90

нели христова

преди 2 години

***,точно за това България е на 112 място по свобода на словото!Всички български журналисти сте платени,пишем това ,което кажат шефовете/американските/За падането на Мариупол руснаците съобщиха преди 7 дни/най-малко/

89

У бре

преди 2 години

От ДНР не обявиха ли също, че и кораба с български моряци е арестуван? Вярваме им, значи:-)).Но в Ютуб пък имаше клип как пазванти на ДНР гонят да арестуват призован за мобилизация, който хич нямаше желание за това.

88

Рубашка

преди 2 години

Ама то не беше ли превзето още преди три седмици? Или пак и пак. Ха-ха-ха.

87

Антитрол

преди 2 години

Десетстотинковите *** пак се вихрят, хе-хе... Колко коментара по 10 стотинки написахте? А колко рубли струват 10 стотинки? С пожелания да хванете първо болестта на другаря ленин, а после да ви заселят в блатная, хи-хи-хи...

86

Истината за всички.

преди 2 години

Русия е велика !!! Ако Путин беше решил да обяви евакуация на цялото население в определен радиус и беше казал, че ще пусне атомна ракета по Азовсталь с не-голям периметър на поражение, то азовци да са поизкачали от там набързо, да са ги убили и готово- чиста работа без невинни жертви.

85

ВВС

преди 2 години

" Украинските войски отблъсната руските южно от Мариупол.Боевтете продължават. Информацията е на британското разузнаване ." Кво стане бе другаре нали рашистите бяха превзели пристанището?! Лъжливите руски медии зомбират *** лум ници и вие им вярвате.

84

Анонимен

преди 2 години

Вече разбрахме, че българския екипаж е жив и здрав, и е нямал проблеми нито с украинци, нито с руснаци, още по-малко пък е бил отвличан корабът.Единствения сайт, в който троловете копейкаджии са толерирани да си пишат простотиите.Единственият сайт, който се позовава на някаква непризната днр.

83

Анонимен

преди 2 години

Честита победа, другари!

82

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че българска медия има право да изписва ДНР, при положение че никой не е признал ДНР за република

81

Анонимен

преди 2 години

Е, нали евроатлантиците много искаха руснаците да превземат поне един голям град в Украйна? Ето, че Путни започва да сбъдва евроатлантически мечти. Не че Херсон примерно е малък град, но друго си е да се изтрепят няколко десетки хиляди бандери /това по думите на Зеленски/.

80

Joho

преди 2 години

Само простотии в коментарите, егати дъното, защо въобще се хабите да пишете

79

Анонимен

преди 2 години

Нацистите от азов и техните натовски инструктори са предлагали френска любов на кадировските бойци, само и само да спасят кожите !

78

Скръбна вест

преди 2 години

Падна и Харковския зоопарк Фелдман.Започна ликвидация на гладните обитатели на зоологическата градина.Причината е че отстъпилите руски войски са откраднали цялата храна на животните - картофи моркови,цвекло...

77

Анонимен

преди 2 години

Fake, заповед от Кремъл, поредната лъжа

76

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

Най-вероятно Кире *** се е заиграл с господари те си краваре от Козяка и е искал да стане герой,като спретнат военна операция и на кораба да се качат бандеровци, предрешени с фусти и токчета,но руснаците са ги хванали по долни *** и сега Кире *** е наясно какво го чака екипажа,който най-вероятно е от военни плазмодии, както и какво го чака самия Кире и семейството му.Руснаците забавят, но не забравят подлостите и гнусотиите, причинявани им някога от англо-краварските П0дл0ги и ***.,

75

реалист

преди 2 години

До Иван. *** е най-гнусният злодей на 21 век. А украинците намразиха русия и руснаците завинаги и никога няма да бъдат част от путинската диктатура. Може и да им откъснат някаква част от страната, но конфликтът ще тлее постоянно, ще се мразят и бият, а сибиристан ще бъде изолиран от цивилизования свят като прокажена зона.

74

Анонимен

преди 2 години

Браво! Мачкай нацистите!!

73

Анонимен

преди 2 години

На ДНР може да се вярва, колкото на Путин.

72

империя на злото

преди 2 години

До 81. А бе, зомбиран путински глу.пак, в това предаване (а и не само) видял ли си поне веднъж, поне едно алтернативно мнение, което е най-нормалното нещо във всяка демократична страна? И водещи, и участници повтарят като папагали едни и същи опорки и лъжи на кремъл.

71

дедо поп

преди 2 години

Очаквайте скоро и други градове. Слава кокаине