19

сгс

преди 2 години

До Анонименима закотвени мини в пристанището, първо руснаците трябва да разминират за да може корабыт да отплува

18

Анонимен

преди 2 години

Защо не е реалистично да бъда изведен кораба от там, след като вече цялто пристанище е прочистено от укр.военни? Страх ни е да поискаме това ли? Или какво? Кой и какви игрички си играе на гърба на наще моряци? И защо? И до кога?

17

Анонимен

преди 2 години

Царевна четох от сигурните източници, вкл. днес.бг, че е превърнат във военен кораб окупиран от Азов и въоръжен до зъби включително с ядрени ракети произведени в тайните подземни лаборатории на Мариопул от НАТО-вските ядрени офицери. В момента този кораб е в състояние да унищожи целия руски черноморски флот, вкл. базите в Сирия и миротворците в Азърбейджан. Путин е обречен!

16

Анонимен

преди 2 години

Някой нещо спестява (не казва или лъже)! . . . . . По корпуса на кораба няма щети, не е бил под обстрел и може да плава при извършване на минимални ремонти. . . . . А защо трябват минимални ремонти?

15

Анонимен

преди 2 години

помолете рус правителство да ви освободи кораба след като нема боини дествия или пак лъжете за да успокоявате напреженото положение

14

Владо

преди 2 години

До АнонименНа 24.02.2022, когато избухва войната украинската армия минира фарватера на пристанището, което означава че всички са заложници.

13

Анонимен

преди 2 години

Змийския остров , Буча , Крематорск , Царевна !? На Зеления Наркоман ли разчитате и вярвате

12

Анонимен

преди 2 години

Путинофобите да коментират!

11

Много сте бързи

преди 2 години

До BREAKING NEWSДЕЗИНФОРМАТОРИТЕ! Винаги ПЪРВИ!

10

Прав си

преди 2 години

До АнонименСитуацията е като медиците ни в Либия!

9

Пирати

преди 2 години

Храним богати бежанци, веем им флаговете, даваме им всичко и накрая укрите държат наш кораб като жив щит

8

Нереалист

преди 2 години

Не е реалистично защото наци азовците са го пленили. От тяхната воля зависи

7

Анонимен

преди 2 години

Явно задържането на кораба без причина е с някаква цел.Надявам се да не го торпилира и после да обвинят или екипажа или случайността.Нещо ми се струва,че не са в ред нещата.

6

аноним

преди 2 години

в предна статия писахте, че украинските моряци са повече....къде и как изчезнаха от кораба

5

Анонимен

преди 2 години

Защо е толкова трудно да се каже - за да отплува кораба, първо трябва да се обезвредят мините с които е заминирано пристанището от украинските сили?!?!

4

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам това защо е наш проблем? Кораба е частен, на частна фирма. Частната фирма имаше време от 3 седмици преди да минират морето да се изтегли. И Руснаци и Украинци обявиха в началото на войната, че всички чужди кораби трябва да се махнат. Частния кораб сам взе решение, че ще седи на пристанището да си чака някаква стока и сега частният кораб е заклещен на пристанището. Това е решение на частни лица! Междувременно имаше 50 пъти коридори за изселване на цивилни от там дето можеха да ползват

3

Анонимен

преди 2 години

Не е реалистично извеждането им, защото корабът е пленен, както съобщиха руснаците. Останалото е замазване, за да не си го изкараме на укрокурортистите тук.

2

Анонимен

преди 2 години

Бяхме свидетели на поредната аматьорщина на паляка Кирил Петков, който обяви гласно подготвяната операция пред медиите и така на практика я ликвидира преди да е започнала изобщо. Освети имената на двама от офицерите, указа местоназначението и действа напълно непрофесионално, нелепо и престъпно за пореден път.Оставка!

1

BREAKING NEWS

преди 2 години

Снощи по време на вечерните централни новини на пограма "ВРЕМЯ," предоставиха кадри от изказването на моряци от съседен плавателен съд , на кораба "Царевна" в пристанището на Мариупул. Същите вече се намираха на брега /освободени от войници на ДНР/ и дадоха просторно интервю по "Первьiй Канал".Те казаха че са видяли нашите моряци проснати на палубата с вързани ръцеи насочени срещу тях оръжия. Имало е и нанасянето на побой на определенилица от екипажа. Корабът е бил миниран.Похитителите са смятали с кораба да се доберат до Гърция, от където да се прехвърлятв Западна Европа. Н