155

Zlata

преди 2 години

Това е само началото)...Англосаксонците влязоха в конфронтация при липса на най-ценния ресурс-- - време...Те не могат да чакат,те отново се нуждаят от блицкриг, но няма да бъде))...Времето винаги работи за Русия, поради факта, че тя е единствената самодостатъчна сила в света...Руснаците могат да чакат ВЕЧНО...В много отношения и поради тази причина всички откъсват зъбите си за Русия и руснаците...Така беше, така е и така ще бъде...

154

Асоциален Примитив

преди 2 години

Тази война е голямо унижение за Русия. Не са превзели още нито един град. Десетки хиляди (млади) руснаци са във великите ловни полета, купчините ламарина на които казват военна техника са помляни и стопени от бой и всички които ги мразят в момента се активират. Остана някой да свети маслото и пуела кадиров и всички мюсюлмани ще си го върнат на Русия за геноцидите през годините.

153

Анонимен

преди 2 години

"Агресорът да плаща"...аз като ви казвам,че само пари са им в главата....и,з,р,о,д,щ,и,н,а!Няма да кажат как ги боли,как близки са загубили,а как са загубили мириади и репарации да им плащат.Безчувствени същества!За пари ще убиете свои!

152

Анонимен

преди 2 години

Агресорът да плаща!

151

Анонимен

преди 2 години

Лъжат ... Искат да откраднат много мангиз след войната загубили са само гражданите ама на тях няма кой са им даде пари

150

Антикомунист

преди 2 години

Светът се прекланя пред "етиката и морала" на путин

149

Слава Украйна

преди 2 години

Европа ще даде 10 пъти по 600 милярда в помощ на Украйна. Само Русия да бъде победена!!

148

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще си платят за дивотията, няма да им се размине... Още не го осъзнават. После ще намразят цивилизования свят, защото ще ги принуди да плащат.

147

дш 233

преди 2 години

Ми руснаците доказаха, че не са извършвали клането в Буча. Даже не са били там по онова време. Но не ви изнася да признаете фактите. Спинкате, удобно положили главици на възглавничките си, когато става дума за зверствата на азовците. Спинкайте, спонкайте...Един ще се събудите в кошмар.

146

Анонимен

преди 2 години

Вижте каква логика имат само.Не изчисляват човешките жертви,а колко пари губят.Това много може да ви говори...

145

Антикомунист

преди 2 години

русия приема симпатизанти на мястото на руснаците, които напускат страната. Не е необходимо да са мозъци.

144

Анонимен

преди 2 години

Ехе, тия завалите какво са се затюхкали за чуждото лозе? 8 години не дали и стотинка за източна Украйна, една пенсия не платили на 4 милиона пенсионера, наричали ги сепаратисти и ги бомбили с ракети, а сега почнали да ги мислят? Не се притеснявайте бе приятели тва са проблеми на ЛНР и ДНР, нали не ги искахте тия хора и Ви пречеха, че гласуваха за "грешната партия" и им отнехте правото на глас? Изчислявайте си загубите на Запад, а на изток забравете, че е съществувало нещо, някога.

143

Анонимен

преди 2 години

Остана само един скъсан yбитак да пише глупостите си отпреди 1 месец срещу Украйна .

142

Анонимен

преди 2 години

То няма да има Европа, той за бизнес си мечтае, какъв бизнес, да продават колела?

141

Антикомунист

преди 2 години

Ама светът видя че русия нападна Украйна за да я анексира.

140

Антикомунист

преди 2 години

Горе долу това се твърди за Украйна.

139

У бре

преди 2 години

На футболния мач между Лех(Познан) и Легия(Варшава) от гостуващата агитка беше разпънат огромен транспарант с лицето на Путин с въже на врата.Путин беше с фланелка на Спартак(Москва) , които са в приятелски отношения с Лех.След скандиране и освирквания от целия стадион,накрая транспаранта беше запален!

138

Антикомунист

преди 2 години

Тук има хора, които ще твърдят, че щом като България е била 500 години част от турската империя Ердоган трябва да ни нападне и да ни анексира към турция...

137

Анонимен

преди 2 години

Русия да докаже на цивилизования свят, че не е извършила клането в Буча!

136

Анонимен

преди 2 години

Русия ще изглежда, точно, като тази снимка след края на тази война. Разорена и съсипана от санкциите и репарациите, които ще плати на Украйна.