323

Лллл

преди 2 години

Айде Путин . Действай !

322

Анонимен

преди 2 години

ДЕБАЛЦЕВО,ДЕБАЛЦЕВО-ЗАЩО НЕ СЕ ПОВТОРИШ И ПОТРЕТИШ?

321

Анонимен

преди 2 години

***!- КАЖИ НАЙ НАКРАЯ НЕЩО ВЯРНО БЕ!-- ГОВОРИТЕЛ НА ЗЕЛКАТА ЛИ СИ?

320

Анонимен

преди 2 години

Гледам коментарите на хората, които още не са се отърсили от страха си от тези " футболни хулигани" за прословутия родилен дом, точно тази снимката на която обиколи всичките западни сми, каза как азовците са ги държали в мазето, че не е имало никакви авиоудари, как са им взимали яденето

319

Анонимен

преди 2 години

До анонимен Руските сепаратисти са рускоезични украинци, те са родени там, както и бащите и дедите им. Ако не знаеш какво е техния неонацизъм, погледни алеята на ангелите, и се запитай какъв човек може да убие майка с 2 деца , едното застреляно ей тъй за кеф, а 4 месечното бебе да го убият с ритници? 85245

318

Гост

преди 2 години

Приканвам всеки който обвинява Украинците в нацизъм, да изгледа първо видеото "Чем воняет в Кремле? Вопросы Путину про "нациков в" Кремле" на руснака Илья Яшин в Ютюб. Първо гледайте, после коментирайте. Когато имаме държава която със сила разширява територията си, не признава други народи за равноправни, и нагло смята, че Източна Европа трябва да се съобразява с нейното мнение, то тази държава е империалистическа и шовинистка. И това не е Украйна. Факт.

317

Анонимен

преди 2 години

Добре бе питам *** въпрос. Азовците били нацисти и искали да избият всички Руснаци в Украйна. Поне така твърдят от Кремъл. Защо тогава 8 ГОДИНИ не отидоха да убият дори и ЕДИН Руснак в Украйна, а все ходеха да се бият с Руските сепаратисти в Донбас и Луганск? Сепаратистите са въоръжени, екипирани и обурудвани от Русия и не са лесни за избиване. Някъв чичо Олег в западна Украйна дето най-голямото му оръжие е кухненски нож ми се вижда по-лесна мишена! Май излиза че Азовците се бият за съединение

316

До 379

преди 2 години

Не ща да гледам разплакани и размърсоливени азовци! Искам да нямат време да се разплачат!!!

315

Колко,

преди 2 години

Колко много? Много малко?

314

Анонимен

преди 2 години

До нещо повече не искаш ли план маршал на себе си? Всичко е на ред?

313

Xcvгггд

преди 2 години

Леле , какви красавци , направо хитлеристкия идеал за нордическия ариец. Стига с тия фашистки идиотщини, всички славяни за Хитлер са били нисша раса, особено руснаци, Хитлер като Кроули е бил посветен в тайни общества и веднъж осъществил контакт с т.нар свръхчовек, сякаш бил ударен от гръм...

312

Анонимен

преди 2 години

Тези дето подкрепят нацисти дори с коментарите си тук ще понесат последствията от делата си. Вчера гледах един разплакан с татуирани свастики. Всички с такива това ги чака. Има си закон който ще се спазва.

311

Анонимен

преди 2 години

До ФАШ- само тези които са се съгласили на наложената там от баидън задължителна ваксинация. Може да не им харесва идеологията, но са се съгласили. Без коментар.Иначе тоя Дейвид е адвокат на дявола. Платен от него.

310

Глух Пор

преди 2 години

До 384- По интересно ще е за младите да научат защо сегашните марксисти-глобалисти финансират фашистки организации. И дали ще разбетат че между тези две идеологии почти няма разлика. Щом целта е една и съща. Шепа "хора" да превземат целия свят и го подчинят на тиранията си. Другото е игра на думи и названия.

309

ФАШ

преди 2 години

"Бих казал - погледнете армията на САЩ и там също ще откриете неонацисти."Както се казва: Без коментар.

308

Анонимен

преди 2 години

До 380 Дааа Германците са възприемали по същият начин Хитлер. Хубаво е да се помни историята. . . . . Който я е учил! Чел ли си съвременен учебник по история? Младите не знаят от къде идват (история) и на къде отиват (образование)!

307

Глух Пор

преди 2 години

До 372- Спри да лъжеш. Фашистите там са от преди 2014. А нападението на Русия и превземането на Крим бе защото промениха конституцията която бе от създаването на Украйна като държава с международен договор, И вместо "Неутрална" я промениха на "цел влизане в НАТО" . Иначе вярно е че фашистките батальони се разрастнаха след това, но пък вината на Зеленски бе че ги включи официално в националната армия на държавна издръжка.

306

Анонимен

преди 2 години

Много украинци възприемат "Азов" не като екстремисти, а като герои, КАКТО И БИВШИЯ ЖИВКОВ КАТО ПОЛИТИК СЪЗДАЛ БЪЛГАРИЯ ОТ КОЯТО ДО ДЕН ДНЕШЕН КРАДЕТЕ! Честно казано не той я е създал, но просто са имали нужди от силна държава на южния фланг и така са му наредили какво да прави. Разликата сега е, че България се готви за опитен плацдарм т.е. да се тестват нови оръжия, социално инженерство и т.н., които овчедушните жители подозират ама по стар маниер казват - а бе маани, кво да праим! Терминал две!

305

Дааа

преди 2 години

Германците са възприемали по същият начин Хитлер. Хубаво е да се помни историята.

304

аз

преди 2 години

До Гюнай Шабанов - като ти гледам името явно само си чувал за възродителният процес. Ако го беше преживял щеше да се Георги ноякой си.