62

Анонимен

преди 2 години

Аз например съм IT специалист. Работя дистанционно, но харча пари във вашата страна, кой се чувства зле от това? Определено не е за теб)

61

Анонимен

преди 2 години

Пишете така, сякаш лично плащате пари на бежанци) средствата се издават от ЕС

60

Анонимен

преди 2 години

Да не дава Господ в България да стане война.Нали не си въобразявате,че в някоя държава ще ни приемат и настаняват по хотели и да ни поемат разноските?То тук кой ли не бяхме задължени да приемаме и обгрижваме, от майна си райна.Никой няма да ни погледне нас затова трябва трябва да бъдем по умерени в гостоприемството.Има си бежански лагери,който не му изнася да не идва.

59

Видяхме:

преди 2 години

До Анонимен== До тук видяхме "лекарите,инжинерите,учителите,строителите" и т.н.на Меркел какво правят в Европа! Сега е ред на бандеровците да покажат какво могат,а те никак не са за подценяване! Първите,които ги гушнаха вече прореваха от мурафетите им,които нагло и безцеремонно демонстрират по света и у нас! Парите само за нощувката им за месец е колкото три пенсии на възрастните хора които са работили по 30,40 год и са плащали данъци и осигуровки в държавата ни! Това е безчовечна подигравка!!

58

До 84

преди 2 години

Сега било война? С кого? България е обявила война на някого? Някой е обявил война на България? Ако ти лично си във война с русия, то автомата в ръце, шут отзад и бегом при фашистите в мариупол, да станеш и ти въглеродно нейтрален, за радост на еврожендерите.

57

анонимен

преди 2 години

Защо вестникът ви подкрепя агресора Путин? Това прекрасно показват оценките ви за коментиращите. Ще съберем подписка и дадем в Министерския съвет,да се спре проруският ви вестник,а се га е война и трябва за измяна на държавната политика да ви осъдят.

56

Марсел Попов

преди 2 години

***, засрамете се! Всички бежанци са добре дошли!

55

Анонимен

преди 2 години

украйнските руснаци не бегат -много малко бегълците имено са укри на тях им викат хахоли-означава там където е добре там отиват бг банкрут с тези укри фашисити много се радвам скоро време в бг ще има смена на власта заради икономиката

54

Юнак Задунайски

преди 2 години

до ---"но защо ние трябва да плащаме за инатенето на Зеленски и компания." ---Ами то и ние сме "плащали" за "инатенето" на Левски, Ботев и Раковски. Колко глупави са били нашите предци, да се бяха задоволили с ватенка и чорба, ми те тръгнали да бутат империята.

53

Без коментар

преди 2 години

Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече ЗАВИСТЛИВИ. (Радой Ралин)

52

Анонимен

преди 2 години

Всичкото УКРОинец на хотел иска,да му хотвиш,чистиш и переш.М дааа тя Европа 15 години ги котка как са нужни на европата и колко са ценни и скъпи.Ся си ги гледайте и хранете,и си сложете по още някое жълто-синьо знаменце на профилната снимка.

51

дете на бежанци

преди 2 години

Не ви ли е срам бе ? Хората с разрушени къщи и съдби,бягат от смъртта,а вие потънали в еснафството си ги приемате като врагове. Добре че повечето българи приемат нуждаещите се украинци с желание да помагат и го правят. Прави го и моето семейство.

50

Някой си

преди 2 години

Как пък не разбрахте, че тия 40 лв. са за хотелиерите, за да си покрият разходите, а на бежанците никой не дава пари. Обаче пишем 620 евро ПЛЮС настаняване в хотел. Ами не е вярно. И дано никой от вас дето се огледахте в тия 40 лв. на ден да не му се налага да ползва такива пари. Никога. Аман от завист и лакомия.

49

Анонимен

преди 2 години

Искрено се надявам тези коментари да са тролски стотинки, защото ако всички тези простотии наистина ги мислите сме стигнали дъното и дълбаем ли дълбаем.Но и от народ, чиято икона често е Андрешко, какво да очакваш...

48

Що"Да"Вида

преди 2 години

Значи 100% инвалид в България до скоро получаваше под 200лева на месец, та такъв човек разчита на родители най-вече да оцелее, след смърта им общо взето е обречен на гибел, много такива хора умират сами без никой да разбере.Та да ви светна това е положнието за тези хора от 30 години, и никой не е дигал Бълграския байряк на площа за тях.Та преди да развявате байряка на съпричастноста и да сочите с пръста, е добре да се разсрамите първо за собствения си народ.

47

Анонимен

преди 2 години

Всъщност,ние имаме нужда от тези хора.Много от тях са ИТ специалисти, лекари,мед.сестри,учители,строителни работници,а ние имаме нужда от такива хора.

46

Ще идват и още

преди 2 години

тук ги настаняваме в 4 звездни хотели ,а не в лагери и общежития като на запад.

45

До 58

преди 2 години

Германия прие 1,5 милиона бежанци от Сирия,нищо че не са гранична държава.И не ги смяташе за икономически мигранти.Защо сега ние да смятаме украинците за икономически мигранти,когато ракети летят над главите им?

44

До 57

преди 2 години

Според ООН над 60% от тези "бежанци" са от Западна Украйна, където военни действия няма. Така че не ги жали толкова много!

43

Доброволец

преди 2 години

Щях да ида ,ама колата ми е старичка,а до колкото зна обичат да се возят и да живеят комфортно