11

Анонимен

преди 2 години

Застудя, друго си е в патрулката на топло по цял ден.

10

факт

преди 2 години

Грешката на надзирателите е че протестират заедно с полицаите те така губят подкрепа от народа.

9

Анонимен

преди 2 години

Какво е това изнудване за пари, никой насила не ви държи. Напускайте и си търсете по платена работа ако намерите, ама надали, защото и да намерите се иска здраво да работите, а не да се возите в патрулките и нищо не правите.

8

Vlady

преди 2 години

Най-интелигентните служители с интелект 1/1000 от този на еталонната букова талпа.

7

Komandante

преди 2 години

Знаете ли ,че съпругът на депутатката от Партия *** Михайлова , (Стара Загора ) е във изключително близки бизнес отношения с изявени престъпници в Града !!! Такива са например - лице осъждано за опит за двойно убийство , залавян със 7 килограма хероин с инициали Н.М , друго лице от неговото приятелско обкръжение беше и известният С . И застрелян преди около година ...... Инициалите му са В.Н . Групата действаше дълго в Стара Загора , защото имаше ПОЛИЦЕЙСКИ ЧАДЪР !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Български полицай беше заснет да удря шамар на турски шофьор край София. Кадрите бяха заснети от видеорегистратора на камиона. Случаят обаче предизвика сериозен отзвук в турските медии, защото шофьорът твърди, че получил шамар, тъй като отказал подкуп на униформените. Засрамете се най редовно изнудвате за пари, а искате и увеличение на заплатите. Не се наядохте търтеи, които нищо не работят.Махнете им категорията и 20те брутни заплати при пенсиониране.

5

майчиту

преди 2 години

това с палатките се получава само на ония врякащите дето системата ги убивала . доста пари искараха :)

4

do 1

преди 2 години

За нас не, за минцифаите биещи вързани зад колоните дойде Видов ден

3

До първи пост

преди 2 години

Това е така, защото "промяната" се оказа поредната подмяна!

2

Анонимен

преди 2 години

Работим за сигурността в България цитирам .И как работите ?Стари хора са мъчени по селата ,защо?Ало апашите са на мода ,защо?По училища и дискотеки се разнася разни вещества ,защо?Битова престъпност високи нива ,защо?Ако е такава работа е чутовен срам .Благодаря снасим си данъците и има право да изкажа мнението си .

1

Мдаа

преди 2 години

Май промяната се оказа непосилна и за бьлгарските полицаи както за всички нас