135

Голодоморски орки

преди 2 години

Тези деца са бъдещето на Европа, бъдещите мигранти. На няколко километра от Киев грозяща разруха, там няма военни действия. Където според пропагандата на киевския режим всяко дете има невиждани в Русия дом, ноутбук, асфалтирани улици, кафеварки и нутела за закуска, и улично осветление. Децата живеят в мизеря но знаят вече да мразят "рашистите" и да рецитират бандеровски лозунги. Голодоморски opkи, а доброволкта вместо отрови с палмово масло да им беше донесла обувки и дрехи ***/vityzeva/53747

134

Анонимен

преди 2 години

Всички цивилизовани страни в света обвиниха Русия за зверствата в Буча, а руснаците имат наглостта да искат доказателства! Какви доказателства - и Урсула фон дер Лайен, и Джо Байдън, и всички лидери на цивилизованите страни, и всички демократични медии обявиха Русия за извършител а те искат доказателства.

133

Хахаха

преди 2 години

Русия ще плати с лихвите ...Украйна ще бъде въдзстановена, а Русия ще се разпадне.Вече е срамно и обидно да се наречеш руснак еле пък русофил.

132

Гошо тъпото

преди 2 години

Тия кога са имали 600 милярда за да ги загубят!! Лошото е че следващите 10 години цяла Европа ще плаща за възстановяване на прогнилата укройна!!! Схема за няколко билиона!!!

131

youtu.be/EwxcaRFHydk

преди 2 години

Вчера генералният секретар на либералното политбюро товарищ Йосиф Байданенко произнесе реч: "Америка е нация, която може да се определи с една дума аз бях в пон.. пол.. извинете в подножието на Хималаите със Си Дзипин, пътувах него тогава когато пропътувах 17 хил мили когато бях вицепрезидент аз не знам това за факт"

130

Анонимен

преди 2 години

Искам референдим: Кой иска да се бие с Русия и кой - с останалите, дето убиваха сръбски деца!

129

труповете от Буча

преди 2 години

Какво стана с труповете от Буча? Идентифицираха ли ги? От какво е настъпила смъртта - стрелба, снаряд, ракета, на място ли е настъпила, кога е настъпила? Защо всички имаха бяла лента на ръцета? Русия искаше заседание на съвета за сигурност на ООН за случая и международн комисия която да разследва, но западняците потулиха всичко, показаха труповете, обвиниха Русия и закриха случая, всичко е потулено.

128

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото. Тепърва нещата ще се влошават.

127

Хехе

преди 2 години

Голям 3.14здец ги чака руснаците в бъдеще.Всичко това ще трябва да го заработят и наплатят! Ще я помнят тази военна операция с векове.

126

Анонимен

преди 2 години

Да се предадат да не мъчат хората никой няма да ги изяде грозни сега е перла

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210: Ти идея си нямаш! Цялото ми правителство, барабар с нашите Олигарси са се записали и утре зминават да се бият за Украйна! И Пеевски, и Доган, и ... всичките такива!. Даже и оня от ДееееебЪЪЪЪ, как се казваше, че го забраих, да го... таковат... мишоците... Малийййй...

124

Антикомунист

преди 2 години

Уважението към русия се увеличи много в целия свят през последните 45 дни...

123

Анонимен

преди 2 години

И рашистите имат наглостта да твърдят, че не убиват цивилни и не разрушават гражданската инфраструктура, отгоре на всичкото обвиняват украинците за това. Каква нагла лъжа!

122

Антикомунист

преди 2 години

Единствения начин русия да си плати е да прехвърли цялото подмосковие в територията на Украйна като спрат войната...

121

Анонимен

преди 2 години

Който иска да подкрепя Украйна, да ходи и да се записва доброволец ! Моите пари не давам да отиват за подкрепата на неонацизма !.. Ти вече даваш от твоите пари заради лудостта на Путифин. Заради него скочиха цените на всичко. И още ще скачат заради бъдещите провалени реколти.

120

Анонимен

преди 2 години

В едно от предаванията на Соловев наскоро режисьорът Карен Шахназаров каза, че този Зеленски който се показва не е "истински" Зеленски, ами играе професионално и използва професионални похвати от актьорското изкуство които един режисьор веднага разпознава, а хората които го гледат си мислят че е естествен.

119

Зеленски

преди 2 години

След като подпише безусловна капитулация с територията която ще и остане и след плащане на репарации към ДНР и ЛНР, Бандеристан може да мисли за възстановяване

118

Анонимен

преди 2 години

Путин сложи началото на края на *Империята на злото * с тази война. Само отявлен русоФоб може да се прави на разсеян при смъртта на 20 хиляди руснаци в тази война...

117

Анонимен

преди 2 години

Така са правели царете и кралете през средните векове - единствената им цел в живота е била коя съседна страна да нападнат и да ограбят Путин е застинал някъде в тях времена

116

Анонимен

преди 2 години

Зеленият клоун си мисли,че както го засипваха с оръжие сега така ще почнат и да го заливат с пари за възстановяване,няма такъв филм бре шут дрогиран,цената на марионетното управление и противопоставяне на Русия ще я плащат бедните Украинци и дано се събудят и им дойде акъла в главата и те провесят на някой стълб!