67

Кико

преди 2 години

Според ТАСС Русия никога не седи на едно място, лети- лети към****"**!

66

...

преди 2 години

Не знам защо путинистите се кефят на националистите и диктотори. Ако искате да ви арестуват и глобяват, или вкарват в затвотора, за менние което не съответства с това на управляващите и сега можете просто да отидете и да доброволствате да влезете. Ама защо искате да го причинявате на всички? Толкова ли сте завистливи?

65

Европеец

преди 2 години

До 83. Само дето няма да стане. Иначе зомбираните путинисти много обичате да плюете по ЕС и да го закриване, ама колкото затрие "гнилия" капитализъм. А ти бе, църввул миризлив, що не питаш децата си къде искат да учат, работят и живеят? Дали е в просията или в страните от ЕС?

64

Просия

преди 2 години

Очакванията, че руската икономика ще забави ход не само се оправдават, ами върви към катастрофа. А какво казват тези "разбирачи", които са по-скоро кремълски пропагандатори въобще няма значение.

63

Глупости

преди 2 години

Тоя икономист да ходи некъде. Икономиката се забавя, цените се вдигат, има недоволсттво. Пише си го в руските медии.

62

ПЕНКО

преди 2 години

ТА, КОЯ ДЪРЖАВА В СВЕТА -ЕДИНСТВЕННА -СИ Е САМОДОСТАТЪЧНА - ПО РЕСУРСИ И ИКОНОМИКА --И МОЖЕ ДА ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ СИ И ДА ВЛАДЕЕ КОСМОСА ?????????

61

анонимен

преди 2 години

Пътин ще затрие Русия и себе си. А малкото му български слуги,ще се изпокрият като мишки след руската капитулация.

60

Анонимен

преди 2 години

На чужд гроб плачете! Ще напиша коментара си още 1000 пъти, да ви видя!Вижте ни ужастната корупция, жалкото здравеопазване, мизерните пенсии и заплати, жестоките цени на продукти и горива, трагичното здравеопазване, безумното образование, липсата на свобода на словото и мисълта, орелската цензурапростите и алчни политица и т.н. и прочееОще 5 човека ще го прочетат, а вие ще заслужите презряните си сребърници!

59

Анонимен

преди 2 години

Жалки и смешни модератори, защо триете мнения в които няма обиди, цинизми, а простата истина за Българското дередже?

58

Анонимен

преди 2 години

Тук върлува злостна цензура!

57

Анонимен

преди 2 години

А като падне Макакрон и дойде Льо Пенка, къф ще го руча тогава ЕС.Орбан ви го натакова, сега иде ред на Хранция...

56

анонимен

преди 2 години

Защо лъжите. Русия 46 дни след войната от 11-то е вече на 13-то по брутен продукт. До края на годината ще падне на 15-то място. Рафтовете в магазините се изпразват. Важни стоки липсват. Доходите паднаха с над 20% още сега.Блокирани са от икономическите държави. След 6-7 месеца ще се сринат.

55

КЪСИЯ

преди 2 години

ЗНАЧИ НИСЪК НА РЪСТ НА КЪСИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ВЛАСТ-ХИТЛЕР,СТАЛИН,ЛЕНИН,НАПОЛЕОН,ВИКТОР ЕМАНУИЛ ТРЕТИ,А СЕГА И ТОЯ СА КЪСИ, С КОМПЛЕКСИ.

54

ЩЕ ГО ЗАБАВИ

преди 2 години

/ВЖ. ЗАГЛАВИЕТО/.ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО,НО СИГУРНО. И КАТО ГО ЗАБАВИ ВИДИМО,СЛЕДВАТ ФАЛИТИТЕ И ДА КАЖЕМ,50 МИЛИОНА РУСНАЦИ ПО УЛИЦИТЕ ИЗ РУСИЯ И С КЪСИЯ Е СВЪРШЕНО.

53

Лъжат

преди 2 години

Питай ги тия в Москва и в провинцията, как живеят , санкциите са почнали отдавна да скапват живота на рашките - лекарствата свършват, сума ти дребни фирми са фалирали, следват по-големите които имат складове, техния ред ще дойде като се изпразнят складовете. На уво са нещата, само ракетите и бомбите с които унищожавт живота на хорицата в украйна не свършват

52

Мда

преди 2 години

Руската икономика е не като автомобил, а като товарен влак - каквито и спирачки да й се ударят, не могат бързо да я спрат или забавят ! Но за сметка на това после тръгването ще е още по-бавно !

51

Juls

преди 2 години

Ако питаш нашите безпристрастни медии, Русия е на прага на икономически колапс в Петербург ядът бездомните кучета, а великата Украинска армия вече е пред портите на Москва, Путин отчаян се крие в бункера и скоро ще си пръсне черепа, а ЦЕЛИЯТ свят мрази Русия и Беларус. Хайде сега всички заблудени да си извадят главите от 3адниците, да се огледат и да видят каква е реалната картинка след като си изключат телевизорите !!

50

РАША Е НАША

преди 2 години

сакциите са санкции за русия а се получи обратно ние в русия имаме всичко по магазините .почти на същата цена която беше. е че нема да пием джак даниелс голяма работа ще пием арменски коняк разликата е никаква само в името.ние в русия мислим къде и как ще си прекараме отпуската за останалото се грижи правителството а вие от ес вече сте лишени от всичко останахте почти гладни-правите се на тарикати

49

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, последната част от статията е много вярна, не че и другото не е, де - русия ще е много отслябена от войната и китай ще се намеси успешно, да си вземе това, което иска !!!___Съюзът между русия , китай и Индия изобщо не е стабилен, както 80%-вите се опитват да го изкарат !!!___Той прилича на орел, рак и щука, трите държави имат трудно преодолими различия помежду си !!!

48

Хаха

преди 2 години

Путинофилчетата не разбраха че курса на рублата срещу всички други валути е изкуствен, защото рублата не е конвертируема валута и не се търгува свободно на пазара.Ако успеете на този курс на рублата да купите изобщо какъвто и да е долар, евро или каквото и да е друго ще ви поздравя, НО съм 100% сигурен че не можете да купите освен ако не е на черно. Курса на черно е 130 рубли за 1 долар, 150 рубли за едно евро.Утре може да го направят курса и 1 рубла един долар ама пак няма да купите долари