12

анонимен

преди 2 години

1800 деца на година! А колко ли ще са за 10 години

11

Анонимен

преди 2 години

Ама то много лесно може да се реши въпроса... Малолетната майка да й се турне една спирала и да се прати на нивата или в градината да работи. Таткото мераклия с присъда за пед----филия ефективна и в затворската тухларна. С парите плащат за отглеждането на изтърсака. След една година сами ще тичат за спирали. Бабата и дедото и те на работа и да плащата за внучето.

10

Чичо

преди 2 години

Аз деца не понасям. И затова избягвам жени. Правя секс само с мъже (без това е по-добрия вариант).

9

Пожелавам

преди 2 години

Всеки, който изостави детето си, трябва да бъде стерилизиран и да няма повече деца! ***!

8

Това е МЕЧТАТА

преди 2 години

Нали един откачени хора искаха и се надяваха на бебе бум ето ви на масово се правя деца без родители. Набляга се на количеството, а не на качеството. Да направят лагери в които държавата да отглежда и развъжда подобни деца за нуждите на държавата.

7

Кастрация

преди 2 години

Задължителна кастрация на майката и на бащата и да бъдат осъдени да плащат издръжка на изоставените деца до 18 годишна възраст.

6

Анонимен

преди 2 години

От кои родители са изоставени?От тия дето раждат на по 13 години и на 30 вече са баби и дядовци?

5

68686

преди 2 години

Всеки ден 5-6 небългари са изоставяни ..

4

www

преди 2 години

При изоставено дете, веднага с решение на дежурен за деня съдия да се започва процедура за осиновяване и до 1 месец да е осиновено. Ако разбира се някой иска да работи в защита на детето, а не на някой друг!

3

По-добре

преди 2 години

Понякога е по-добре без родители, отколкото с родители-***.

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва при установени родители, които до 1 година не си прибират децата, първо да се завежда дело за отнемане на родителски права и второ да има осъдителни присъди за тях. Крайно належащо също е и държавата да покрива определен брой аборти и поставяне на спирали на неосигурени, социално-слаби жени, защото ще излиза доста по-евтино и никой няма да страда.

1

ФАКТ

преди 2 години

В "домовете" 99.9% от децата са не българи!!!