32

анонимен

преди 2 години

Всички украински градове ще бъдат свободни,но първо земята ще се засее с руски войнишки трупове,защото нямат работа там.

31

Хемус

преди 2 години

Че в Лвов нищо не имало бе!?Живота не е спирал,просто го играха малко артисити!Както в други големи украйнски градове

30

Анонимен

преди 2 години

Грешката да не се окаже вярна ако продължаваме да се държим както преди войната украинският президент се държа докато ги вкара във война.

29

юлиян

преди 2 години

До Анонимен15Един такъв ''модернизиран'' бяха изооставили напряко на пътя.Не могли да го подкарат

28

Анонимен

преди 2 години

Лвов или Лодз, защото това е стар полски град, който има две забележителности: гробището, където покой са намерили известни полски князе и политехническият университет, произвел холяди инженери.Галиция е област, взета след ВСВ от Полша, ЮЗ и южна Украйна са взети от Унгария и Румъния. Донбас, Приазовието и черноморието с Одеса Хрушчов отмъкна от РССР и сега Путин иска да си ги върне на Русия. И ще ги върне, а Украйна ще остане ,каквато е била преди ВСВ -по-малко от половината сегашна площ.

27

Иван

преди 2 години

"Понастоящем в Лвов са намерили дом над 300 хил. бежанци от различни точки на България." - това сериозна журналистика ли му казвате?

26

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама има план-програма с изненади и за укро-вермахта в Лвов

25

Анонимен

преди 2 години

"Понастоящем в Лвов са намерили дом над 300 хил. бежанци от различни точки на България." Нима? А аз се чудех къде да бягаме.

24

геолог

преди 2 години

Нали не вярваш на тези али-бали, че др. Путин ги е нападнал, защото са били в границите на Руската империя.. Това са лакмуси, за да лъжат пенсионерите в Россия, които им е мъчно за великия СССР. Все едно да кажем, че Троянската война била заради хубавата Елена.. Смех.. След внимателен анализ, се оказва, че в Азовско море, там къдете се бият най-много, са открити залежи от газ! Та това не иска Россия - една проевропейска Украйна и ЕС , които ще са и ресурсно независими от Москва!

23

Анонимен

преди 2 години

Баси и здравите стъкла имат в Украйна!

22

Анонимен

преди 2 години

26 Тая " служебна инфармация" БлиZZ бг през ИтарТаZZ ли ви я снесе? Само питам, щото същите тиражираха вчера че " ЦарКевна" бил " отвлечен" от Азов, колкото до доброволците, те са ветерани от различни военни ОПЕРАЦИИ на US, не ги мисли, те си знаят работата!

21

Лили Барута

преди 2 години

"Българо"- еврейски журналист! При своите братя в Украйна

20

Анонимен

преди 2 години

Калибър в Льов звучи прекрасно !

19

кефф

преди 2 години

Нищо немое да даде Нато скъпи са им каруците

18

revolution Z

преди 2 години

кога ще повторят по бтв филма си, Революция Z? Само питам.

17

Анонимен

преди 2 години

Пичуе, града Лвов не е полски, а украински. След 2СВ има установени граници, а след разпадането на СССР и Югославия са се установили нови граници. Ако всеки тръгне отново да прекроява, щото се сетил, че през 1468г. бил в някоя си държава, Европа няма никога да излезе от войни. Справка Косово, Крим, сега Украйна. А от тея войни печеливши няма. САЩ в момента също са потърпши от инфлацията. Аман с четенето на тея конспирации, помислете малко с главите си

16

Анонимен

преди 2 години

До смех ако тия т72 не стигнат за победата НАТО ще даде и още, и още и още колкото е необходимо ОРЪЖИЕ на ВСУ за пълен разгром на ор...ките путинисти! Мордор вече загуби войната въпрос на време е, само гледай и РЕВИ безутешно!

15

Анонимен

преди 2 години

В Лвов имало 300 000 бежанци от България ?! Вие чувате ли се какви ги приказвате?? Пропагандата трябва да има някакви граници все пак

14

Анонимен

преди 2 години

Руското " оръжие" много се посрами в Украйна, практически нищо не постигнаха след близо 2 месеца война и 60К УБИТИ и осакатени ор...ки-ru!

13

Анонимен

преди 2 години

Не изглежда никак разрушено на видеото.