162

Star

преди 2 години

Наскоро имаше концерт на Лужники с цел агитация за вероломната и неоправдана инвазия в автономна Украйна,където Путин се появи зачервен от срам че трябва да излъже народа си на живо в очите.И там дори и любимата му група ,,Любе'' са се опъвали и не са искали да имат нищо общо с концерта,въпреки че им е покровител.

161

Анонимен

преди 2 години

Ах тези звезди направо ще се разплача как може така......

160

П.К.

преди 2 години

Кой каквото иска да говори. За обикновенните хора по целия Свят е ясно, че Русия брани своята идентичност, държавните си граници, РУСКИЯ НАРОД. И че, въпреки всички напъни на алчни световни интереси, на подли и смехотворни внушения, хората имат информация, имат разум, претеглят ЗА и ПРОТИВ и оценяват справедливо за всичко.

159

Анонимен

преди 2 години

Ще се разплача от мъка. Артистите са първите фурнаджийски лопати и блюдолизци. Първи усещат от къде духа вятъра. Последен критерий са за морални устои.

158

анонимен

преди 2 години

да им прехвърлят бандеровци може и да разберат за какво става въпрос

157

Анонимен

преди 2 години

всъщност добре че нахлу, така този цирей от лицето на земята да бъде изстискан

156

Стивън мангал

преди 2 години

Голяма трагедия...Западните ***,т.е звезди не подкрепят Путин...значи е на прав път

155

Анонимен

преди 2 години

Всички обратни са приятели на руския властелин.

154

Hahahahah

преди 2 години

Стиван ***, какво ни интересува този западнал крими герой :D

153

Цирк

преди 2 години

На кой му дреме за "звездите"

152

Анонимен

преди 2 години

Ето още от статията "Украинската страна е успяла частично да унищожи и частично да изнесе документите от Киев и Харков до Лвов. Целта на провокацията в ядреното съоръжение беше и опит да се обвини Русия, че създава източник на евентуално радиоактивно замърсяване.Сега Запорожската АЕЦ е под контрола на руските войски. Но вниманието се насочи към ядрения реактор в Харков, който също е в проекта "ядрена Украйна".Ще припомним, че и чернобилската катастрофа беше ядрена терористична диверсия на Запада и нямаше нищо общо с официалната версия."

151

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, Русия и разума на някои хора от цяла Европа, спаси Европа, ето ви заглавие: "Киев разработваше ядрено оръжие в Чернобилската и Запорожската АЕЦ"

150

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме мир в Европа, цялата Украйна трябва да се върне в РФ, където си беше преди време, също и да се изолират всякакви нацистки и неонацистки идеологии,пропаганда , знаци и т.н. ,а използващите ги ,да бъдат вкарвани в затвор и наказвани. Не се ли върне Украйна в РФ, европейците няма да завършим добре, колкото и странно да ви се струва, Литва и Латвия също трябва да влязат в РФ, защото именно от там се канят да създават проблем на Европа, а руснаците и европейците нямат полза от конфликти

149

Анонимен

преди 2 години

На Путин му е през ... работа та оттък какво мисли запада .И кой от тези дженджери го подкрепя.

148

Украинската хунта

преди 2 години

Няма да пускам цялата статия, макар, че е доста интересна, но именно затова украинските нацисти са стреляли по централата и предизвикаха пожар там, но централата се е охранявала от руснаци и други украинци заедно, за да предотвратят нещо доста лошо за Европа.

147

Анонимен

преди 2 години

Сегал да отиде да живее в Масква, в Рашата, а не да се прави на ласкател отдалече.

146

Украинската хунта

преди 2 години

Киев е бил само на няколко месеца от създаването на ядрено оръжие на базата на плутоний, получен от отработено ядрено гориво. САЩ /а вероятно и Израел/ са прехвърляли плутоний в Киев, подходящ за създаването на ядрения заряд. Освен това Киев тайно е придобил от Запада технологии за центрофужно обогатяване на уран и лазерно отделяне на изотопи.Работата по създаването на ядрено взривно устройство, което може да се използва при проектирането на ядрени бойни глави се е водела в Националния научен център "Харковски физико-технически институт. Зоната на Чернобилската атомна електроце

145

Украинската хунта

преди 2 години

"През последните години Киев се интересуваше активно от добива и обогатяването на урана и водеше диалог с чуждестранни компании за помощ. Украйна засили геоложките проучвания на дълбоки пластове на територията на съществуващите уранови мини и разработването на перспективни уранови находища, в областите Николаев, Днепропетровск и Кировоград.Киев е бил само на няколко месеца от създаването на ядрено оръжие на базата на плутоний, получен от отработен

144

Украинската хунта

преди 2 години

"През 2019 г. ръководителят на Съвета за сигурност на Украйна Турчинов заяви, че "ядреното разоръжаване е историческата грешка на страната". Генерал Гаращук, който беше представител на Украйна в НАТО, призова властите да стартират ядрена програма, за която той предложи да използва съоръженията на "Южмаш" в Днепропетровск.Още от 1994 г. Украйна започна работа по технологиите за ядрени оръжия, които са придобили практически характер от 2014 г., и са получени "значителни резултати"."

143

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, европейските държави, включително и Русия , имат общи интереси и един от тези е и запзаването на мира, докато други държави извън Европа ,не искат да се съобразяват с интересите на Европа, не само това, но и ни спретват конфликти и проблеми на европейските държави! Украинските нацисти са създавани и отглеждани от Англия и запада и през 1994 г. ги налагат в Украйна, тази исрия я разбрах неотдавна, самия Бандера е бил английски шпоионин. Киевската власт е опасна за Европа, сега ще ви пос