . Но това е пропаганда срещу Русия . Какво ли не измислят украинците за да се докопат до Запада . Мислят , че там ги очакват със нетърпение . Да , за да мият чинии и тоалетни

55

Анонимен

преди 2 години

Всичките *** заслужават да си надпсиват така свойте деца, да видят какво е. Много глупави и ограничени хора. Срам за България?

54

Педо Беър

преди 2 години

Таткото яко е опипвал това момиценце докато си е слагал автографа на гърба му

53

Муха ха ха

преди 2 години

Баааси трогателния фейк . Направо пуснах салза . До сега в интернет се разпространяват ТРИ версии какво се е случило, кой и защо е написал телефоните на гърба на това "двегодишно " дете . Но пък виждам че има сороски тролчета дето са очаровани от тая история "по истински случай". И как няма да са , дедо Шорош им е обещал двойна надница ако успеят да се възхитят провдоподобно и да намесят рушките окупатори а тези които добавят и Путин ще получат бонус.

52

Анонимен

преди 2 години

Това да си снимаш момиченцето голо и да го качиш в инстаграм... хм ...

51

а

преди 2 години

Холивуууд, купувай сценарий . Колко трогателноооооо

50

Анонимен

преди 2 години

В едното изречение войната е "страшно травмираща за малката Вира", защото бъркала камъните с мини, пък в следващото: "Вира е добре, тя е твърде малка, за да разбере какво се случва". Качамак.