24

Анонимен

преди 2 години

До 25 българия е европа не българия е в европа ния сме едно цяло.

23

СМЕХ...

преди 2 години

...ВЪОРАЖЕНА СЪС СТАРИТЕ РУСКИ ОРЪЖИЯ ---Е ЗА СМЕХ НА ЦЯЛОТО НАТО И СВЕТА!СТИГНА СЕ ДО ТАМ---СТРАНИТЕ ОТ НАТО , ДА НИ ОХРАНЯВАТ НЕБЕТО И ТЕРИТОРИЯТА ЗА СРАМ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННИ И ЦЕЛИЯ НАРОД---- НО , ТОВА Е ТАКА , СЛЕД КАТО СЛУШАШ И ИЗПЪЛНЯВАШ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИИ И РУСКИТЕ КРЕ ТЕНИ....

22

А Бай Дън

преди 2 години

Е направо свръх гениален...

21

Анонимен

преди 2 години

АСАНЕ, ОСВОБОДИ СЕ САМ!ОТИВАЙ ПРИ ПУТИН!ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ ПУТИН НА ЕДИН ВЛАК И ПРИ НЕГО!ДА ОСТАНАТ САМО ТЕЗИ ДЕТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА!АЗИЯ Е ХУБАВО МЯСТО И ПРОСТОРНО!

20

Анонимен

преди 2 години

Тои тръмп е гении като питин.

19

Кифладжията

преди 2 години

Партньори сме на НАТО от 30 години, а резултатът е плачевен.

18

Анонимен

преди 2 години

Е нали затова са конфликтите и не ги наричат война нарочно,а операция.В момента цяла Европа взе да прави поръчки за оръжия,това е целта на войната в Украина.Затова и Тръмп нарече Путин гений,напълни оръжейните заводи с поръчки.Всичко е за пари.

17

ОФЕРТА

преди 2 години

Пичове и пички , всички знаем за прословутите САЩ изтребители - те станаха като Мираж в Пустинята . Направи ми впечатление една малка Ракета с Огромна Оферта - ракета 1 брой - около 10 килограма = Половин Милион Долара - Баси мамата .Илон Мъск продава за по 100 000 долара Совалки .САЩ Бизнеса ни взе за Мезе .

16

Анонимен

преди 2 години

Затова ли ще обновим ВВС с американски самолети проектирани през 70-те?

15

ъъ

преди 2 години

Според резидента сме Топ обаче и нямаме нуджа от нищо

14

Анонимен

преди 2 години

Не!!!Разчита на посрещането на поредния освободител с хляб и сол !!! Стар военен трик :)))

13

ДО 10

преди 2 години

Гледах клип на Азов с пряка стрелба по т 72 - стингер - от 20 метра - само завъртя единия фар на танка .

12

А пък Ф 16...

преди 2 години

Е платформа на половин век (50г.) ! А блок 70 означава че е нещо като Москвич 412...с компютър !? Това дали го прави "модерен" ?! Важното е че Човекът взе парите и каза..Чакай малко ! За компенсация на това сега иска да ни продаде още по скъпи самолети ?! И вика Абе вие дайте парите..пък ще видим ! А натегачи като Паси ни внушават, че сега България била със статут на привилегирована в търговията със САЩ ?! Ето това е "приятелство". 1989г. имахме над 300 изтребителя ! Факт.

11

Анонимен

преди 2 години

Това го слушаме от 20г. Всеки път като се заговори за техника и модернизация на армията се дават едни пари, отделят се повече ресурси за отбраната, теглят се кредити и след 6 месеца пак няма пари, нищо не е купено, парите не се знае къде са отишли и пак се започва разговора за модернизация! И така за 20г. изхарчихме 30 милиарда, и получихме 2 спартана, 10 хеликоптера и 50 джипки от тая техника нищо не е военно всичкото се ползва за границата и гасене на пожари!

10

Китай вече

преди 2 години

обмислят план за технологична армия от Роботи, а ние още не сме стигнали и първо ниво. Ужас!

9

Анонимен

преди 2 години

Онзи ром евреин путин направи воина и сега тука ни заляха с евреи,защо не си стоята там при него да се бият нали са с лъвски сърца,първо правиш воина после бягаш,какво правят в европа промъкнаха се между капките тихом мълкомуж при приятели дошли за малко на гости,нямат ли си държава какво правят в чужда държава нали беше раи при путин всичко много евтино и много хубаво спокоен живот.

8

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от свобода а не от продажни алчни политици и колониални господари.

7

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е че сме горди "евроатлантици" а това че разчитаме на съветско въоръжение от 80-те години на миналият век са малки подробности!

6

МНЕНИЕ

преди 2 години

Човека май се е объркал - С 300 нямат аналог и няма да имат .Ф 16 и Ф 35 са платмасови самолети спрямо МИГ 29 и СУ 35 .Иначе щяхме да ги видим в Украйна , само не ми казвайте че Украинските пилоти не разбират надписите в кабината на УС Език .

5

Някой

преди 2 години

Къде е балансът в придобиването, като се купиха кораби за морските, ще се купува втора партида изтребители, а за бойната машина за Сухопътните никой нищо не прави.