45

Бял Европеец

преди 2 години

Дай боже да спечели жената,хора като нея са единственото спасение за похамеданчения запад

44

Анонимен

преди 2 години

Ейй Тръмп не направи нито една война и още е в устата и ума на всички глобалисти. Дойде бай Дън и хоп... война в Украйна... Нали това искахте всички плюещи по Тръмп? Хайде сега взимайте по една пушка и отивайте в Украйна, за да защитите интересите на синчето на любимеца ви Байдън.

43

Мяу

преди 2 години

Не, защото няма да спечели.

42

Анонимен

преди 2 години

Кандидатката на Путин няма шансове. Тия които гласуваха за нея на първия тур пак същите ще гласуват и на втория, няма от къде да получи допълнително гласове.

41

баба мара

преди 2 години

за съжаление макарона и останалите ще се обединят и ще я смачкат на 2 турвласт не се дава току така де гол извади навремето франция от нато а послепак я вкараха и сега виждате как повтаря като папагал каквото и кажат от сащвпк на сащ не дреме а деиства

40

Анонимен

преди 2 години

Франция има нужда от Льо Пен. Да, за ЕС ще е шамар, но нужен за да се започне промяна. Иначе ЕС си остава "момичето за всичко" на Америка / Китай и Русия.

39

предполагам

преди 2 години

Англичаните постъпиха умно, като напуснаха ЕС. Ако дамата спечели изборите Франция ще последва Англия. След тях Унгария и Италия.

38

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има, кой кандидат подкрепя Макрон и кой не? Всеки ще гласува хакто си иска. Радев как спечели срещу Бойко тук? Спечели, щото макар хората да не бяха за Радев, видяха колко струва Бойко през годините и гласуваха с протестен вот. Повечето и не отидоха на втори тур, та Радев си спечели срещу кандидатите на Бойко. Макрон го знаят колко струва и който по принцип е и против Л... обществото, нищо чудно въпреки призивите на останалите кандидати, да гласува за Льо Пен.

37

анонимен

преди 2 години

Тази фашистка няма да спечели. Над 80 на сто от другите партии,ще подкрепят Макрон. Включително и крайната левица,която има над 20 на сто от гласовете. От 100 процента,Макрон ще вземе над 60 процента за победата.

36

Пич

преди 2 години

От статията не става ясно кои точно са "стъпките на Тръмп"? Доколкото си спомням, по времето на Тръмп за последно живяхме добре.

35

Анонимен

преди 2 години

Спечели ли ще излязат от ЕС .Ще остане жумела и кандидати - Хохлянсия, хачипурния ...

34

MONAD

преди 2 години

Макрон дето преди няколко дена заяви, че не вярва в самозащитата заради случая на възрастен човек който застрелва крадец.Явно и той като задокеанските си крайно либерални братя смята, че трябва да посрещаме убийци, крадци и изнасилвачи с хляб и сол. За това и малцинствата пак ще гласуват за него.

33

Анонимен

преди 2 години

Не виждам защо да не спечели Марин льо Пен II-ия тур на изборите. Управляващите Германия,Франция,Италия заедно с шефката на ЕК Урсула Л. и Вебер превърнаха ЕС в придатък на The very Old USA Daddy и решиха заедно дс смачкат Русия, без да съобразят, че China няма да се остави да бъде смачкана сама.Макрон, Шолц и др. изпаднаха в истерия,отказаха се от газ,ел.енергия,суровини в името да затрият Русия. Мадам льо Пен няма да пропусне случая да приземи президента и да му натрие носа. Дами канят!

32

АнонимеН

преди 2 години

МАКРОН Е ЗЛЕ, НО ПОНЕ ЖЕНА МУ МУ ДАВА МАЛКО ЧОВЕЩИНА! ЛЬО ПЕН Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ - ТАЗИ Е КАТО НЕОДУШЕВЕН ПРЕДМЕТ ,КОЙТО ЩЕ УПРАВЛЯВА БЕЗСКРУПУЛНО!

31

сравнението

преди 2 години

Каква дегадрация на франсетата!Преди какви президенти-Шарл,Франсоа,Валери,а сега сбърканяци като Саркози,Оланд,герантофила Макрон!Франсетата само ***-свобода,братство,равенство а са си едни гнусни реакционери и егоисти!Като нискат Мари,да полегнат като парижки пудел в краката на Деменций Алцхаймерович Байдън мястото им е сигурно!Ех,чичо Шарл,чичо Шарл..

30

Анонимен

преди 2 години

Ще спечели Льо Пу Тен ама някой друг път!

29

Анонимен

преди 2 години

Макрон има шанс ако се обади на Радев да му изпрати машините от Мадуро.Европа по замисъл е десен икономически съюз, и като такъв беше лидер в Света, и само като такъв има бъдеще. Орбан, Льо Пен....революцията почна. Европа на европейците.

28

Жоро

преди 2 години

Не се гласува против някого! Справка- САЩ.

27

Док

преди 2 години

Макарона освен с тормоза на жълтите жилетки ще се запомни също и със знаменитата фраза - "смятам да притеснявам докрай неваксинираните".

26

Конфорт

преди 2 години

Не се ли пише с м? Побъркахте ни с това неграмотно писане.